Gündem Mareşal Fevzi çakmak'ın şu sözüne katılıyor musunuz? HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fevzi Çakmak, “Cemaat ve tarikatlar, Haçlıların Anadolu'da kurdukları ileri karakollardır” der. Şahsen çok doğru bir söz. Mareşal Fevzi çakmak'ın şu sözüne katılıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
adilbeyoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl www.malumatfurus.org/.../ 1 27 Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bir bakın derim kaynapı olmayan bir bilgi diyorlar Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Her yerde yazan bir söz yıllardır hatta lisede Deist tarih hocasına sormuştum doğru dedi Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bunlarda belge yokdiyor ki öyle bir adamın böyle bir söz söylemesi akılvari değil Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Fevzi paşanin inancını bilmiyoruz Atatürk ile çok yakın arkadaş olduklari için onun gibi müslüman olmayabilir. Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bu konu çok derine gider Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Söz ona ait de olabilir olmaya bilir de Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Ama şimdi Mustafa Kemalşn müslümanlığını da tartışmayalım Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Kimsenin dini dili ırkı umurumda olmaz ama Atatürk müslüman değildi. Bende değilim sorun yok 😆 Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bunun için anlatılan çok şey var kardeşi abim Müslümandı diyor cenaze namazı kaldırılıyor kendisi kitabında Arap oğlunun dogmaları diyor kuran için Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Allah hidayet versin biraderim ne diyeyim Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Çok araştırdım bu konuyu Atatürkperestler bile müslüman değildi diyor. Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bana kalırsan da öyle canım ben kardeşinin yalancısıyım Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Hoş cenaze namazı da abdestsiz kılınmış zaten Yorumla HAKAANN99 +1 yıl O da hocanın ayıbı Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bilemem artık tek suçlu hoca mı zira cemaat de abdestsiz Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Bilgim yok bu kadar detaylı ama iftira atıyorlarsa bu dünyada en büyük acıları çeksinler. Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bende en büyük düşmanından dinlemiştim Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Mısırlıoğlu mu Yorumla adilbeyoglu +1 yıl En büyük diyin akla başka biri gelen zaten Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Gelemez Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Nasıl can çekişe çekişe öldüğünü biliyoruz :)) Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Kimin Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Mısırlıoğlunun Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Ben görmedim Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Araştır öğrenirsin. Yorumla adilbeyoglu +1 yıl İnşallah Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Bakarım Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 371 cevap paylaştı. Fevzi çakmak öyle bi sey demez. Kim dediyse vatan hainidir 1 13 Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Araştır. Tarikatları sevmemekle vatan hainliği ne alaka 😆 Yorumla Copernicus +1 yıl Çok alaka çünkü bu vatani sahte kahramanlar degil cemaatler korumuş kurtarmıştır. Sevmeyen def olup gidebilir Yorumla HAKAANN99 +1 yıl 21. Yy da bu nasıl kafa aga 😆 Bu ülkeyi şeyhler dervişler değil Atatürk ve silah arkadaşları kurtarmıştır. Yorumla Copernicus +1 yıl Silah arkadaşı kim? Ismet mi fevzi mi yoksa asker mi? Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Merak etme savaş zamanı İngiliz zırhlısı ile Anadoluyu terk eden deden Vahdettin değil. İsmet paşa Fevzi paşa ve dedelerimiz. Yorumla Copernicus +1 yıl Vahdettin hainlerin zoruyla çıkmıştır. Hainler malına da el koymuş hatta ülkenin çoğu zenginliğini almış. Nerdeyse her şehirde köşkleri var. Adına banka bile kurmuş savaş icin hindistandan gelen bağış para ile. Yorumla Copernicus +1 yıl Vatani sahte kahramanlar degil dedelerimiz kurtardi Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Ülke yrraağı yemiş ama Vahdettinin derdi 18 lik arkadaşının kızıyla evlenme derdiydi Ozamanlar 😆 Yorumla Copernicus +1 yıl O onun problemi. Bu gerçekse tabiki. Ha bu arada, yeni gelen de 15 lik kızı koynuna almayı ihmal etmedi Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Yalanlarla ancak kendini kandırırsın. Yorumla Copernicus +1 yıl archive.org/.../mustafa-kemal-ataturke-15-yasinda-bekaretimi-verdim-zsa-zsa-gabor_20210731 Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Troll bunlar bunlara inanacak kadar m@l değil kimse Yorumla Copernicus +1 yıl Daha kadının tüm anlattıkları yazılmamış. Ben ölünce yazarsın demişwww.cumhuriyet.com.tr/.../ataturkle-tanisti-ve-hic-unutmadi-479095 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Katılmıyorum. Genelleme yapmamak lazım. 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Gündem konusunda 835 cevap paylaştı. Mareşal olmuş ama adam olamamış demekki 0 2 Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Herkes senin gibi şeyh gtô mü yalıyor sanıyorsun. Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Ben kimsenin totısunu yalamam ama sen rütbeli olanların yalıyorsun demekki, adi pslk Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Doğru demiş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
www.malumatfurus.org/.../
Bir bakın derim kaynapı olmayan bir bilgi diyorlar
Her yerde yazan bir söz yıllardır hatta lisede Deist tarih hocasına sormuştum doğru dedi
Bunlarda belge yokdiyor ki öyle bir adamın böyle bir söz söylemesi akılvari değil
Fevzi paşanin inancını bilmiyoruz Atatürk ile çok yakın arkadaş olduklari için onun gibi müslüman olmayabilir.
