Demin Twitter'a girdim. Aleyna Tilki'nin tweetini gördüm.
15 yaşımdaki halime meze diyebilecek kadar vicdansız ve her sakallının masum olduğunu savunacak kadar eğitimsizsiniz… O yavrunun başına neler geldiği ortada. Konuyu nasıl başka bir çocukluk hikayesiyle çarpıtmaya çalışırsınız?
— Aleyna Tilki (@aleynatilki) December 11, 2022
Hepiniz potansiyel suçlusunuz. Hepinize dava açıcam. pic.twitter.com/tzvcuhrztU
18 YAŞINDAN KÜÇÜK BİRİ YASALARA GÖRE ÇOCUKTUR. 18 yaşından küçük, 15 yaşındaki bir çocuğun yeri ne gerdek odasıdır ne de içkili gece kulüpleridir. Yani çocuğunu 15 yaşında evlendiren de 6 yaşında evlendiren de 15 yaşında içkili gece kulüplerinde mına kadar eteklerle, külottan bozma şortlarla sahne aldıranlar da çocuk istismarı kurbanıdır. Aileleri de bu istismarı sağlamıştır. Ama çocuk istismarı muhafazakar, dindar mahalleden olunca adi pis dindarlar, çocuk istimarı solcu, muhafazakar olmayan muhalif mahalleden olunca çocuk istismarı değil de özgürlük, kadın hakları falan diye lanse ediliyor.
18 YAŞINDAN KÜÇÜK BİR İNSAN YASALARCA ÇOCUK KABUL EDİLİR.
18 YAŞINDAN KÜÇÜK BİR ÇOCUK EVLENDİRİLEMEZ
18 YAŞINDAN KÜÇÜK BİR ÇOCUK MÜSTEHCEN ŞEKİLDE GİYİNİP İÇKİLİ MEKANLARDA SAHNE ALAMAZ.
18 YAŞINDAN KÜÇÜK BİR ÇOCUK KENDİSİNDEN BÜYÜK BİR YETİŞKİNLE CİNSEL İLİŞKİYE GİREMEZ.
18 YAŞINDAN KÜÇÜK BİR ÇOCUK ZORLA BAŞI KAPATILAMAZ, EĞİTİM HAKKI ALINAMAZ. ÇÜNKÜ ÇOCUKLARI KENDİ İDEOLOJİLERİNİZE GÖRE ZORLA ŞEKİLLENDİREMEZ, ONLARA KENDİ YAŞAM BİÇİMİNİZİ DİKTE EDEMEZSİNİZ. ONA KENDİ DÜŞÜNCE DÜNYANIZI ANLATIR GÖSTERİRSİNİZ O AKLI ERMEYE BAŞLADIKTAN SONRA EĞER KENDİSİ İÇİN DOĞRU OLAN BUYSA O DA SİZİN GİBİ YAŞAMAYI TERCİH EDER. AKSİ TAKTİRDE ÇOCUK AİLESİNİN DÜNYASINDAN ÇIKIP BAŞKA BİR DÜNYA İÇİNE GİRİP TANIDIĞINDA İÇ ÇATIŞAMALAR YAŞAR, HEM KENDİNİ HEM AİLESİNİ KÖTÜ DURUMA DÜŞÜRECEK, TEHLİKEYE SOKACAK ŞEYLER YAPAR.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer