Plandemi diye bir sey ortaya ciakrdilar ölüm orani sadece %0,1 olan 3000 kisiden sadece 1 kisi ölen sonra bütün dünyada devletler asiri otoriterlesti muhalifleri ezdi anayasai hakki hukuku ayaklar altina aldi ve utanmadan bide aydin gecinen laikci tayfa bu yasaklara alkis tuttu bide dincileri elestiriyorlardu yasakcilar diye kendileride ayni halt cikti
isvec aptal amerika aptal danimarka aptal karantina maske önlemi almayan onca ülke aptalken birtek Türkiyedeki ortadogu kafali cakma bilimcilermi akillilardi?
ne derseniz diyin asla ve katle bu yapilan zulmu unutmayacagim coronanin ölümcül olduguna beni asla inandiramayacaksinzi corona fasizmi ile ölene kadar mücadele edecegim !
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum çok güzel oyun oynadılar ama hakaret vari kısımlarına katılmıyorum
napim ama adami cildirtiyorlar ayrica onlarda bana agiza alinmayacak hakaretler ediyorlar
siddete egilimli olan asil coronayi abartan tayfa nerede keko siddete egilimi olan var hep corona abarticisi cikiyor maske takmayana dayak attilar yasakta sokaga cikana dayak attilar bu nedir?
Evet bunlar zulümdür yanlıştır ama biz onlar gibi olmamalıyız
inceldigi yerden kopsun bu plandemiye destek cikanlar benim en azili düsmanlarimdir icimde inanilmaz kin birikti bunlara karsi
Bu site bunu kabullenir zekâ seviyesi düşük çünkü
tam bir sjw wooke bu site
twitterde falan cok daha aydin sorgulayici bir kitle var
tam bir sjw wooke yuvasi bu site
twitterde falan cok daha aydin sorgulayici bir kitle var
Ölüm oranı az olabilir bu tedbir ölümcüllüğünden değil insan en çok bilmediği şeyden korkar ve bu bilinmiyordu korku cok normal insanlar bilmediğğ şeyden korkar
ozaman sokaga cikmayalim gök tasi düsme riski var milyarlarca gök tasi geziyor herke siginaklara girsin
Dostum insanlar bilmediği şeyden korkar diyorum gök taşı diyosun
onlarin korkulari yüzünden yeni düzen kuruldu hükumetler hic olmadigi kadar yetkilere sahip oldular dünyada
korkunun ecele faydasi yok herkes bir sekilde bir gün ölecek
ozaman araba kullanamsinlar trene binmesiler onlardada ölüm riski var
Korku farklı bir şey risk farklı bir şey belliki anlaşamayacağız
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!