Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca köpekler sadece oturma odasında kalıyorlar zaten ev 3 oda. Ben her gün evi spürüyorum temizliyorum ve onların camasırlarına kadar asıyorum katlıyorum vs. Onlar köpeklete katlanmaya calısıyorlar diye elimden geleni yapıyorum bazen yemek de yapıyorum ama onlat cok yemiuor ben yapınca.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
maalesef sesini cikarmasin sonucta onlarin evinde kaliyorsun onlar sana ayak uydurmak zorunda degiler sen ayak uydurmalisin. Sana tavsiyem calismiyorsan caliş bir iş bul bir an önce kendi evinize cikin rahat edersiniz ev ustune ev olmaz
Ben zaten onlara ayak uyduruyorum normal de herseylerine. Dil öğreniyorum Şu an evde. Burdakiler ingilizce bilselerde konusmuyorlar iş durumu zor Şu an .
Ögrenmeye odaklan fakat temizlik işleri oluyor turklerin yaninda veya garsonluk yaparmisin bilmem ama birnevi hemen ayri eve cikarsiniz
Bende hiç hayvandan hoşlanmayan bir insanım, evimde asla istemem bu yüzden onları iyi anlıyorum. Bence köpeklerinizin istenmediğini duyduğunuz anda başka bir çözüm bulmalıydınız. Ne kadar eşinin annesi babası olsa da kendi eviniz değil kimse rahatının huzurunun bozulmasına tahammül edemez.
Zaten ilk bas sorun yapmadılar. Biz ülkeye gelmeden 2 gün öncesi anne sorun yaptı ayrı eve cıkıcaz vs dedi. Baban istemiyor dedi. Ama yalan söylemiş kendisi istemiyormuş zaten. O ana kadar sorun yoktu. Ben de iyi anlıyorum onları ben bile bazen sinir oluyorum kıla. Lakim 5 yıldır asla kıllarını tıraş ettirmedim cünkü onlar için asla iyi bir sey değil. Her neyse ben zaten eşime söyledim ya senle benim aram bozulcak , ya annenle babanın arası ya da senle benim anne ve babanla bozulvcak bu gidişle diye. Lakin ben yerinde olsaydım annesinin yeni eve gelmiş yabancı bir insanın yanında bagırıp cagırıp kavga ederek bu sorunu dile getirmezdim. Sonucta saygı karsılıklı olmalı.
😔 senin adına çok üzüldüm. Ayıbın yabancısı türkü yok bence yanında bu konudan tartışmanın ayıp olduğunu onlarda akıl edebiliyordur belki gitmeni istiyorlardır , kendi ailen varsa Türkiye’ye dönüp onların yanında askerden dönmesini beklesen olmaz mı
Yabancı derken yanlıs anlasıldım ırk olarak demedim :) yani daha aileye adapte olamayan birbirini iyi tanımayan kişiler olarak dedim :) annesi akıl edemiyor bence çünkü çocuk gibi davranısları. Normalde eşiyle gecenin köründe bagırarak baya tartısıyor düşünün ben odamdayken uykumdan uyanıyorum. Bana karsı normalde iyiler zaten fakat bir kaç hareket uzaklastırıyor beni ki ben tilt olunca hemen soguk olan tipim. Ben nereye gidiyim ki yani ailemin yanına dönemem köpeklerimiz var. Eşim askerden kağıt gelene kadar calısıyor Şu an . Maddi olarak uygun olsaydık coktan tasınmısytık.1 ay oldu geleli. Ben ailemin yanına dönsem ailem coook kızar onlara ve eşime.
Hangi ülke ve neden askerlik için onun ülkesine taşındınız? Türkiye'de kalsanız kimse onu askere alamazdı zaten belirli bir yaştan sonra askerlik düşüyor.
Ama ülkesine giriş yaparsa kaçak oldugu için tutuklanır diye biliyorum. Mecbur yapacak. Güney kore ülkesi. Baya erteledi zaten türkiyede yaşarken okul sebebiyle. Artık erteleyemiyor
Bedelli askerlik sistemi yok mu orada, keşke para verip aradan çıkarsaymış askerliği.
Hayır yok keske olsaydı o sekilde yapardı. 2 yıl askerlik zorunluydu allahtan 1 bucuk yıla düştü gecen yıl
Yuh be iki yıl askerlik mı olur... Gerçi Güney Kore ve Kuzey Kore hala kağıt üstünde savaş halinde sanırım bu yüzden ama saçma yani bende onları gelişmiş bir millet sanırdım 2 yıl çok fazla, 1 yıl bile fazla.
Bir de eger kore içindeysen askerlik bittiğinde yılda bir gün mü bir hafta mı ne askerlik yapıyporsun sanırım 50 yaşına kadar falan