Evet arkadaşlar ekrem imamoğlu'nun 23 haziranda İstanbul belediye başkanlığını tekrarkazanması kaçınılmaz bir durum, ve adamın şeffaflığını vatan sevgisini ve her vatandaşını eşit şekilde görmesini düşünürsek 2023'te yeni cumhurbaşkanımız ekrem imamoğlu olabilir mi?
Olamaz o kadar da değil. İstanbul başkanı falan olsun isterm ama ülke yönetebilecek birisi olduğunu düşünmüyorum. Fatih portakal geçen sözünü kesip durdu iki kelime edemedi haberde. Oda oradaydı orda puanını verdim. Hitap şekli de kötü.
Türkiye'de bence bir değişim şart çünkü her gelen 20 yıl koltukla oturup ülkeyi yönetmeye kalkarsa o ülke ileri gitmez, keşke 2 dönem mecburiyeti gelsede kimse 10 yıldan fazla ülkeyi yönetemese...
@fotoisteme1600 14 Mart 2003'ten beri ülkenin başbakanı olan erdoğan ülkeyi yonetiyor ve şu an 16 senedir ulkenin başında çünkü o dönem ülke yonetimi başbakanın elindeydi ve başkanlık sistemiyle cumhurbaşkanına geçti, 2023'e kadar erdoğan görevde olduğuna göre gelecek cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar 20 yılı doldurmuş oluyor...
@fotoisteme1600 erdoğan'dan önce kimse yonetmedi atatürk dahil, erdoğan 20 yılı 2023'te dolduruyor ve bence artık değişim zamanı çünkü ak parti, abdullah gül, bülent arınç, ahmet davutoğlu, abdüllatif şener, ali babacan ve recep akdağ gibi isimler ve düzgün siyasetçiler varken iyi işler yaptı ama şimdi öyle değil...
zaten suanki secimler birer deneme adami asıl oba hazirliyor fetö! biz bunu gormeyecek kadar cahil degiliz chpnin 2023 adayı imamogludur simdiden onlara hayirli olsun ama alamayacak!
0
26 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burda soru ekrem imamoğlu 2023'te cumhurbaşkanı olabilir mi, sen çıkıp fetö adamı hazırlıyor diyorsun! Yahu cumhurbaşkanına her muhalafet eden kişi veya siyasetçi ya terörist ile işbirliği yapıyor diyorlar ya da fetöcü diyorlar yani sonra'da çıkıp türkiye demokratik bir ülkedir diyorlar ve ben bunların hepsine sadece gülüyorum :D
sen gülmeye devam et ve bu lafımıda unutma! 6 ay once ismi dahi bilinmeten adamı ulkenin gundemine oturttular ayrica birilerinden emir aldığı dün kameralara yansıdı siz at gözlüğünüzle bakmaya devam edin.. ayrıca sana birsey daha söylim kılıçdarogluna tekme atıp bunu chpnin basinada gecirecekler.. iyi partiyle amacına ulasamayan fetö bunu piyasaya sürdü.. muharrem ince kendini parcaladı onu chpnin başına getirmediler çünkü o türkoglu türktü! kalkipda chpyi bir turke teslim etmezler ama imamoglu ana dili gibi rumca konusur cunku turk degildir.. bu soylediklerim olacak görceksin.. ama yinede basaramatacaklar! imamoglunun takiyye yaptigını yuzunde tebesumun altında be şeytanliklar gizlidir ilerde hepimiz göreceğiz!
Ne kadar güzel senaryo yazmışsın :D Bu soylediklerinide a haber'de mi izledin? Soy ismi imamoğlu olan kaç tane rum tanıyorsun? Ha papazoğlu olsaydı sana hak verirdim :D 6 ay önce tanınmadığı konusunda doğru söylüyorsun ama bugün imamoğlu bu kadar tanınıyorsa bunun baş sorumlusu akp'dir çünkü seçimleri kaybeden binali yıldırım bey ve cumhurbaşkanı yok oylar çalındı yok oylar tekrar sayılsın, yok hiçbir şey olamasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama biz fark edemedik diyen ve bir ay boyunca turkiye'nin gündemini bununla meşgul edenlerdir :D hadi sana hayırlı günler...
