Tüm yandaş "uzmanlar" bile 8 Binli rakamları öngörüyor.
Bazılarımızın yemek kartı limitiyle beraber belki bir ihtimal 10 Bin olur, orası ayrı tabi 🙂

Tüm yandaş "uzmanlar" bile 8 Binli rakamları öngörüyor.
Bazılarımızın yemek kartı limitiyle beraber belki bir ihtimal 10 Bin olur, orası ayrı tabi 🙂

Asgari ucret minimum 10 bin lira iktidarin got korkusu bile sadece olmasina yeter ama bu bir cozum degl bununla birlikte her sey gene pahalisicak su an yonetim mekanizmasi alarm sinyalleri veriyor son 4 yilda her yil bir onceki yili aratti objektif olarak soyluyorum yalana gerek yok.
Asla olmaz. Kyk burs kredisine devrim yapacağız dediler herkes 1600-2000 diyorken. Açıklandı 1250 tl. Enflasyon %100'ü geçmiş %50 bile zam yapmadılar. Geçen senelere göre dolar bazında az alıyoruz zaten. Para iyice değer kaybetti.
Eski hükümetlerin verdiği düşük rakamı ön plana atıp bir de 1250TL ile gurur duydu beyfendi, gördüm 🤦♂️ Her şeyin "Bedeli" var. Beklentileri karşılamayan bedelini sandıkta öder!
Evet ondan devrim yaptık diyorlar zaten. Enflasyondan, alım gücünden bahseden yok. 😒👌🏻
Gördük zaten; cebimizde de güzel devrimler yaşadık... Alım güçlerimizde... Eskiden bir maaşla burma bilezik alırdın, şimdi sadece 5-6 gramcık 🙂 Neyse susalım; Türk Ekonomisi Uçuyor!.. 🙂
Ürünleri fazladan fazladan zamlıyarak yapabilirler bizim cahil halk maaşlar arttı 10 bin oldu der fakat aylık maaşıyla eskiden 15 tane yağ alabiliyor iken şimdi 12 tane alır fakat anlamaz
Cevap
4Cevap
Olmaz ki ha olsa da 5 tl olan ürün 10 tl olur bir şey değişmez
Görünür de olmaz diye bir ihtimal yok ama onu dengeleyecek kadar her seye zaman yapilir 😏
Yazamamışım da neyse anlaailmistir herhalde 😀
Tamam, şimdi anladım :D
50 bin bile olsa ertesi gün ev kiraları 60 bin olur hiç bir şey değişmez. Kantarın topuzu kaçtı artık.
Hayaller de olmasa
Her sene; sonu "hüsran" hayaller...
Artması cok iyi değil
Umut fakirin ekmeği isimli şiir bu 😂
10 bin zor.
Olmaz okadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?