Gündem Dünyada depremler oldu. Yaşadığının farkına vardın mı? Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ölüm kokusu... Güncellemeler+1 yıl Depremi hisseden KS ye girmiş. 😆 Deli siniz Dünyada depremler oldu. Yaşadığının farkına vardın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun herkese 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 6.0 Düzce Buradan 0 13 Yorumla Eğitilme +1 yıl Kız sen o yüzden mi uyandın Yorumla Amanoof +1 yıl Aynen öyle oldu 😔 Yorumla Eğitilme +1 yıl Delisin Yorumla Amanoof +1 yıl Dedim mal mıyım acaba? Bakim burada bir haber varsa, varmış işte 😒 Yorumla Eğitilme +1 yıl Ninni söyleyim de uyu Yorumla Eğitilme +1 yıl KS yarıyor muş 😆 Yorumla Amanoof +1 yıl Iııııı daha uyuyamam böyle mal gibi bakıyorum, refleks yok 🤪 Yorumla Eğitilme +1 yıl Resim at. Dışarının fotografını paylaş sorunda Yorumla Amanoof +1 yıl Sokağa baktım sağlam 🤓 Yorumla Eğitilme +1 yıl Ossurarak yatıyor lar yani 😆 Yorumla Amanoof +1 yıl Bizim ev bile uyuyor mk Yorumla Eğitilme +1 yıl Yaşın genç daha ne hayallerin var. Yaşamadan bırakmak istemiyorsun. Asıl onlar ölmüş 😆 Yorumla Amanoof +1 yıl 🤣 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sanma ki yaşıyorum 0 1 Yorumla Eğitilme +1 yıl Be yaşıyorsan kendine yaşıyorsun... Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Deprem değil hayallerim yıkıldı 0 3 Yorumla Eğitilme +1 yıl Deniz kumundan Bina yapan mütahitler gibi olma Yorumla Limon_Kabuguu +1 yıl Yok deniz kumu degil ama hayalleri yanlış zemine inşa etmişiz Yorumla Eğitilme +1 yıl Arazi yok. Bir daha dik. Daha heybetlisini Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elim ayagim titredi, fenaydi 0 6 Yorumla uluyildirimm1 +1 yıl Nerde oldu ben ist avrupadayim hissetmedim Yorumla Eğitilme +1 yıl 😆 Yusuf yusuf gelince çakralarınız açılıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @uluyildirimm1 Ben Anadolu yakasinda besik gibi sallandim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya zaten uyku sorunum vardi, ustune tuy dikti hajdsj Yorumla uluyildirimm1 +1 yıl Avrupa'da bişey yok Yorumla Eğitilme +1 yıl Üflede uçsun. Rahat uyu. bir şey olmaz Yorumla
uluyildirimm1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Ben hariç herkes hissetmiş ya 0 1 Yorumla Eğitilme +1 yıl Sen her an sallanıyorsundur ondan. Alışkın sın Yorumla
ÜnsüzFilozof_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Alışkınım ben, ev başıma yıkılırdı ölmeyi yeğlerim 0 1 Yorumla ÜnsüzFilozof_ +1 yıl Yıkılırsa* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun herkese
6.0 Düzce Buradan
Kız sen o yüzden mi uyandın
Aynen öyle oldu 😔
Delisin
Dedim mal mıyım acaba? Bakim burada bir haber varsa, varmış işte 😒
Ninni söyleyim de uyu
KS yarıyor muş 😆
Iııııı daha uyuyamam böyle mal gibi bakıyorum, refleks yok 🤪
Resim at. Dışarının fotografını paylaş sorunda
Sokağa baktım sağlam 🤓
Ossurarak yatıyor lar yani 😆
Bizim ev bile uyuyor mk
Yaşın genç daha ne hayallerin var. Yaşamadan bırakmak istemiyorsun. Asıl onlar ölmüş 😆
🤣
Sanma ki yaşıyorum
Be yaşıyorsan kendine yaşıyorsun...
Valla he bende ilk girenlerdenim 😂
Tatbikat sonrası oldu kesin biliiyolardı
Bursa fena sallandı 😨
Deprem değil hayallerim yıkıldı
Deniz kumundan Bina yapan mütahitler gibi olma
Yok deniz kumu degil ama hayalleri yanlış zemine inşa etmişiz
Arazi yok. Bir daha dik. Daha heybetlisini
Elim ayagim titredi, fenaydi
Nerde oldu ben ist avrupadayim hissetmedim