Bu konu çok derine gider
Söz ona ait de olabilir olmaya bilir de
Ama şimdi Mustafa Kemalşn müslümanlığını da tartışmayalım
Kimsenin dini dili ırkı umurumda olmaz ama Atatürk müslüman değildi. Bende değilim sorun yok 😆
Bunun için anlatılan çok şey var kardeşi abim Müslümandı diyor cenaze namazı kaldırılıyor kendisi kitabında Arap oğlunun dogmaları diyor kuran için
Allah hidayet versin biraderim ne diyeyim
Çok araştırdım bu konuyu Atatürkperestler bile müslüman değildi diyor.
Bana kalırsan da öyle canım ben kardeşinin yalancısıyım
Hoş cenaze namazı da abdestsiz kılınmış zaten
O da hocanın ayıbı
Bilemem artık tek suçlu hoca mı zira cemaat de abdestsiz
Bilgim yok bu kadar detaylı ama iftira atıyorlarsa bu dünyada en büyük acıları çeksinler.
Bende en büyük düşmanından dinlemiştim
Mısırlıoğlu mu
En büyük diyin akla başka biri gelen zaten
Gelemez
Nasıl can çekişe çekişe öldüğünü biliyoruz :))
Kimin
Mısırlıoğlunun
Ben görmedim
Araştır öğrenirsin.
İnşallah
Bakarım
Fevzi çakmak öyle bi sey demez. Kim dediyse vatan hainidir
Araştır. Tarikatları sevmemekle vatan hainliği ne alaka 😆
Çok alaka çünkü bu vatani sahte kahramanlar degil cemaatler korumuş kurtarmıştır. Sevmeyen def olup gidebilir
21. Yy da bu nasıl kafa aga 😆 Bu ülkeyi şeyhler dervişler değil Atatürk ve silah arkadaşları kurtarmıştır.
Silah arkadaşı kim? Ismet mi fevzi mi yoksa asker mi?
Merak etme savaş zamanı İngiliz zırhlısı ile Anadoluyu terk eden deden Vahdettin değil. İsmet paşa Fevzi paşa ve dedelerimiz.
Vahdettin hainlerin zoruyla çıkmıştır. Hainler malına da el koymuş hatta ülkenin çoğu zenginliğini almış. Nerdeyse her şehirde köşkleri var. Adına banka bile kurmuş savaş icin hindistandan gelen bağış para ile.
Vatani sahte kahramanlar degil dedelerimiz kurtardi
Ülke yrraağı yemiş ama Vahdettinin derdi 18 lik arkadaşının kızıyla evlenme derdiydi Ozamanlar 😆
O onun problemi. Bu gerçekse tabiki. Ha bu arada, yeni gelen de 15 lik kızı koynuna almayı ihmal etmedi
Yalanlarla ancak kendini kandırırsın.
archive.org/.../mustafa-kemal-ataturke-15-yasinda-bekaretimi-verdim-zsa-zsa-gabor_20210731
Troll bunlar bunlara inanacak kadar m@l değil kimse
Daha kadının tüm anlattıkları yazılmamış. Ben ölünce yazarsın demiş
www.cumhuriyet.com.tr/.../ataturkle-tanisti-ve-hic-unutmadi-479095
Katılmıyorum. Genelleme yapmamak lazım.
Mareşal olmuş ama adam olamamış demekki
Herkes senin gibi şeyh gtô mü yalıyor sanıyorsun.
Ben kimsenin totısunu yalamam ama sen rütbeli olanların yalıyorsun demekki, adi pslk
Doğru demiş
Doğrudur
kesinlikle