Sanatçı Spencer Tunick'in cilt kanseri farkındalığına dikkat çekmek için 2.500 kişi Bondi Plajı'na gelmiş. Çıplaklar plajı olarak kullanılan yerde, herkes soyunarak poz vermiş.

Sanatçı Spencer Tunick'in cilt kanseri farkındalığına dikkat çekmek için 2.500 kişi Bondi Plajı'na gelmiş. Çıplaklar plajı olarak kullanılan yerde, herkes soyunarak poz vermiş.

Bunun yerine üzerlerine yeşil turuncu iş güvenlik kıyafetleri giyselerdi renkli renkli dikkat çekerdi. Böyle biraz itici olmuş. Gereksiz bence. Çünkü insanlar birbirinin hakkında kesin yorum yapmıştır. Ayrıca şimdi bunları eleştirmek zorunda kalıyoruz.
İnsanlar sözde bir şeylere dikkat çekmek için neden sürekli soyunmak zorunda yani bu mudur bir hastalığa, olaya dikkat çekmenin yolu.
Ben pek başarılı olduğunu düşünmüyorum çünkü burada dikkat çeken şey cilt kanseri değil birilerinin çıplak pozu olacak ve o konuşulacaktır.
Ona buna dikkat çekme bahanesiyle saçmalamaya bayılıyor insanlar. Bu tür şeyleri çok saçma buluyorum ve bahane olduğunu düşünüyorum. Soyunasın varsa ve cilt kanserine karşı duyar kasmak istiyorsan, git onlyfans ta soyun gelirinide hastaların tedavisi için bağışla
Allahtan giyim diye bir şeye ihtiyaç duymuşuz zamanında da herkes böyle pembe pembe gezmek durumunda kalmamış. Örneğin sevdiğim kadını çıplak görmeyi severim de bu denli yığın halinde çıplaklık gözüme pek itici gözüktü.
Cevap
86Cevap
Bence dikkat çekmek adına başarılı olmuş.
Modernlik adı altında, dikkat çekme adı altında ve Batılılaşma adı altında insanların girmediği kılık, yapmadığı iffetsizlık kalmıyor.
Şu tabloya bakar mısınız?
Bunlar anne baba olacak bir de.
Yazıklar olsun, cehennemin en dibinde dikkat çekerler inşaAllah.
Cilt kanseri bu fotoğraf karşısında kendini yok etti! İnanılmaz bir atılım ya 😂
Bunun yerine insanların bağışıklığını kuvvetlendirecek yiyecek/içecek dağıtsalar daha faydalı olur. Ya da güneş kremi dağıtsalar çok çok daha faydalı olur.
Sapkınlıklarını iyi bir amaç gibi gösteren toplumdan ne hayır gelir?
Avusturalya’da bunun yapılması normal.
Onların toplum bilincine göre mantıklı hoş bana göre de mantıklı.
İyiki Türkiye gibi bir yerde bu yapılmamış. Benle çıplak olduğu halde sevişmiyor diye
Kadın cinayetlerinin işlendiği, toplu tecavüz yapılan bir ortama dönüşürdü.
yabancılarda bu normal hani çoluk çocuk ailece çıplaklar kampına giderler ya da sokaklarda body beiting yani kadın erkek çıplak birbirlerini boyarlar çıplak karışık yoga yaparlar ya da evlilik prğramlarında çıplak seçim yaparlar
Eylem dediğin akıllıca olur kişiyi düşündürür. Ve de olumlu bir izlenim bırakır. Mesela Van goh tablosuna atılan domates çorbası çok zekice mesela.
Nerde bokluk orada topluluk. İyilik için, sağlık veya bilgi için olsa adam bulamazlar. Gelmiş sözde kanser adı altında çıplaklığa kılıf uydurmuşlar. Ama iyi uydurmuşlar, belli çok uğraştıkları🤪🤣
mng yoğun bakımda millet can derdindeyken mastürbasyon yapan dayı geldi aklıma bizim millet ölüyü diriyi sqr kanseri yok eder sqtmn deli küfür etmicem dayı
Tövbe yarabbim görseli görünce bir an çıplaklar kampı mi diye düşünüyor insan jfhfhfh
Hani içlerinden biri dememiş mi lan biz napıyoruz diye
Ne saçmalık ya daha neler göreceğiz sapkınlık bu bence başka bir şey değil. Dikkat çekmek için soyunma fikrinden başkası zaten kıt akıllara gelmez.
