2 ayda toplam 22.217 kere... Dile kolay.. Bu kadar meşgul etmek ve 561 TL ceza? aşırı yetersiz.
Kaçak telefonla arayıp iki ay boyunca taciz ve meşgul etmiş.

2 ayda toplam 22.217 kere... Dile kolay.. Bu kadar meşgul etmek ve 561 TL ceza? aşırı yetersiz.
Kaçak telefonla arayıp iki ay boyunca taciz ve meşgul etmiş.

Tabi ki yetersiz.
Her aramasına 1 TL ceza verilmeliydi ki bir anlamı olsun. Şu anda 1 TL olan bir şey bile kalmadı galiba. Bu ceza değil de ödül olmuş.
Bu tür önemli hatlar meşgul edilmemeli, hepimiz için zararlı bu tür eylemler. Bunu yapanın da akıl sağlığından süphe edilmeli ve gerekli muayene yapılmalı, gerekirse akıl hastanesine yatırılmalı, şu durum hiç normal değil.
Bu şekilde ceza denilemeyecek cezamsı yaptırımlar olduğu sürece bumlar devam eder. Mesela şu anda 561 TL vererek tüm ülkede reklamını yaptırmış oldu.
Bu paraya hiçbir ajans reklam yapmaz ama maalesef bazı kurumlarımız bu şekilde ceza vermeyerek yapabiliyor...
Bugün ses kayıtlarını ve gereksiz yere 112'yi nasıl meşgul ettiğini dinleyince o 561 TL yerine telefon ahizesinin bir tarafına monte edilmesi gerektiğini düşündüm.
Bazen an geliyor acil bir durumda gerekli yerlere ulaşabilmek için 1 saniye bile ölümcül olabiliyor. Bu yüzden bu tip insanlara acımıyorum, acımam, acıyana da iyi gözle bakmam.
Bugün ses kayıtlarını ve gereksiz yere 112'yi nasıl meşgul ettiğini dinleyince o 561 TL yerine telefon ahizesinin bir tarafına monte edilmesi gerektiğini düşündüm.
Bazen an geliyor acil bir durumda gerekli yerlere ulaşabilmek için 1 saniye bile ölümcül olabiliyor. Bu yüzden bu tip insanlara acımıyorum, acımam, acıyana da iyi gözle bakmam.
Ya benim cidden kafam basmıyor. Bu ülkede insanın canı bile parasından daha değersiz. Yani canını al parasını alma, hapse at ama parasını alma o okey olur yani oh atlattık der. Sağlam bir şekilde her şeye para cezası gelse mal varlığına el konulsa hakları iptal edilse gerçekten çok medeni bir ülke oluruz ben buna inanıyorum. 😂
Cevap
72Cevap
Yetersiz bir ceza olmuş tabi ki de.
Bu tarz ciddi sağlık konuları olan yerleri çok sık arama gerçekten ihtiyacı olan insanların aradığında ulaşamaması demektir. bu yüzden çok az bir ceza olduğunu düşünüyorum ben. yani çok saçma ve çok mantıksız buldum.
bir insan neden bunu yapar ki? ayrıca 561 tl bu zamanda hiç bir para değil çok daha fazla ceza vermeleri gerekirdi hem de başkası aynı hareketleri tekrar etmemiş olurdu. insan sağlığı çok önemlidir. bu şekilde kendi keyfi amaçları için kullanmalarını hiç doğru bulmadım. bu tarz cezalara yeterince dikkat edilmediği yani adil bir ceza verilmediği ve uygulanmadığı sürece ne yazık ki bu tarz şeyler olmaya da devam edecek. ülkemizde bunlara hiç dikkat edilmiyor maalesef.
Ruh hastası insan çok var. yani gerçekten birisi zor durumda olsa o an hatta düşemeyecek maalesef ve belki de canından olacak. yani insanlar maalesef çok dikkatsiz ve bilinçsiz hareket ediyorlar.
para cezasının yanında psikolojik tedavi şartı konulması gerekiyordu.
Türkiyede bu sistem yok maalesef. Kes para cezasını gitsin. Parası olan parasını öderim yaparım modunda.
Avrupada böyle değil. Para cezasının yanında neden bunu yaptı psikolojik sorunu nedir vs gibi detaylı araştırma için psikoloğa gitmesi şartı koşuluyor
Şaka gibi ceza. 😁 İçeriye atacaksın böyleleri.
Bunların topluma faydası yok. Aksine topluma zarar veren tipler. Mümkün olsa yok edilsin derim. O kadar gaddarım bu konuda.
Para cezası verilmesi çok saçma, bu yaptığı şey hayati iletişim ağını sabote etmek, bunun yüzünden insanlar ölebilir bildiğin taksirle cinayete teşebbüs yani. Yargılanması gerekiyor.
