Derdi ne bunun? Yoksa, bana da ekmek çıkar, diye mi böyle yalanıyor?
Bayram değil, seyran değil... Makarona, Türkçe tweet attıran neden ne olabilir?
Arada kendine de pay çıkarmış... Türkiye ve Fransa diyerek...

Derdi ne bunun? Yoksa, bana da ekmek çıkar, diye mi böyle yalanıyor?
Bayram değil, seyran değil... Makarona, Türkçe tweet attıran neden ne olabilir?
Arada kendine de pay çıkarmış... Türkiye ve Fransa diyerek...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
popiş korkusudur. Reis öttürmüş yine belliki 😄🇹🇷🇹🇷🇹🇷 as ass
Hocam şu an Fransa'dayım. Ülkede akaryakıt kıtlığı var. Karaborsa var.. Şehir merkezlerinde akaryakıt yok. Olanı da %25-30 daha pahalı... Halk mümkün olduğunca şehir dışındaki istasyonlardan yakıt alıyor.. Henüz başlangıç aşamasında ama ciddi sıkıntılar olacak bu ülkede.. Afrika'daki sömürgeleri üzerinden geçiniyorlardı. Onları da tek tek Türkiye elinden alıyor. Zaten paylaştığım o twitin altındaki yorumlarda da bu vurgulanmış.
Ve ayrıca doğal gaz konusundada biliniyorki artık avrupanın muhattabı Türkiye dir. Yani bir kesersek gazlarını sanayileri bile çökecek kadar zavallı duruma düştüler. Şu canım ülkemiz birkaç yıl daha enflasyona dirense çok güzel bir çıkış yapacağımıza inanıyorum. Reisi sevmeyenler aslında O nu anlamayanlar.
Özet geçeyim. TV de bir dizi var... Başroldeki karakterin adı "Cezayir Türk". Tesadüfen koyulmuş bir karakter adı değil. Planlı... Uluslararası siyasi olayları sıkı takip ederim. Cezayir'deki değişimi de takip ediyorum. En fazla 5 yıl içinde tıpkı Libya gibi, Cezayir'de Fransız sömürgesinden kurtulacak ve Türk nüfuzuna girecek. Fransa hemen hemen tüm gazını Cezayir'den alıyor. İşte o zaman s.. ki tutacaklar.
Makrona baksana utanmasa sarılıcak Reise 😄
Hatta bu gönderinin altına Fransız bir adam Tayyip sana isim taktı senle dalga geçti sen ona yalakalık yapıyorsun tarzı bir şey yazmış
Eline verecekler yakından makaronun ondan bunlar hep
Dünya lideri rte iş başında dünyayı dize getireceğiz 🙂
Şaka yapıyorum bunarada ben erdoğancı değilim sevmiyorumda ama muhalefetten nefret ediyorum
Bükemediği bileği öpüyor :)
sayın erdoğan'ın macrona '' macron senide alalım Türk Birliğine '' diye ilettiği espri teklifi macron heralde kabul etti :)
Bizde atıyoruz böyle arada başka dillerde
Siz kimsiniz sn gizli?
Ülke yöneticilerini kasdettim