Gündem Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozunu nasıl buldunuz? AslıOBirAslı Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozu hakkında ne düşünüyorsunuz? Off erkekkk yaağğğ 🤤🤤 Beğenmedim ama itici de bulmadım İtici ve kötü buldum Fikrim yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Maço erkek Macron hahahhah Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozunu nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kıllı erkek sevmiyorum. Pürüzsüz ve bakımlı olmalı. Üstelik sakalı da olmasın. Ben zaten taş gibi kızım. Bir zahmet seçeceğim erkekte bakımlı olsun. :)- Hem yaşlanınca genç kız arama isteği olan tiplerden de uzak durmalıyız. 0 0 Yorumla
bymemonun Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl bence bi erkek olarak kadinlara ne dusundurdugunu biliyorum.. 0 4 Yorumla AslıOBirAslı +1 yıl Neymiş? 😁😁 Yorumla bymemonun +1 yıl dibiniz duser.. Yorumla AslıOBirAslı +1 yıl Bu bazı hemcinslerim için doğru Yorumla bymemonun +1 yıl adamin ordaki hali akit gelsin gibisinden Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Gündem konusunda 707 cevap paylaştı. 1.60 lık macronun neresi karizma olacak bizim 1.85 lik reisimizin karizması yanında 0 1 Yorumla Patrick1Bateman +1 yıl 13 cm nerde Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Gömleğin içine kazak giymiş. 1 1 Yorumla AslıOBirAslı +1 yıl Onlar maço erkek kılları 🙃🙃 Yorumla
İzmir_Efesi35 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Türk kızına yeterki yabancı erkek olsun gerisi fark etmez :D ucuzluk diz boyu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kıllı erkek sevmiyorum. Pürüzsüz ve bakımlı olmalı. Üstelik sakalı da olmasın. Ben zaten taş gibi kızım. Bir zahmet seçeceğim erkekte bakımlı olsun. :)
- Hem yaşlanınca genç kız arama isteği olan tiplerden de uzak durmalıyız.
bence bi erkek olarak kadinlara ne dusundurdugunu biliyorum..
Neymiş? 😁😁
dibiniz duser..
Bu bazı hemcinslerim için doğru
adamin ordaki hali akit gelsin gibisinden
1.60 lık macronun neresi karizma olacak bizim 1.85 lik reisimizin karizması yanında
13 cm nerde
Gömleğin içine kazak giymiş.
Onlar maço erkek kılları 🙃🙃
kumarhane sahibi gibi çıkmış :D
Alın size kıllı erkek haha
Herhalde iş sonrası keyfi yerinde
Türk kızına yeterki yabancı erkek olsun gerisi fark etmez :D ucuzluk diz boyu.
tam bir kardeşim gibi durmuş
sanki birilerinden oy koparma derdinde
Fenaaa off
Gevşeklik
parazit