Eşinden özür dilemek için, kadının çalıştığı marketin önüne bu pankartlardan asmış :D Sizce hatası ne olabilir? Aldatma falan? :D

Eşinden özür dilemek için, kadının çalıştığı marketin önüne bu pankartlardan asmış :D Sizce hatası ne olabilir? Aldatma falan? :D

Çok saçma bir davranış kimse için bu uğrasa değmez... Bir hata yaptıysa da arkasında dursun gerçekten yanlış yaptığını belirtsin bunlar çözüm değil yani sadece eziklik
Valla fena bir şey yapmış adam belliki😂ama adam seviyor kadını ben ikna oldum buna. Ben olsam erirdim bu duruma affedersin. Şuna bak sana ne şirin. Hangi erkek bunu yaparki adam pişman ve seviyor. Çok tatlı.☺️
Bu kadar şova dayalı özür dileyen biri bence ilişkisinde de aşırılık yüzünden sorun yaşamıştır.
Dünyanın her yerine yazsa anlamsız eşinin kalbine yazabilmeli aşkını.
Cevap
97Cevap
Konu nedir bilemem ama bu siteye bile düşmüş. Ezikçe bir davranış. Adam yerine ben utandım.
@Croyz1n26 o değilde herif baya bir hanımcı
Özür dilemek değil her yere reklam etmek
@Croyz1n26 Özür dilerken millete duyurmazsın. Eğer böyle duyuruyorsan ezikçe ve utanç verici olur.
Ben özür dilemezdim, kendi adıma cevaplıyorum görüş sâhibi rahatsız olmayın lütfen, hatamı kabul eder giderdim çünkü aşkta telafi olmaz yaralar kalır
Muhtemelen pişman olmuştur ama güzel jest
Kadına hata yaptıysam, ama basit hata özür dilerim. Zaten büyük bir hatam olamaz.
Ama basit hata yapıp da kadının poposu arştaysa onu itin gōtūne sokarım.
Erkeğin kadının karşısında eğilmesini de ezikçe davranmasını da sevmem.
Bu tür erkekler davar oğlu davardır.
Alma verme dengesini bozmamak lazim. Bu kadar istediğin sevdiğin birini ne yapmış olabilirsin ki karşılığında bu kadar pişman olmuş olabilirsin? Bana pek samimi gelmiyor. Seven adam üzmez seven kadin bu kadar yalvartmaz. İki taraftan birinde bir sıkıntı var.
Acınası bir durum... kendini bu kadar ezik duruma düşüreceğine karşısına geçip adam gibi konuşsun... pankart açınca romantiklik mi yaptığını sanıyor... yaptığı hata zaten affedilmeyecek bir hataysa şehrin her yerine pankart assa da değişen bir şey olmaz..
Bu kadar abartılı özür mesajları ve yine bu kadar abartı içeren davranışlar bana hiç inandırıcı ve samimi gelmiyor nedense.
Kadın, şimdi bu adamı affetse bu adam iki gün sonra yine aynı hatayı tekrarlar gibime geldi.
Hani, özrü kabahatinden büyük diye bir söz var ya o misal olmuş sanki.
İhanet olabilir. Biliyoruz ki erkekler, ihanet karşısında süt dökmüş kediye dönerler. Kendini affettirme çabaları peşin sıra gelir. Pankart mı dersiniz, çiçek mi dersiniz çelenk bile yaptırır. :d E ne der Orhan pamuk "Bir kadına iş işten geçmeden iyi davranmayı öğrenmek gerek" diye.
