Kim kimi destekliyor?
Kim kimi istemiyor?
Kimin sözü kime gececek?
Cumhurbaskanina hangisi daha cok emir verecek?

Kim kimi destekliyor?
Kim kimi istemiyor?
Kimin sözü kime gececek?
Cumhurbaskanina hangisi daha cok emir verecek?
Geçmiş zamanda şimdiki küçük ortağına zurriyetsiz diye hitap eden ve ona karşılık seni yüce divana ben göndereceğim diye naralar atan ve şimdi birbirlerini koşulsuz şartsız destekleyen cumhur ittifakinin üyelerinden çok daha fazla güven verdigi kesin😄Bu arada ülkenin sürüklendiği ekonomik kaosa kafa yormayip 6 li masaya yoğunlaşıldigina göre korku büyük 😄Herşeyin hayırlısı bakalım 😒
Cozum surecinde aralari bayagi bir bozuktu doğru. Ondan sonra orta yolu buldular.
Ikincisi ise ekonomik sorunlari dusundugum icin 6+1 li masaya bu kadar kafa yoruyorum. Bize kendilerini kurtarici olarak gosterenler onlar degilmi.
birbirlerinden farklı fikir ve görüşleri olan bu 6 partinin bir araya gelmesi gerçekten inanılmaz dünyanın hiç bir yerinde bunu görebileceğimi sanmıyorum :) ilklerin ülkesiyiz resmen. Pek anlaşabileceklerini düşünmüyorum. Ancak kazanırlarsa o zaman baya bir zorluk bizleri bekliyor diyebiliriz.
Kimse vermiyor o güveni
Cevap
8Cevap
Hyır kimse güven vermiyor.
Guven mi :)) adamlar şu an birbirlerini ekarte etme derdinde meral kemale kemal meşale güvenmiyor. Ama ortak amaç var
Hiçbiri güven vermiyor. Ama bu mevcut düzende de adalete, ekonomiye olan güven bitti. Bu da bir gerçek.
Meral abla chp yi de parçalamaya başladı. Ama bu tiyatrolar onlara daha cok kaybettirir. Zaten diyorum 6li masa kimi aday çıkarırsa çıkarsın KAZANAMAZ
Altılı Ganyan yine sürprizler ile dolu 😄 bakalım bu kıvırmalarda neler olacak.
6 masaya kafa patlatacağınız kadar şu enflasyona kafa patlatsanız daha iyi olur.
Hiç birine güvenmiyorum.
Masanın oturma planı da çok imalı bu arada.
Reyizi deviremezler !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?