Sağlık Bakanlığı, tüm hekim ve personellerin IBAN'ına 38 TL giyim ihtiyacı yardımı yatırdı.
— Haber Report (@HaberReport) December 25, 2022
Yorum yapmak istemiyorum :D

Sağlık Bakanlığı, tüm hekim ve personellerin IBAN'ına 38 TL giyim ihtiyacı yardımı yatırdı.
— Haber Report (@HaberReport) December 25, 2022
Yorum yapmak istemiyorum :D

Cumartesi gecesini acilde geçirmiş biri olarak çevremi fazlasıyla gözlemledim ve açıkça söylüyorum:
Ağlayan çocukların, koca koca insanların, onların gerginlik dolu yakınlarının, ani gelişen olayların olduğu bir ortamda; rutine binmiş olsa da fazlasıyla önemli olan klasik bir damar yolu açmanın, yapılan enjeksiyon ya da takılan serumun, konan tanı ve uygulanan tedavinin ve tüm bunları saatlerce ayakta gece vakti yapan insanlara sunulan bu fiyat ağır bir hakarettir!
Baş tacı etmemiz gereken insanları hor görüp aşağılamaya, hakaret etmeye, dövmeye, yaralamaya, tehdit etmeye, taciz etmeye ve öldürüp değersiz kılmaya devam edersek yakında konusunda uzman doktor ve hemşire kalmayacak!
Baş taci ettikte noldu tamam meslekleri gercekten kutsal ama bazi doktorlar hakediyor ya. Öyle saygisiz olanlarla karsilasiyoruz ki sadece onlar degil
It olmasınlar kimse it olmaz
Valla kusura bakma da benmde basima cok geliyor bisi soruyoruz hakeret aliyorum. Halk bos yere it olmuyor bi itlik yapiyorlar yani herkes isini yapsa hicbir sorun kalmaz
Kesinlikle haklısın itlik yapmasınlar kimse it olmaz hadlerini bilsinler
@atarlikiz52 ve @paronalmax sizlerin düşüncelerini görmek birer utanç kaynağı! Dışarıda doktorlara hakaret eden, döven, öldüren veya öldürmek isteyen insanlardan farkınız yok!
😄 38 lirayı nereye harcıyacaklar bunlar çıldırmış mı.
Bu para umarım sağlık çalışanlarının aklını kaçırmaya işi bırakmaya teşvik etmez.
Puuaaaaa 38 lira bee nasıl biticek o para
Cevap
96Cevap
Çok para vermişler 38 tl gerçekten çok fazla ! şaka gibi
Reisimizin gönlünden 38 TL kopmuş. Bize de padişahım çok yaşa, padişahım çok yaşa, padişahım çok yaşa demek düşer. Bakın Almanya'nın haline nasıl karışık? İngiltere'ye bakın, adamlar yumurta bulamıyor, yumurta. Ama bizim ülkemize bakın, gelişiyor ve gelişmeye devam edecek. Reisimizle, biz daha çoook geriye pardon ileriye gideceğiz. Çünkü o bir dünya lideri, çünkü o halkın kahramanı. 😎
38 TL değil, 3 kuruş verse bile sonuna kadar akepeciyizzz. 😄
Türkiye'de kaç bin sağlık çalışani var biliyor musunuz siz? Kişi başı 38 TL toplamda kaç bin lira yapıyor. Devletimizin kasasından sağlık çalışanları için kıyafet yardımı çıkmaş siz kalmışsınız miktarı kucumsuyorsunuz. Çok bile vermiş 8 lirasını kessin bence 😂 Herkes de gözü devlete dikmiş ya sabır 😂
(İroni yapıyorum anlamayıp saçma sapan mesajlar ve yorumlarla rahatsızlık vermeyin)
Tabi okumuş insanlar ana baci küfür edecek değil ya? Yardım maksadı ile 38 lira yatırmak en usule uygun küfür etme yöntemi olmuş. Bu güne kadar okuduğum en ikonik küfür bu oldu. Önümüzde ki günlerde daha yaratıcı küfürlerde gelebilir bunu bekliyorum açıkçası. Düşünsenize herkese yazın tatil yardımı yapıldığını. Sabah uyanıyorsun banka hesabina bi bakıyorsun tatil için 38 lira daha yatmış. Ufff kafayi yerim.
