39. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na katılarak bir söyleşide bulunmuş. Orada izleyicinin biri "Cumhurbaşkanımız olacak mısınız?" diye soru yöneltmiş. Cevabı "Allah bilir" olmuş.

39. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na katılarak bir söyleşide bulunmuş. Orada izleyicinin biri "Cumhurbaşkanımız olacak mısınız?" diye soru yöneltmiş. Cevabı "Allah bilir" olmuş.

Adam hem solcu hem de imamoglu ülkeyi bu adam birlestiremezse kimse birlestiremez 🤣🤣🤣🤣
Şaka bir tarafa şu anda siyasi buyukbaslar içinde şimdiki sistemle başkanlık yapabilecek biri yok bence. Her potansiyel rakibi yolundan eden Erdoğan bile bu sistemde eziliyor hitlerin son zamanlarına dönmeye basladi takunyalı fuhrerimiz olmayan orduları savaşa gönderir gibi olmayan parayı harcıyor bizimki de bakalım Allah sonumuzu hayretsin
şu chp den aday çıkmasın yalvarıyorum artık ya abi atatürk gelse adam kanser olur tekrar rahmetlik olur bıraktığım partinin hali bu mu diye kılıçtaroğlu birkere o koltuktan kalksın. o kadar koltuk sevdalılar ki amaçları ülkeyi kalkındırmak değil politakacıların %90 ı böyle
Keşke olsa... AKP trolleri pusuda bekliyor aday olsa da asılsız iddialarla bk atsak diye, bir yandan da halkta karşılığı olan biri olduğu için ödleri kopuyor ya aday olursa diye.
Cevap
58Cevap
Evet aday olur.
Ben ekrem imamoglunun 2019 da desteklememe ragmen cok samimi bulmuyorum. Kendisi tribunlere oynamayi seven birisi amaci hizmet degil 2. Bir erdogan vakasi olmak ayrica egosu da yuksek
Ben zannetmiyorum aday olsa kazanacağını pek zannetmiyorum
Ama Mansur Yavaş aday olursa kesinlikle kazanır
Bence de öyle ben veririm direk oyu
Sen solcusun Allah bilir ne ya demisler. Avi adam siyasetci solcu diye gavur saniyorlar. Ben bu zihniyetle ben ayni oyumu kullancam 😂
Ben şahsen çok sevmem kendisini. Gönlümdeki aday Mansur Yavaş ancak Mansur Yavaş dışında da net kazanabilecek tek isim İmamoğlu
Bence ilk günkü İmamoğlu değil bozuldu olamaz
Adam İstanbul başkanı seçmelerinde bile oyları açıklamadılar cumhurbaşkanlığı adayı olursa çalarlar oylarını artık hahdkakdla
allah mi bilir kim bilir buna oy verecegime 5 sene daha akparti cekerim de 20 sene daha ayni zihniyetle yonetilmem. mafya agizli yoneticilere bu ulkenin ihtiyaci yok. kilicdaroglu cikacak zaten ayri konu.
Kimin olacağının Önemi yok. Bir siyasi partinin genel başkanı aday olmuyorsa zaten havlu atmış demektir.
Mecbur kim olursa ona vereceğiz Tayyip kaybetsin diye ama gönlüm Mansur Yavaş'tan yana. Umarım Mansur Yavaş çıkar aday. Yoksa onun yerine Ekrem, Meral aksener vs kim aday olursa artık.
İstanbul için ne yapmışki din düşmanları vatan hainleri
İstanbul'u kıskanmamak elde değil o tüm Tükiye'nin başkanı olmalı
Kemal K , bir bıraksa koltuğu kimler kimler oturacak da yapıştı kalkmıyor
Pozitif birisi enerjik birisi ama aday yapmazlar Ankara belediyesinin başkanı varken.
Aday olur bence adam o kadar yatırım yapıyor bunları boşuna yapmıyordur diye düşünüyorum
Ülke savaşa girse bu adam ya kayak yapmaya gider ya da denize. güven sağlamıyor. millet ittifakı için en ideal aday Mansur YAVAŞ bence. Benim gönlüm DR. Fatih ERBAKAN'da ama oda bir hayal işte
Bilemiyorum. Ne olacaksa umarim en hayirlisi olur. Tek diyecegim bu.
Inşallah Ekrem İmamoğlu CHP başkanı olur da Türkler iyice bir temiz nefes alabilsinler
cumhurbaşkanı olacak mısınız yerine aday olacak mısınız diye sorsalarmış ya adam nerden bilecek
Halkın yönelttiği soruya muammalı cevap veren Ekrem İmamoğlu'na soruşturma.
Mümkünse olmasın sanki belediye işini fethetmiş gibi ulke kaldı
Kemal bir yerlerini yırtıyorken olabilmek için ve olamıyorken İmam mı olacakmış
Allah bilir ne ya? Laikliği benimseyen birisine yakışmadı.
Hayır kazanamaz genç daha başka aday var daha uygun ona kalmaz.
Çakal bir laz müteahhit.. daha fazlası değil.
Omurgasız.
Taayip, akape adayı ve hdp adayı dışında eşşeği aday koysalar oyum ona..
Olursa olmaz çünkü belediyede herkes memnun değil sanirm
bi batırmadığı cumhurbaşkanlığı kaldı onuda batırsin tam olur.
Abi herkesin aklında aday olacak 1 kişi var başkası olmasın ya. Neredesin Mansur...
Yok asla olmaz olamaz adaylarını kendileri belirlemiyor zaten
Umarım olur. Uzun sürecek olsa bile bu ülkeyi düzeltebilecek tek insan
Doğru demiş olsun bence de
Olursa kazanma ihtimali yüksek.
artık muhtar olamaz adadakı atları kesıp sucuk yapmıslar akıbetı bellı degıl sebebi bu
Bundan Cumhurbaşkanı olmaz
Adsy olmayan bı ben kaldım sanırım
En az Kılıçdaroğlu kadar beter biridir kendileri.
Belediyede kredi kaybetti
Olsun da oy verelim yahu
Olsa da paşa da karar verecek olan biziz
İstanbul un ak du sira Ülkede sanırım
Olamaz oldurmazlar
Doğru söylüyor kimin nolcagi belli değil
Allah bilir diyim ben de o zaman
Imamoglu artık muhtar olamaz
Buda çözdü işi dinden yürümeye başladı
(:
bilmiyorum demek istemiş
Allah bilir ne demek ya sanki vahiy gelicek