Bu sitedeki kızlar harbi sorunlu. Ben bu içeriği Twitter'da da görmüştüm. Herkes çok beğenmişti. Tamam adamın bir hatası var ki özür diliyor ama hatasının ne olduğunu bilmiyoruz. Ne kadar önyargılı, fesat ve kibirlisiniz. Ülkedeki onca kötü olaydan sonra böyle bir haber görmek sevindirdi. Arka planını bilmiyorum ama yine de ince bir hareket. En azından önce karısını öldürüp sonra da kendisini öldürmemiş. Gönlünü almaya çalışmış. Diceklerim bu kadar. İyi forumlar...
ona bakarsak karısını aldatıp özür dileyip hediyeler çiçekler alanda var ama sonuç gene aynı
Kesin kadın adama seni seviyorum demiştir adam ego yapmıştır süründürmüştür bütün kadınlar beni seviyor havasına girmiştir sonra bakmıştır ki bütün kadınlar aslında adamı sevmiyor adam ego yapmış kfjfjfjjfjfcjfjcj
Ya evet di mi var bu. Herifleri 30 yıl kimse sevmiyor sonra sen biraz seviyorsun bir haftada kendini brad pitt sanıyor görmemişler 🤣🤣🤣
@Redamancy-4 okadar iyi kalplisin ki 🙏😂
Ne yapmışsa yapmış orasının pek bir önemi yok.
Yediği haltlar sonucunda kendini bu hale sokmuş orası belli.
Bence çok itici beni böyle şeyler yumuşatamaz.🤮
Böyle yapmak ilişkiyi giderek yıpratır iki tarafta hatalı. Belli ki kadinin burasına kadar gelmiş. Kadın inat , adam da maalesef felaket. Düşünmek istemiyorum adam siddet uygulasin eşine.
Aldatmış veya şiddet uygulamışsa ve bu şekilde özür diliyorsa sorarlar adama aklın nerdeydi yapmadn önce diye. Ama affedilebilir bi sebepten özür diliyorsa tatlı olmuş da abartmış biraz:D
Böyle anayasanin a... Koyayim. Ben bu adamin yaptiklarini. Telefondan yaptim. Cezaevirine giricem. Bu adam ceza almazsa bende telefonu birakip boyle yapıcıam
Ne yaparsa yapsın sonuçta iyi bir şey yaptığında kadın unutur kötü yaptığında hep o kötüyü savunur
bunu yapan kişi kaybetmeye mahkum. kadına karşı hiçbir zaman mağlum duruma düşmeyeceksin düşersen burnundan getirirler
Eşine ihanet edip başkasıyla aldatmıştır. O başkası da buna sırtını dönmüş. Bu da eşini kaybetmemek için geri dönmüş olabilir.
Vuhuuuu. Adam büyük bir halt yemiş belli ki, ama güzel ilerleme aferin... Erkekler bu sırrı bilmez bu yüzden odun denir çoğuna 😄
Şu türe ne denir?😀😀😀
Ne olursa olsun; çok saçma bir hareket. Adam da eziğin teki, kimse için bu kadar alçalmak doğru değil
Ne yapmıstır bilemem de. Eşi kabul etmedi diye çalıstığı mekanı yakan kadını öldüren döven kardeşim sonra böyle şirinlik yapan erkeklerin de olması güzel bir şey. Umarım geri dönülmez bir yola sokmamıştır kadını. Aldatma ihanet vb gibi
Yazdıklarına bakılırsa bi öküzlük yapmış djsbskd
Karşıdakini Kırıp özür dilemek yerine diline sahip olup nezaketini kullansaydı bu kadar basitleşmeye gerek kalmazdı
En azından hatasını anlayıp boyle seyler yapmış zeytinyağı gibi üste cıkmaya calisanlara sinir olurum
Nerede abartı orada bozukluk. Adamın çok da samimi olduğunu düşümüyorum. Kadınla ilgili çıkarları vardir
Sebep nedir bilemem ama bu şovun gerçek sevgi değil avukat ve tazminat masraflarından kaçmaya yönelik bir hareket olduğunu düşünüyorum
Meselenin özünü bilmiyoruz. O yüzden laga luga yapmanın lüzumu yok. Sadece şunu diyelim; özür dilemek erdemdir. Erdemli bir adammış.
