Nasıl dayanacagım bilmiyorum fikir verin?

3 aylık evliyim.4 yıl Şu an ki eşimle birlikte yasamıstım. Buraya kadar sorun yok. Eşim yabancı ve biz onun ülkesine tasındık askerliği için. Borclarımız var ve Şu an calısıyo ve anne babasıyla yasıyoruz. Anne babası genel olarak iyi. Pek karışmazlar bana falan. Lakin 2 köpeğimiz var onları da getirdik. Önce olur sorun değil dediler ve biz gelmeden önce annesi getirmeyin dedi vs. Ama getirdik zaten herseyi ayarlamıstık ve asla bırakmayızda. Neyse şimdi annesi babası seviyor köpekleri lakin kıl meselesi cıktı. Koku meselesi cıktı vs. Kış günü kıllarını kestirmemizi istiyor annesi. Biz ilk baharda uygun demiştik tamam dedi sonra durup durup bu konuyu acıyor tartısma cıkıyor. ben dillerini iyi bilmiyorum. eşim işteyken, onlar calısmadıklarında annesi yine şikayet ediyor kocasına. Ben az cok anlıyorum. Ayrı cıkmak istiyorum ama yetrli maddiyat yok Şu an. Bir de eşimin annesiyle babası gece yarısı 3.4.5 gibi uyanıyorlar bazen bagıraşarak kavga ediyorlar ve annesi tv acıyor o saatlerde. Sürekli uyanıyorum geldiğimden beri deliksiz uyku cekmedim.

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca köpekler sadece oturma odasında kalıyorlar zaten ev 3 oda. Ben her gün evi spürüyorum temizliyorum ve onların camasırlarına kadar asıyorum katlıyorum vs. Onlar köpeklete katlanmaya calısıyorlar diye elimden geleni yapıyorum bazen yemek de yapıyorum ama onlat cok yemiuor ben yapınca.
Nasıl dayanacagım bilmiyorum fikir verin?