Allah bizi yoktan var edip tüm güzel yolları açarken tüm kullarını ayırmaksızın severken biz neden bu kadar dünyayı seviyoruz?

Neden? 🤍🕋
Görüş
3Görüş
Aynen mk, hepinizi eşit seviyor, kimseyi ayırmıyor. Seni sevdiği için Ortadoğu'da doğurttu.
Ulan basımıza ne geldiyse şu din kitaplardan geldi mk elin gavuru ne kadar mutlu
Bakara Suresi, 155. ayet: Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele. Sabrın sonu selamettir allaha güvenen asla yolda kalmaz ben bir eşcinselim insanım ama asla allahtan vazgeçmiyorum çünkü biliyorum Zaman Gösterdi ki: Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil. Ben allaha inanıyorum asla ondan vazgeçmedim o hangi kulundan vazgemiş ki bizden vazgeçsin yeterki allaha inan :)
Aynen başımıza tayyibi allah getirdi fetöcüyude allah getirdi bu ülkenin suçu neydi bunları yaşıyor? Gavurlarda kimkimle yatıyor belli değil adamlarda her halt var ama yinede allah bizi sınıyor çok garip knk
Bilmem
Çunku allah yok din yalan
Aynen otuzaltibucuk 🧠🧠🧠
@maviiiigeceeee allah yoksa karşiki daglari kim yaratti. s
Kanıtla
Dinler gerçek olsaydi dünya üzerinde bir adet din bulunurdu , eğer allah olsaydi bu kadar dinlerin olmasina izin vermez tek bir din olusturur o yolda gidilmesini sağlardı ve koskoca yeri gogu yarattigi söylenilen allah insnalari cehennemle korkutup kendisine tapilmasini emrediyor kendine tapani da cennete atıyor bu da cok sacma geliyor dunyada şarap icmek zina yapmak haram ama cennette hurilerle sabaha kadar zina yapacaksiniz icki iceceksiniz yaziyor asiri mantiksiz , sozde din alimleri kendi kafasina gore yorumluyor her seyi
Eğer din dogru ise araplardan baskasina inmemistir yani bizi ilgilendirmiyor cunku arap degiliz.
Sadece bir tane din olsaydi dogru yanliş olmaz kendi aklimizla dogru dini bulamazdik zaten var bi tane herkes ona inanirdi allahin sana verdigi o kadar şeye nankörlük edersen neden cennete alsin? Şarap içmek zina yapmak haram evet ama zaten öteki tarafa gidince helal ve haram kavrami kalmayacak
Nsbsnennendnendn din varsada arap degilsin diye yanmayi tercih ediyorsun zaten senden bu beklenirdi
@maviiiigeceeee ne alaka ne alaka allah kumar mi oynamiş simdi o kadar dini cikarip insnalar 5929 tane din arasindan beni bulurlarsa cennete gonderim bulamazlarsa cehennemi gondereyim mi demis
Ne ne alaka ben ortaya din atarsam arti bi tane daha din olur zaten belli oluyor ilahi dinler
Derdi allah olanların derdide güzel olur derdi dünya olanların, derdide dünya kadar olur 😟
Ya tartişmaya vakit çalmaya gerek yok sen ölüp yok olucaksin kendi duşuncene gore ben ise amellerime gore yargilanicam ki yok olmak daha korkunç
@maviiiigeceeee ❤️
@maviiiigeceeee yok olmak korkunç değil dusuncen o yonde bilinmezlik her insani korkutur. Beni korkutmuyor.
Bak ben yakin zamanda birini topraga verdim yok olduguna inanmiyorum biz boşuna 20 sene geçirmedik onunla bu dunyadaki gorevleri vardi tamamladi ve gitti bilinmezlik seni korkutmuyor benide ölmek korkutmuyor yani bi sevdiklerinin gozlerinin içine baksana onlarin sonsuza kadar yok olacagini onlardan ayrilacagini duşun ne kadar kötu ve aci verici
@maviiiigeceeee sevgi gelip geçicidir. 2 gune unutursun o toprağa verdigin kisiyi
@maviiiigeceeee ve emin ol o cenner diye soyledikelri yerde sevdiklerinin hic birini hatirlamayacaksin
😂 sen hiç kaybetmemişsin birini ne 2 gunu. Ne 2 senesi unutmuyorsun
@maviiiigeceeee her saniyeni onu dusunerek geciriyosun haklisin.
Her saniye kafanda degil tabiki ama hergun aklindan geçiyor abi ben senle tartişmak istemiyorumki sen çogu şeyden yoksunsun
@maviiiigeceeee aynen allah beni voyle yaratmiş allaha sitemini sunabilirsin
Sahsen ilgilendirmiyorsun sitem edecek bir şey yok
İntihar etme diye
En İyi Görüş