Çok olmuş ya o para 8 TL'sini geri alsınlar onun 😂
Yani ne desek az kalır galiba; pandemi döneminde yaptıklarını hangimiz ödeyebilir, şiddet görmelerine rağmen işlerini yapmaya devam etmeye çalışmalarını, ya da haklarının verilmemesine rağmen vazgeçmemelerini...
Kişiye özel doktorları var tabi ki ama herkesin yok onu unutuyorlar yönetenler. Böyle devam ederse sağlıklı olmak daha fazla şansa bağlı olacak, çünkü bu yapılanlarla olmaz bu iş.
Çok özür dilerim de… 1 scrubs 300 TL 38 lira nedir? Bence 38lirayı hayvan barınaklarına versinler ya da mama alıp sokağa döksünler bizim 38 liraya ihtiyacımız yok en azından benim yok
Yav bari atmasyon haber yapiyorlar az inandirici olsunlar. Arkadaslar sosyal medaya gördüğünüz haberlere inanmamaniz gerektiğini daha kaç örnekle göreceksiniz? Şimdi sallamişlardir yorumlarda ya sabir ya komik
adalet bakanlığına da 10 küsür TL veriliyor giyim yardımı, kendim adliye çalışanıyım. nesi atmasyon tam olarak? siz şey mi sanıyorsunuz kıyafet yardımı 1000 tl veriliyor?
Voooov muhteşem bir para bu ayakkabı için yeni bağcık alırlar voov inanılır gibi değil yeni bağcıklı ayakkabıları olmuş olur vooov aman Allahım nasıl bir paradır bu !!!
Zor meslek. Hakkı ile yapan dolu, burnu hava da olan da. Mesela döner sermaya vs vs durumlardan bir çok para geliyor bu da sembolik olarak verilmiş. Adelet bakanlığında da 26,5 tl verildi.
Oh valla beleşe 15 li yumurta vermişler üstüne 50 kuruş artmış bile daha ne istiyorlar kışlık mont bot falan mi dagitacaklardi hih 🤣🤣🤣
38 TL ile dolabımı doldurur, Üstüne Parise günü birlik kahvaltı yapıp geri gelirim ben. Kalan parayla da Mamaris'e tatile giderim.
38 tl ne ya 😅 bari en az 500 falan yatırsalardı daha iyi olurdu. Bu yaptıkları tamamen saçmalık olmuş
Nie 40 değil 35 değil 38? Var bu işte bi dolandırıcılık 😃 Hani varya evi olmayanlara ev müjdesi 3200 yıl taksitle. Başvuru da paralı. Parayı ver çıkmazsa geri yatırırız 😃
38 TL'mi? Doğrusu pek anlayamadım. 38 bin olabilir mi?
Söyleyecek bir şey bulamıyorum...
bin mi, ne kadar da güzel düşüncelisiniz :)
Galiba bir tişört 1.25 TL civarı. Ayakkabı beş TL felandır. Güzel bir ülkeymiş nerde acaba? Başka bir evrende başka bir halinle...
Şaka mı bu 38 tl ile bisey dolmaz. Onun yerine 38 dolarla olabilir di belki
Eee gayet iyi. Bir sigara + tokai çakmak tam 38 lira yapıyor. Afiyet olsun slkfjskljf
Adamlar bi suru para aliyo zaten mk gözleri doysun artik
Abartmayın arkadaşlar iyi para sadece yerden çöp alabilirsiniz
Dalga geçmişler direk.
Şaka gibi yaş..
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gülüyorum ama sinirden.