İlk aklıma gelen "aldatmış" olma ihtimali. Kesin malûm zevklerine yenik düşmüş bir zavallıdır.
Vuhuuuu. Adam büyük bir halt yemiş belli ki, ama güzel ilerleme aferin... Erkekler bu sırrı bilmez bu yüzden odun denir çoğuna 😄
Büyük olasılıkla aldatmış ya da şiddet eğilimi göstermiştir. Yoksa başka türlü bir erkek bu kadar özür dilemez...
Google da ilk bulduklarını bastırmış. Aşağılayıcı değil mi?
Kesin aldattı ya da başkasıyla falan yakalandı başka türlü erkekler böyle bsi yapmaz
Akşam yemekte surat asmıştır. Kadın da boşanmak istemiştir.
😃😃😃😃
Herşeyi yapıp bir pankart ile çözülecek ise ne güzel dünya
Hatası olduğu ne malum kadınların çoğu kalpsiz ve doyumsuzlar adamı maddi manevi sömürmüştür üstüne birde egosunu tatmin ediyordur garibimde aşık zannediyordur
Net aldatmış. Yoksa erkekler aldatma dışında böyle jestler yapmaz.
Çok ezikçe. Hiç kimse kendine böyle saygısızlık yapmamalı.
Çok pişman olduğu kesin. Adam o kadar uğraşmış umarız eşi affetmiştir
Kendi onurunu ve gururunu ayaklar altına almak... Allah hiçbir erkeği bu duruma düşürmesin.
Valla üzüldüm o adama, bu kadar da düşülmez be abi.
Bilemicem ama büyük bir hata yapmış olduğu kesin 😂
Ne yaptı acaba kadına?
bu arada güzel fikir yaratıcı beğendim :))
Kırmış incitmiş olabilir üzmüştür aldatmaca olabilir
Annem der ki: "Özür dileyecek kadar hatalar yapma." Kesin fındıkları kırmıştır 😅
Aldatma teşebbüsünde bulunmuş ama yakalanmış. Kadında burnundan getiriyor haklı olarak.
Gereksiz hareket. %10 etki edecek bir hareket için hareket etmeye gerek yok bence 😂😊😃
Aldatma falan olabilir bu kadar şey yaptığına göre 🙂
Pankart açmalık biriyse kadın çok da şey yapmamak lazım
Ya aldatmistir ya da kadını aşağılayıcı küçümseyen cümleler kurmuştur
Bi gece sabaha karşı Angara pavyonlarından çıkmış olabilir 😂😂
İkinci bir Tülaaaay!.. Vakası sanırım 😂
Aldatmıştır. Şu pankartları biri benim için yapsa anında dava açardım.
Annem harç hiçbir kadına değmez bu şekilde dil dökmek
Pankart açmak nedir ya gözüm kanadı ayrıca. Bu sözlerden etkilenen var mı cidden?☹
Bence asıl soru bu kadın bu adama ne yapmış olmalı 🤣🤣
Köpek ettiler erkekleri. Böyle erkekler yok edilmeli dünyadan. Diz çökmeyen erkekler yetiştirilmeli.
diz çökmeyenleri de biz yok ederiz
@xİstilacıTürİnsan Gücün yok. Edemezsin
bi kurşuna bakar hayatınız
@xİstilacıTürİnsan olur vur istediğin yere gelirim
Aldatma değildir başka daha ağar bir şey
En değerli eşyasını kırmış olabilir ya da kadın bunu aldatmış olabilir geri dönsün diye uğraşıyor
Büyük halt yemiş.. böyle gosterisli ozurler bence hic kabul edilmemeli
biri bana boyle yapsa affederim yataga baglar hadim ederim
o pankartla hayatının hatasını yapmıştır, bizden değildir artık , kötü örnek işte
Aldatan birisi bence özür dilemesin ya af da dilemesin gerek yok
Ne yaparsa yapsın bu kadar da düşülmez ya, yazık valla, madem bişey yaptın arkasında dur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?