Send nudes nedir? Nereden doğdu? Nasıl kabul gördü? Biz de yapmalı mıyız? Send nudes orucu bozar mı? Kardeşim send nudes yapıyor hocam ne yapmalıyım? görüşler nelerdir
send nudes:çıplak foto yolla anlamına geliyor
Son dönemde dünyayı kasıp kavuran çıplak fotoğraf gönderme akımı: Send nudes?
“Send Nudes”. Send nudes İngilizce bir kelime öbeği, Türkçesi “Çıplak fotoğraf yolla” anlamına geliyor.
Send nudes bir flörtleşmenin ötesinde, internet akımına dönüşmüş durumda. Onlarca meme, caps ve espriye konu oldu, şakayla karışık bir flört başlangıcı kalıbı haline geldi.
Birbirine çıplak fotoğraf gönderme konusunda dünyada iki ayrı kutup da oluşmuş durumda.
Bir taraf internetten flört edip karşılıklı çıplak fotoğraf göndermenin son derece doğal olduğunu düşünürken, tam aksi görüşte olanlar da az değil.
Flörtün ve cinselliğin yeri ve zamanının olmayacağını söyleyen nude’culara karşı, bu konularda daha muhafazakar tutum sergileyen “cinsellik yatakta olur”cular da var.
SAÇMALIK. Orucu bozar mı ney ya? Zaten başlıca bir hata bu çıplak fotoğraf saçmalığı Git sadece göğsünü at yüzün görünmesin EE her şey hal oldu dimi? Vicdanın nasıl rahat peki Allah biliyor gerçeği? Ya Ben anlam veremiyorum bu cesaret nereden geliyor. Zihniyetsizlik😊
Bozmaz arkadaşlar hem orucu bozsaydı böyle bir gün olamazdı ancak türkiyede yapılmasını pek tasrif etmiyorum sonuç olarak ya canısı 3 gün sonra 2 arkadaşına o 2 arkadaşı başka 2 şer arkadaşına gönderir bkz:pascal üçgeni gibi olur o fotoğrafın yayılması sonyç olarak 1 sene sonra ülkedeki erkeklerin yarısına ulaşmış olacaktır
En İyi Cevaplar