İranli futbolcu insanların özgürlük eylemlerine katkıda bulunduğu için iran devleti tarafından idama mahkum edildi!
Eğer bu ülkeden 100 yıl önce bir Mustafa Kemal ATATÜRK geçmeseydi bu senaryoları bizlerde yaşayacaktık...

SEVGİ MİNNET VE ÖZLEMLE...

İranli futbolcu insanların özgürlük eylemlerine katkıda bulunduğu için iran devleti tarafından idama mahkum edildi!
Eğer bu ülkeden 100 yıl önce bir Mustafa Kemal ATATÜRK geçmeseydi bu senaryoları bizlerde yaşayacaktık...

SEVGİ MİNNET VE ÖZLEMLE...
Saçma bir soru. Hiç bir insana minnet duymam.
Allah'a savaş açan kişi, aynı şekilde Atatürk'e savaş açsa ve bunu açık açık söylese onu da yaşatmazlardı. Nereden sempatizim toplayacağınızı şaşırdınız.
İran'ın saçma sapan bir sistemi var, bu İslam ile yönetilen bir devlet değil ki İslam'da kusur bulasınız. Sadece Müslümanız diyen yöneticiler, kafalarına göre yönetiyor.
Fotbolcu Allah'a değil, saçma sisteme savaş açmıştır. Devlette onu böyle lanse etmiştir. Algı toplamaya bayılıyorsunuz.
Işte günümüz turkiyesinde böyle saçmalıkların olmaması için 100 yıl önce birileri biseyler düşünmüş ama dimi 😏
Ya sanki 500 yıl ileriye gittik. Ülkemiz bu kadar güzel 100 yıldır sefil gibi ilerliyor bu insanlar.
Aklıma ilkokul öğretmenim geldi daha yeni öğretmen olmuş bir kızdı
Beni yanına çağırıp bir tokat atmaya başladı yüzlerime ipince parmak izleri çıkmıştı 2 yanağımda suçum da yanimdaki çocuğa pergel batırdım diye yandım anam diye bağırdı çocuk dersin ortasında
Cevap
14Cevap
Bence de ne kadar minnet duysak az Atamıza
Günün en saçma iletisi olabilir. Özgürlük dediğin isyanlarin Kürtler tarafından başlatılan ayrılıkçı bir isyan olduğunu bile bilmiyorsun. PYD-PKK-HDP üçlüsünün bu isyanlarla ilgili paylaşımlarına bak görürsün.
sen KS portalındaki en güzel resimsin ey sarı saçlım mavi gözlüm bir daha gel samsundan
Atamızı anlatmak yetmez onun yüceliğini kalbimde yaşıyorum, yaşatıyorum.
O da kendi devrimlerine karşı çıkıldığı gerekçesiyle az kişiyi asmadı.
Yani olay ne taraftan baktığınla alakalı
Allahta olmuşlar bakıyorum, işte devletin dini olmaz diyince de kuduruyor millet. Devletin dini olunca iktidar allah oluyor görüldüğü üzere.
İran elbette kötü bir örnek fakat buradan yola çıkarak Mustafa Kamal'ı aklayamazsınız.
Köpekler kudura dursun bu vatanın gerçek sahipleri Atatürke minnet duyarlar.
İran'ın saçmalıklari ile İslam bir tutulmaz.
Tabi ki. Ata'm benim.
Ne alakası var
Bosuna demiyoruz ATAM sen kalkta ben yatam diye 😀
Fazlasıyla yaşardık
Heyttt be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?