“Halen Orta Çağ’dan kalma zihniyetle, Krallıkla yönetilen, İngiltere'nin zaaflarını bilen, kalemi kuvvetli muhabirler arıyoruz”
www.trthaber.com/.../...ersa-misilleme-733057.html
Amerikan haber ajansı "Reuters", Linkedln'e verdiği iş ilanında, Erdoğan'a düşmanlığı yapacak gazeteciler aradığını belirtti. Tabi neden özellikle Erdoğan düşmanlığı istiyor diye düşünmeden edemiyor insan. Muhtemelen tıpkı Irak'a getirdiği gibi ülkemize de demokrasi! getirme çabası ve Türk halkına olan ilahi sevgisinden kaynaklanıyor olmalı.
Peki bu durumda, Reuters'da çalışmak ister miydiniz? Ya da bu tip yayın kuruluşlarında çalışan gazetecilerin ekmeğini vatan hainliği yaparak çıkardığını düşünür müsünüz?
Not: Fox TV de %100 ABD sermayeli ve bunların bir alt koludur.
Ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim bu benlik bir durum değil Erdoğan ve AKP ye çok fazla eleştirim oldu ve oy da vermem ama yaptığı bir sürü güzel iş var ordu ve sanayide devrim yaptı sağlık sektörü çok ileri taşıdı ben ne kadar kızsam da yaptığı iyi şeyleri de yazarım
Peki Ak Partiye oy vermeyeceksek kime vereceğiz? Var mı bildiğin sağlıklı bir yönetim kadrosu?
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Ezelden beri Türkiye düşmanlığı yapan sözde "Medeni" toplumlar, içeride ve dışarıda hayasızca saldırganlıklar sergileyerek insanların akılları ile oynuyorlar. At gözlüğü takmayan olaylara geniş perspektiften bakıp asıl resmi göremeyen "koyunlar" maalesef Recep Tayyip Erdoğan'a karşı düşmanlık besleyip gayri milli ( O gitsin de isterse ülke bölünsün ) olacak kadar kendini, ülkesini, geleceğini onlara peşkeş çekebiliyor.
Biz de o yüzden "Bu ülkenin YOBAZı onlardır" diyoruz.
Ama anlayana
Cevap
3Cevap
Ben isterdim.
Severek işe alırlar... Ama yalan ve ya çarpıtılmış haber yazmazsan, seni özgür gazeteci olmamakla suçlayıp hemen işten atarlar.
Evet genelde sıkı kuralları var bir yanlış haberde ya da yalan haberde kovabiliyorlar.
Ben Türkiye aleyhine yalan ve ya çarpıtılmış haber yapan gazetecileri kovduklarını hiç görmedim. Üstelik soruda tam bunun üzerine. Adam zaten verdiği ilan açık açık yazmış, YALAN HABER YAPACAK eleman aradığını. Yani kalemini satacak HAİN arıyorum diyor resmen.
Fox tv yalnızce iktidar düşmanlığı mı yapıyor şu an? Halk tv olmasın o?
Halk Tv benim gözümde sadece bir meczup.
Anladım... Yani sorunun asıl konusu olan Reuters için bir yorumun yok mu?
Istemem
Türk ama ülkemize muhalif olan kanallardan bol bol is ilani alacaklarini dusunuyorum.
İsterim iletişim fakültesi mezunuyum
Para ile kalemini satarsın yani?
Ne
Fakülteyi bitirmene rağmen iletişim sorunu yaşıyorsun... Diyorum.
İçeriği okumamıştım
Bir iletişimci için önemli bir hata :) .
Fox tarafsız bence
Çoook... Tıpkı, anavatanı ABD nin dünyaya demokrasi yayma ilkesi kadar tarafsız. Amerikanın Türk halkına sevgisini göstermek için elinden geleni yapıyor. Anandan emdiğin sütü, yavaş yavaş incitmeden, hissettirmeden midenden çalacak kadar tarafsız.
https://www.youtube.com/watch?v=5ckX2sZSV-A
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?