ben annemden bile utanıyorum bunlar utanmadan nasıl soyunabildiler, bide bütün dünya görcek onları iğrenç
Kanser bahane bence. Milletin soyunası varmış 😉
Ne olsa soyunarak protesto etmekte nedir hiç anlamam 😂
Bence değil, boşuna popo gözükmüş🤣🤣düşün ertesi gün işe gittin o ericsın dün fıto çektirmişin senin gört jabak gibiydi bakmaya dıyamadık deyip ehi ehi gülseler, erijson gidip bunkarı bıçaklasa, 10 yıl yese, yazık ne gerek var
bunların derdi başka ya :D :D
ne alakası var cilt kanseri ile soyunmanın
kesin lgbt ile alakalıdır bu :D
Amac çıplaklık ise hayvanlari kullansinlar. Onlarin kiyafeti yok. Hemde mama ikrami olurdu. Sevinsin yavrucaklar
Ben Allahın kaderimizde zorunlu kıldığı çıplak bir şekilde mahşere toplanmaktan başka çıplaklığı kabul etmiyorum net bir şekilde iğrenç bir tablo
Anca milletin öyle dikkatini. Cekerler mantıklı kanser var hemen soyun poz ver Allahı neler görücez 😁
Dikkat çekmiş oldular evet. Ama bir faydası oldu mu şimdi?
Mal mal işler ya. Amacın cilt kanseri olmadığını biliyoruz
Bana bu tarz protestolar ya da çalışmalar saçma geliyor
Herşeye de soyunulmaz ama arkadaş. Soyundunuz da ne oldu ne değişti.
Ciddili sâlâk bunlar. İşleri güçleri çıplaklık. He evet çok dikkatimi çekti.
Çıplak protesto olmaz ben buna erotizm protestosu derim ancak
Millete bak kılsız tüysüz bize bak kastamonu ayısı gibiyim
G*tlerini göstermeden dikkat çekemeyeceklerini düşündüren neydi acaba
Cilt kanseri insanlara nispet yapmışlar başka bir şey değil
Çıplak resim çekilecekleri vardi da bahane aramışlar gibi geldi bana 😂
Ciplak gezmek isteyen bir yigin obje abazanin cektirdigi foto bu baska bir sey goremiyorum
Fazlasıyla saçma. Cilt kanserinin çıplaklık ve mahremiyet ile bir ilgisi yok.
Cilt kanserine dikkat çekmek işin bahanesi olsa gerek
İyy ne kadar iğrenç. Mahşer canlandı gözümde. Allah'ım inşallah bunlardan bize sıra gelmez, ki çıplaklık çok iğrenç bir şey, iyi ki kıyafetler var
Bunun kızlı erkekli Türkiye de yapıldığını düşündüm de 🤣 olay çıkardı 🫢
Tam görünmüyor, ilgimi çekmedi. Bir daha soyunup çeksinler.
Boş boş işler. Kimin dikkati çekiliyor?
Çıksınlar ondansa ilaç endüstrisini protesto etsinler. Ama doğru ya kendi ülkeleri onu tekelde tutuyor nasıl ses çıkarsınlar
Çıplak olarak resim çekerek sadece abazaların dikkatini çekecekler sonuç ne olacak
Puhahhaha %99,99 u îbnelik için gitmiştir. Helak olcaklar helak
G*tlere bak g*tlere kasapta asılı et gibiler karanfilleri eksik
Sevişinler bence daha fazla dikkat çeker bam bam bam
Etkinlik adı altında cinselizzzm. Herkesin keyifli vakit geçirdiğine yemin edebilirim djsjwhshwj en azından vücudundan utanmayan bir grup insan tebriklerrrr🤝👏
Çıplak tene güneş zararlı açık renkli beyaz giyseler olur
bunların hepsi çıplak mı zoom yaptırmayın bana ((: eğer işe yaramışsa guzel bir farkındalık olmuş
Zaten çıplaklar plajıymış. Çıplaklar gitmiş. Giyinikler evde. 2500 şey töbe töbe o ne la öyle ay neyse konuşmayayım daha fazla😆
hayır ne oldu şimdi Cilt kanserleri kurtuldu mu? saçma sapan show ya
Bizim ülkede olduğunu düşündüm bir an. Allam sen affet 🙂
Ellerine her gecen firsatta soyunmak icin didinen insanlar...
dikkat çekmek istediği noktaya dikkat çekmemiş görsele bakınca insanın aklına cilt kanseri gelmez
Bu şekilde de gözlerimizi kanser ettiler
daha neler göreceğiz acaba
Umarım güneş kremi kullanmışlardır :D
Evet başarılı..
Neye faydası oldu tam olarak?
çıplak doğduk
çıplak öleceğiz
Bunlarda soyunmak icin bahane ariyorlar.
Güzel uygulama
Soyunmak için mahane aramışlar
Hayvanlar bile yapmaz bunu
mükemmel olmuş asjksdagldsfjhfdfkl
Abi bunlar kafayı yemiş
Soyunmaya dünden meraklılar zaten
Herkes toplu ossursa. Nasıl bir ortam olur merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?