Eğer Ukrayna'nın Nato'yu savaşa dahil etmek gibi bir planı varsa eline yüzüne bulaştığı açık.
Rusya Polonya'yı bombaladı! Bu bir dönüm noktası mı?
Eğer Ukrayna'nın Nato'yu savaşa dahil etmek gibi bir planı varsa eline yüzüne bulaştığı açık.
Rus füzeleri bir NATO ülkesi olan Polonya'ya "yanlışlıkla" düştü. İşler ciddileşebilir.
Olabilir de olmayabilir de.
Rusya en son Herson'dan çekiliyordu, Türkiye'de heyetlerin görüşmesi falan konuşuluyordu, illa ki öncesinde veya sonrasında görüşmeler de oluyordur, olmuştur.
Yani Rusya daha fazla ilerlemek istemiyor gibiydi tabi bilinmez, fakat herhangi bir yerde savaşın olması birilerine yarıyor.
O sebeple her iki yönde de, yani Rusya'nın geri adım atmasına zorlanarak da savaşın daha körüklenmesine yol açarak da gelişme olabilir.
İlk tepki de zaten çok ciddi olmadı.
Bence o füzeler rus füzesi. Tabi Nato nun ödü rusyaya kafa tutmaya yetmiyor onlarda olayı böyle bağladılar. Nerde görünmüş abi karadan havaya savunma füzesinin yerde patladığı, güzel bir hikaye uydurdular işte. