Selamlar... Avustralya'da dev piton yılanı bahçede oyun oynayan 5 yaşındaki çocuğa saldırdı. Ayağından ısırdığı çocuğu havuza çekmeye çalışan pitonu çocuğun dedesi ve babası fark ederek müdahale etti..
Ay çok korkunç... Yılan fobim var... 😫

Selamlar... Avustralya'da dev piton yılanı bahçede oyun oynayan 5 yaşındaki çocuğa saldırdı. Ayağından ısırdığı çocuğu havuza çekmeye çalışan pitonu çocuğun dedesi ve babası fark ederek müdahale etti..
Ay çok korkunç... Yılan fobim var... 😫
Merhaba,
Yani cesaretli olduğu için yaşamıyor insanlar hani derler ya coğrafya kaderdir diye yaşadığınız yer sizin kaderiniz olur yani bundan dolayı eğer insan yaşadığı ortamda yaşadığı yerde birtakım tehlikelere maruz kalıyorsa bunun sorumlusu orayı yöneten kişilerdir ve gerekli önlemleri almadığından kaynaklanır.
Avustralya yaşamak cesaret işi kanka buraya tarantula fotoğrafı da koymak isterdim benim en çok fobim olan canlı. ama sen sevmiyorsun o yüzden eklemiyorum :/
Ay kanka atma, evet biliyorsun beni. 😫
Biliyorum kanks 🌸
Teşekkürler knk 🤗😍
Cesaretle alakası yok. İklimsel açıdan bazı şeyler normal. Mesela ABD’nin bazı eyaletlerinde sokak ve caddelerde timsahların gezmesi gibi.
Allah'tan karada aşırı yavaş hareket ediyorlar. 🙄
Cevap
7Cevap
Gerçekten kötü bir olay.
Avustralya'nın yılanları varsa bizim de bıçaklı kaçak göçmenlerimiz var. Türkiye'de yaşamak da cesaret işi.
Evet Avustralya maalesef böyle şeylerle dolu yani ben öyle biliyorum ve orada böyle şeyler yüzünden yaşamak istemem
Piton muuu çok severim de neden saldırmış acaba 😕
Görsel icimi ürpetti fobim var pek bir şey yazamıyorum çok üsüldüm
para verseler yaşamam orada ya.
Doğayı pek sevmem bu yüzden. Risk çok
Uwwww
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?