Konum olarak Türkiye'nin ortası... ABD'nin Ortadoğu Stratejisi'ne göre en uygun yer ama bunu sadece Adana ile sınırlı tutmak doğru olmaz. Muhtemelen acil durumlarda; Irak, Suriye, İran ve Arap ülkelerine oradan kolayca müdahale edebilmek için seçmişlerdir. Zaten Irak İşgalinde kullanıldı da...
Asıl büyük hedefleri Rusya'nın sınırlarını kısıtlamak tabi... Türkiye'nin neresinden üs verirsen ver öpüp başlarına koyarlar. Türkiye bu coğrafya da çünkü bir koridor işlevinde... Gerek kara, gerek deniz, gerekse de hava sahası olarak neredeyse tüm ülkelerin yolunun düştüğü yer...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İncirlik'te ABD Üsleri var, başka neden olacak.
Toplam 16.000 asker olduğuna göre; sürekli asker gelip, asker gidiyordur. Değişimli...
Ama burası Şakirpaşa
Ohaa dur tamamm
Haklıymışsın
Ama çok garip aslında. Neden Adana'da acaba bu Üs diye düşündüm
Farketmiyor, sonuçta aynı il sınırları...
Zaten gelmişken gezip tozup sonra birliğe gidiyorlardır.
Onlara hava hoş tabi...
Konum olarak Türkiye'nin ortası... ABD'nin Ortadoğu Stratejisi'ne göre en uygun yer ama bunu sadece Adana ile sınırlı tutmak doğru olmaz. Muhtemelen acil durumlarda; Irak, Suriye, İran ve Arap ülkelerine oradan kolayca müdahale edebilmek için seçmişlerdir. Zaten Irak İşgalinde kullanıldı da...
Asıl büyük hedefleri Rusya'nın sınırlarını kısıtlamak tabi... Türkiye'nin neresinden üs verirsen ver öpüp başlarına koyarlar. Türkiye bu coğrafya da çünkü bir koridor işlevinde... Gerek kara, gerek deniz, gerekse de hava sahası olarak neredeyse tüm ülkelerin yolunun düştüğü yer...
Adana'nın bin tane milyoner iş adamı var, birinin özel jetidir Amerika'da seks partisine katılıp dönmüştür gece yarısı, rutin şeyler
Makskjsjsmssms
Arka arkaya 4 sefer var bu arada
Tadını alamayıp 3 uçak dolusu karıyla dönmüş de olabilir asdj
😂😂😂
Adanaya gidekmi kebabindan yiyekmi demisler iste 😁😃😃
Adananın o kısmı Amerika bölgesi değil mi zaten 🤣🤣🤣
İncirlik hava üssü var şakirpaşada. Natoya bağlı.
İncirlik üssüne gelen askerlerdir belki
Adana' da Amerikan üssü var.
https://youtu.be/kld_ILTOMOo
@theastro Başkaları da yazmış tek ben değil :D
Bi tek seni gördüm jfjfj
Şırdan yemeye gelmişlerdir 😃
Adana kebab çekmiştir canları
Ywyahahwa aynı ben
Bilmem
Bilmiyoz
Kurtarimmi seni