Gündem Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem oldu. Depremlere karşı hazırlıklı mıyız? spammer Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düzce'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kandilli rasathanesi'nin ilk açıklamasına göre 04.08 saatinde meydana gelen depremin büyüklüğü 5.9 olarak ifade edildi. Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem oldu. Depremlere karşı hazırlıklı mıyız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Hazırlıklı olabildiğim kadar hazırlıklıyım 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok hazırım. 20 yıldır sözde kentsel dönüşüm yapan ampule yine gidip bssacaam oyumu. Çünkü potansiyelim bu kadar. 0 0 Yorumla
Hulyayaman00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Düzce de yaşayan biri olarak söylüyorum ilk defa deprem gördüm ben çok korktum evde öleceğiz sandım Allah ım bir daha göstermesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne hazırlığı 0, G. Anadoludayım iki katlı bir evdeyim, sağlammış diyorlar, altımdan fay hattı geçiyor 😏☹️ 0 0 Yorumla
sudem23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Eskisehirde yatagimdan uyandim 1 2 Yorumla spammer +1 yıl Geçmiş olsun 🥺 Yorumla sudem23 +1 yıl Tesekkurler Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Dün gece çok korktum bende düzce deyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hazırlıklı olabildiğim kadar hazırlıklıyım
Çok hazırım. 20 yıldır sözde kentsel dönüşüm yapan ampule yine gidip bssacaam oyumu. Çünkü potansiyelim bu kadar.
Düzce de yaşayan biri olarak söylüyorum ilk defa deprem gördüm ben çok korktum evde öleceğiz sandım Allah ım bir daha göstermesin
Ne hazırlığı 0, G. Anadoludayım iki katlı bir evdeyim, sağlammış diyorlar, altımdan fay hattı geçiyor 😏☹️
Eskisehirde yatagimdan uyandim
Geçmiş olsun 🥺
Tesekkurler
Ankaralılar djdkmd
Dün gece çok korktum bende düzce deyim
Değiliz değiliz