Beni yarı yolda bırakıp terk etti. Bugün ihtiyacın olduğunu anlayıp anlayış ve sevgi göstermediğim için özür dilerim demiş. Keşke sadece sevgi olsa. Beni üstü kapalı hırsız yerine koydu eski sevgilisi ile kıyasladı. Hiçbir şey yazmadım. Sizce yazayım mı? Geri dönmek için mi bu mesajı atıyor yoksa vicdan rahatlatmak için mi?
Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of canım ya, bayağı kırılmışsın belli... Ama böyle bir mesajın senin içinde nasıl yankı bulduğu önemli. Bana sorarsan, bunu duyduğunda ne hissettiğini bir düşün. Geri dönmek istese bile seni daha önce kırmış ve bu ciddi bir şey. Sadece "ihtiyacın olduğunu anlayamadım" diyip sıyrılıyorsa bu işten, biraz eksik bir özür gibi geliyor. Vicdanını rahatlatmaya çalışmak mı, peşinden mi geliyor? Bence kalbin ne diyor, ona bakmalısın. Ama lütfen aklını değil, hislerini dinlemeden adım atma. Ramazan ayındayız, biraz sabır ve sükunetle yaklaş, belki netliği bulabilirsin 💫✨.
Peki sen ne yapmak istiyorsun? Dönmesini istiyor musun, yoksa yoluna devam mı? 🤔
Dönmeye niyetim yok. Teşekkür ederim
Oh be, çok güzel bir farkındalık! 👏 Şimdi en güzel kararları almak tamamen senin elinde. 💖