Atıklardaki en güncel parmak izi, biyometrik veri tabanındaki verilerle eşleştirilerek çöp atan kişinin kim olduğu tespit edilecek. Yere çöp attığı tespit edilen kişilere “çevreyi kasten veya taksirle kirletme” suçundan 1.362 TL ceza kesilecek.

Atıklardaki en güncel parmak izi, biyometrik veri tabanındaki verilerle eşleştirilerek çöp atan kişinin kim olduğu tespit edilecek. Yere çöp attığı tespit edilen kişilere “çevreyi kasten veya taksirle kirletme” suçundan 1.362 TL ceza kesilecek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben destekliyorum bu kararı. Atmayın kardeşim yere çöp filan.
Yere çöp atmıyorum. bu kararı iyi buldum destekliyorum. kaç yaşında gelmişler hala çöpü çöp kutusuna atmaktan acizler.
İnsan olmaklığı aklıyla başaramayan insanlara korku yoluyla yaptırılması gerekliliğine inanıyorum.
Bravo
Etmezdim ama kesinlikle yere cõp atanlara karsiyim. git çõp kutusuna at yani gõrmemislik
Yere çöp atmıyorum. İyi bir ceza olmuş çevremizi temiz tutmak çok önemli
İyi olur pis insanlar akilllanir belki
Yere çöp atmıyorum
Ceza yazılsa ne olacak yine affediliyorlar.
Affediliyo ama yaziolar iki satir
@pirpirella000 burası Türkiye
Şüphesiz🤣
@pirpirella000 Bu ülkede anlamsız bir çok şey yapılır, pandemi döneminde sokağa çıkma yasaklarını ihlal edenlere ve maske takmayanlara cezalar yazıldı sonra cezalar affedildi...
Herseyin farkindayim oyüzden güldum ☺️☺️
Bosverrrrrrrr
@pirpirella000 Gülmene bir şey demedim, hayatı ciddiye almamak lazım hele ki bizim ülkede.
Oyüzden iste çõzmüssin beni bravo sana👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
🌷🌷🌷
@pirpirella000 ☕️🌹
Mersi
Thank you
@pirpirella000 Thanks
Yere çö atmadığım için kabul etmezdim
yemin ederim yuzyılın en mantıklı cezası olabilir
Haketmisimdir