ohaaaaaaaa yok ebenin nikahı :D israyil in oyunu bence ameriganın hiçbir suçu yok birde ülkede egonomig griz yoh yeğenim egonomi çoh iyi :D hahahahahahahahaodfklhkfdghskjsk #herşeyçokgüzelolacak
@soran abi ben hayatımda böyle bir şey görmedim ya ekrem imamoğlunu feto 2023 adayı cumhurbaşkanlığı falan diyor. böyle bir hayalgücü mü var ya? 40 yıl absürt bir şey düşünsem bu yine çıkmazdı :D
@Messerschmitt değil 40 yıl 400 yıl dusunsen yine aklın almaz boyle seyleri siyasetin s inden anladiginiz yok.. oysa bunu gormemek icin kör olmak lazim
offfffff be bu dediğin de ağır bir ispat oldu kaynak gösterdin nedenlerini açıkladın... tamamı feto okullarından feto tarafından yetiştirilmiş iktidar kadrosu fetocu değil chp fetocu. çok mantıklı ya ben daha önce bunu neden düşünmedim :D
fazla sevme bağımlılık yapar her oturduğunda canın çeker. ispatın varsa gel yoksa şöyle zırvalıklarını toplum içinde yapma. senin gibiler inanıyor sonra biz uğraşıyoruz
@Messerschmitt lan canım arkadaşım yotubede videosu var kendisi nufus mudurlugu bize mudafa soyadi vermis gibisiinde sacmaliyor gabi yersen neymis efendim soyadi kanuni cikinca kimseye "oglu" ile biten soyad vermiyorlarmis da adam sinirlenmis soyadimizi mudafaa etmisiz diye bize orda kendisi mudafaa soyadi vermis diyo..
@Messerschmitt İstanbul'da 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlarına en fazla oy alan HDP destekli Millet İttifakı Ekrem İmamoğlu'nun soyadının önceden farklı olduğu öğrenildi.
İmamoğlu soyadının, Anavatan'dan siyasete atılmak isteyen babasının, muhafazakar seçmene "şirin" görünmek için aldığı ortaya çıktı.
Ekrem İmamoğlu'nun ilk soyadı "Müdafa"'ydı. Babası tarafından 80'li yıllarda değiştirildi.
Fotoisme1600 burda akşam gazetesinin haberini koyarak sanki doğruymuş gibi algı yaratmaya kalkma, akşam gazetesinin sahibi zeki yeşildağdır, peki zeki yeşildağ kimdir eski ak parti meclis üyesi (2004-2009) yani verdiğin haberin taraflı olduğu açıktır! Boşuna burda yok fetöcü adamı imamoğlu palavralarıyla algı yaratmaya kalkma... sana yine söylüyorum senin ne siyaset bilgin var ne de kapasiten, hadi sana hayırlı günler kardeşim bilmediğin konular hakkında yorum yapma çünkü yaptıkça ne kadar bilgisiz olduğun ortaya çıkıyor :D...
daha çok var o güne.. siyasette bir gün içerisinde dengeler çok değişir. 2021 de savaş olabilir tartışmaları var. hele o güne sağlıklı bir ulaşalım o zaman tartışırız. ama bugün için dersek. Reis favori..
Akp'nin istediği kafa derken? Ne demek istediğini tam anlayamadım... Ben eski mhp seçmeneyim ama bu dediğim isimlerle aynı masaya oturmuş bir partinin başkanıyla genel başkanımız zamanında söylemediğini bırakmayıp ittifak yaparsa kimse kusura bakmasın ama bana vatansever ve milliyetçi bir insan olduğunu söylemez nokta.
Akp nin istediği kafa : Ya A cısın Ya B cisin. Benden değilsen , ondansın. Kutuplaşma.. Ben de eski chp seçmeniyim. Ama benim seçtiğim eski Chp artık yok, yerine abuk sabuk insancıklar var orada. Sonuçta bu partiler, futbol takımı değildir.
Öncelikle, pkk bdp hdp her ne moksa alayına karşıyım. Alayının da ölüsünü görmekten haz duyarım. Benim görüşüm, tam bağımsız Türkiye'dir, Altı ok'tur. Vatan görüşünde milli benlik içerisinde milli birliği koruyarak varlığımızı yükseltme taraftarıyım. Buna dahil olmayanı asla desteklemem. T. C tabelası koymakla, Atatürk fotoğraflarıyla poz vermekle bu iş olmaz.
Soylediklerin doğrudur ama tc tabelası indirmekle ve atatürk fotoğraflarını kaldırıp sanki hiç yokmuş ve turkiyenin kurucusu değilmiş gibi davranmakla'da siyaset yapılmaz! Atatürkümüze defalarca hakaret eden kadir mısıroğlu denen vatan haini bir köpeğin cenazesine akp genel başkan yardımcısı numan kurtulmuş ve bir kaç milletvekili ile bilal erdoğan katılıyorsa kimse kusura bakmasın ama bu insanların türkiye'yi yönetmeye hakkı yoktur ve hepsi defolup gitsin!!!
Tamamen katılıyorum ama işte zamanında nasıl Erdoğan elinde kaşık kaşık bal ile geldiyse bu da buna benzememesi için açık göz olmalıyız, bunu kastediyorum. Ne şehidime kelle diyenlere ne de şehit edeni cici gösterenlere tahammülüm yoktur.
Aynen, işte böyle senin gibi güzel düşünceleri olan iyiye iyi deyip kötüyü'de eleştirmesini bilen kardeşlerimi görmek ve kimseye yalakalık yapmayıp doğruyu söylemen beni gerçekten çok mutlu etti ve objektif yorum yaptığına gerçekten inandım...
Seçimi kazanacağından şüphen olmasın, çünkü türk halkı her zaman mazlumun yanındadır ve şu mübarek ramazan ayında kul hakkı yiyenlere cevabı sandıkta verecektir...