Kesinlikle 250.000 tl ceza verirdim. Nasil oderse odesin. Odemezse hapis cezası. Insan hayatini dalgaya aliyorsa bende onun maddi durumunu tiye alirim
Millet gittikçe iyice kafayı yemekte ne yazık ki.. Acile gidiyorsun birbakiyorsun en az 50 kişi var 10 kişi Türk geri kalan 40 i Suriyeli
Hapis vermeleri lazımdı 2 ay az yemek vercen çevrede iş yaptircan ne bilem çöp toplat ağaç ek biseyler yaosin
Neden ama neden sordular mı acaba niye bunu yaptın diye 🤔 normal sağlıklı bir yetişkinin yapacağı bir şey değil çünkü
Dünya 112 yi arama G. rekoru bu kadından sonra bir daha kirilamadi, yıl 3000 😅 yıl 3000 olduğunda bu mesajı okuyan çıkarsa selam olsun
Çok az bir ceza o sürede kim bilir kaç gerçekten ihtiyacı olan insanlar meşgule düşmüştür.
Kesselerdi en az 10 bin lira.
Değil daha ağır ceza verilmeli ve yayınlamalı her yerde. Alkollü araç kullanmak gibi cezası ağır olsun.
Iki ay boyunca her gün uyumadan yemeden içmeden saatte 15 kereden fazla aramış nasil bi azimdir bu
Belli ki psikolojik olarak sorunları var para cezası yerine tedavi olmasını sağlamak daha yerinde bir karar
Valla ben olsam 561.000 € para cezası 5 yıl hak mahrumiyeti sonra vatandaşlıktan atma cezası verirdim nasıl fikir ama 😄😄
Heee hak mahrumiyeti ile beraber 5 yıl hapis cezası
Adresi olmayan Ahmak kelimesine hak mahrumiyeti cezası geliyorken bunun olması normal
🍌 Cumhuriyeti...
Adıyaman zaten düzgün bir şeyle gündem olsa şaşarım.
Tecavüzcü bile bir gün yatıp çıkıyor bunu sorguluyoruz yeterli mi değil mi diye.
Zeki kız madem zekisin feysten ekle
@HadesZeusPoseidon Ne alakası var?
Kafayı mı yemiş bu kadın? Ne işsiz insanlar ve yaa hayret ediyorum.
Çok az bence aramaya devam eder gibi geliyor en az 5000 bin olmalıydı
Hapis cezası da almalıydı. Laubali laubali konuşmuş bir de hasta canım.
Gerçekten çok komik rakam. 1 milyon lira kesseler daha iyiydi.
Yüksek miktar da ceza verin ki bir daha telefonu kimse meşgul etmesin. Yetersiz ceza olmuş
Ne cezası ya ben olsam kafasını keserim cidden onca insan belki onun yüzünden öldü yetişmedi vs
Oha kadın yememiş içmemiş her saniye 112'yi aramış😄 hiç yeterli değil
Bu ceza o kadını caydıracak mıymış? Önemli olan bu işte. Fıkra gibi cezalarımız
Yetersiz elbette.
Bana kalırsa hapis cezası gibi bir yaptırım uygulanmalı
561tl hangi hayatı kurtarabilir ki keşke hapise atılsa
Çok az ceza veriyorlarmış. Çocukken çok yapardık bunu. Tekrar yapalım o zaman.
Öyle ceza mı olur ya? Telefon faturası bile daha fazla gelmiştir
Yetersiz bir ceza olmuş. Tutuklanmalı ve cezaevine girmeliydi.
Bence bu ceza yeterli olmaz meşgul etmeye hakkı yok
bu kadina sinirsiz sureli kendi uzerine hat cikarmama cezasi verilmeli..
Arkadaş ne tl lirası 500 bin TL versinler artık arama değil yanından bile geçmesin.
Ne diye ariyomus zoru ne dalgami gecmis para cok azda hasta olabilir psikolojik olarak
Bu kadının psikolojik sorunları olabileceği birinin aklına gelmiş mi acaba bunun yerine tedavi edilebilirdi
Yeterli değil. Hastaneye yatırılıp tedavi edilmesi gerekir.
Deli oş abddeki gibi her ambulans 150 dolar yapcaksın arıyomu kaşar bi daha
Bu caydırıcı mı yani? Niye ariyor sıkıntısından yaz bakalım 100.000 ödeyebilir mi sürünsün sonra ibreti alem oluyo mu olmuyo mu bakarsin
Hep algi yaratiyorsunuz. Daha okudugunuzu anlamiyorsunuz. Evet O cezayi yemis ama suc duyurusunda da bulunulmus. Eksik yazmayin veya haberi tam okuyun
Sıkıntı yok devam aramaya derdim... kafa yapisi
Bence çok az, en az 10 yıl ceza verilmeli indirimsiz
Sonuna 0 koyaalar iyi. Nasıl olsa etkisiz elaman
Küçükken bende çok yapardım
2-3 bin olmalıydı
Yeterli değil tabiki
İdam cezası versinler bu az olmuş
Akıl hastanesine kapatılabilinirdi bir zaman.
Az olmuş yine arar
Derdi neymiş?
Az valla iyi siyirmis
Telefon faturası cezadan daha fazla gelmiştir 😲😲
millet kafayı yedi
Her arama için 1 gün kamu cezası almalı
60 gün hapis, 22.217 para cezası olaymış
Ya mal ceza vereceğine tıksana akıl hastanesine
Yeterli değil. Hiç caydırıcı değil
Ağır işsizlik sendromu
Arama başına 1 TL ceza versinler
Sonuç ortada