Hepinize Günaydın
Çok deprem olur hepsini hissederim ama bu sefer fena salladı ya 😕 yataklar sallandı ama avizelerde tık yoktu hem ilginç hem gürültülü bir depremdi
Hepinize Günaydın
Çok deprem olur hepsini hissederim ama bu sefer fena salladı ya 😕 yataklar sallandı ama avizelerde tık yoktu hem ilginç hem gürültülü bir depremdi
Bu yaşıma kadar sadece bir kere geçen sene deprem hissettim, onda da anlıktı, saniyelik bir şeydi, deprem olduğunu bile anlamadım. İnşallah bundan sonra hiçbir şekilde kimse deprem yaşamaz...
Çok geçmiş olsun
Bu arada önümüzdeki senenin her anlamda daha kötü olacağını düşünüyorum , her gelen sene giden seneyi aratır oldu
Tesekkur ederim
Görüş
7Görüş
Geçmiş olsun 😔 Bence bu seneyi bu sallantılarla kapatacağız yeni yılda daha çok sallanacağız gibi geliyor ama ağzımdan yel alsın, sular seller götürsün aman aman
Tesekkur ederim Allah esirgesin hepimizi
Günaydın çok geçmiş olsun 🙏 Allah beterinden korusun inşallah.
İnşallah daha beteri olmadan seneyi kapatırız 🥺
Ay insallah
Ben yerle bir oldum, kalan yarışmacılara başarılar.
Yapma bee
Çok geçmiş olsun doğa ana 🥺 kaza bela yoktur umarım
Cok sukur yok tesekkur ederim
Sanırım alışmak zorundayız doğa ana istemeye istemeye hem de. Deprem bolgesı bızım coğrafya.
Dıkkatlı olun doğa ana 🥺
Geçmiş olsun
2023 bizlere 2022 yi arattıracak gibi görünüyor
Allah her şeyin hayırlısını versin
Yüce Allah bizlere doğruyu görerek öğrenerek ona iman etmeyi nasip etsin, hepimze geçmiş olsun bu 2022 yılı çok sallanmalar oldu yüce allahı çok üzdük oda bizlere önce covid19 la uyardı, bizler akıllanmayınca arada sallar oldu. herkes kendisini bir kontrolden geçirsin imanım ne durumda diye, Allah hepimize hidayet ihsan buyursun.
2020 yılında ben de öyle düşünmüştüm.. Deprem, covid falan derken bir ömür gibiydi 1 yıl..
Geçmiş olsun..
Bu seneyi bakalim nasil kapaticaz
Geçmiş olsun umarım iyisinizdir, çok dikkat edin kendinize. depremler arttı son haftalarda
Tesekkur ederim
Geçmiş olsun, allah daha beterinden saklasın...🙏🙏
Amin tesekkur ederim
Geçmiş olsun, umarım tekrarı yaşanmaz 🙏
Amin insallah
Çok geçmiş olsun. İnşallah can kaybı yoktur.
Yok sukurler olsun
Alttan vurunca öyle oluyor. Geçmiş olsun
Tesekkur ederim
En İyi Görüş