Addaxtan kışlık şapka aldım 100 lira :D 1 tanecik bucket şapka ya. Ne giyimi ne yardımı
2 euro eder çalıştığım yerde 15 dk da aldığım bahşiş bile bundan fazla
🤨 38 tlmi bildiğimiz 38 tl mi 38 Türk Lirası öyle mi bir sıfır eksik söledin herhalde 😁
Dalga gecmek icin yapmislar galiba, 38 liraya don bile alinmiyor
38 tl ye o bakanlık gitsin anasına ped alsın şerefsizler
bakın o fiyata bu var
www.trendyol.com/.../gece-regl-kulodu-2-adet-tek-kullanimlik-kulot-p-266459950
İndirimle bir bere alınabilir şimdi öyle demeyin.. dalga geçmişler galiba
Hayırlı olsun o da bir çorap parası dur sonuçta kışın ısıtır
Şu olayın acısını yaşadığım yetmiyor gibi bir de burada gördüm yine acıdı bak
38 TL ye bone alırsın anca, 200 TL den aşağı forma yok, bu neyin kafası acaba Fahrettin reis
Ağam bizimle eğlenir... 38 TL'lik giyim sadakası veriyir... 😂😂😂
Sonunda hayalim olan o bambu çorap çiftini alabileceğim 🤩
38 tl ye çorap var mı ya
artık alay etmeye başladılar resmen göz göre göre
Insanlar bu muameleyi hak ediyorlar. Kafanıza çay paketi atılmadığına dua edin
Bunlar resmen insanın aklıyla alay ediyolar sjkdkdks
çorap alamazsın. bu gün aldım 44 lira 1 çorap orta halli..🤷♂️.. bu insanlara vericen kardeşim. fazlasıyla hakediyolar.
ewet banada yattı gülüp geçtim sadece. harcadım parayı 2 çay içtim bitti. düştüğümüz duruma bak sağlıkçılara revamı bu ben utandım yazık gerçekten yazık ya 38 tlyi görünce sinirden güldüm ama.. resmen dalga geçiyorlar
Artık milletle göz göre göre dalga geçiyorlar ama sığır topluluğu dünya bizi kıskanıyor modunda
çok merak ediyorum 38 tl yi neye göre belirlediklerini :D
offf paraya bak yaaa 38 tl ne demek yaaa bi mağazayı komple kapatırsın bu parayla 😂😂
Benim iş yerinde de İzmir'de belediyede 1.10 TL parfüm yardımı vardı
Zamdan sonra 2.30 oldu 😂
Sen Bizim Buranın Döllerine 100 Lira Ver Dolabı Pantol Tshirt Sweet Doldururlar 😆😆
38 değil 388 değil mi? Hani lütfen bari bir tane kıyafet alınabilsin.
hepsi birer külotlu çorap alıp bakana hediye etmeli bence
Hala tapan koyunlar var.. umarım acılar içinde ölürler..
Ülkeyi i*e k*pe*e bırakmamak için ona oy veriyoruz Atatürk'ün kurduğu ülkeyi bölmek parçalamak isteyen bölücü terör örgütü ile siyasi ayağına her türlü imtiyaz verenlerimi vereceğiz bu ülke kumar masasında kazanılmadı
Şaka gibi yorum. Satılmadık yer bırakmadı herif
Başa gelen herkes satmış sadece Necmettin Erbakan hariç bu konuya bende mahalifim ama şu an ki siyasi partiler içinde baktığımda gelecek gördüğüm birinci parti Yeniden Refah Partisi sonra mecburen Recep Tayyip Erdoğan ülkenin birlik ve beraberliği için sadece ekonomik olarak daha kötüye gideriz bundan şüphem yok da inşallah Fatih Erbakan kazanır yoksa mecburen Recep Tayyip Erdoğana vermek zorunda kalacağım
Daha önce 7,5 lira olan performans ücretine göre bayağı fazla
Taş. şakk geçiyolar insanlarla. Agam bizimle eğleniyiii
Ooooo aşırı zengin oldular vaybeeee maşallhhh adam aşırı düşünceliymişş😂😂😂😂😂😂😂 hekimler daha bakandan ne istiyorlar 😂😂😂😂
Adam sadece çorap parası wermiş yazık kii bu dewirde o paraya çorap da bulabilirsen
2 çift çorap bile alınmaz ki👀 38 bin diye okudum bu arada , oha çok iyiymiş, filan dedim.🤧
ektra zamlara bir şey demiyorsun da buna mi diyorsun?
Skeçlerde işlenen konular artık gerçek hayata dökülmüş gibi.
Kıyafet almaya gitmek için yol parası olarak bile yetmez
Nolur bu bir şaka olsun
çorap alınır. ama kıyafet alınamaz
o da sıcak tutan çoraplardan değil, babet çorabı falan
Her meslek grubuna yapılsın, haksızlık olarak görüyorum.
maske bile alamazsın😁
Dolabımı baştan aşağı değiştiririm 😱
Şaşırdık mı hayır çünkü burası Türkiye
İki üç giyim çorap alınır anca. 😃
38 TL ne ya çocuk mu sevindirio
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?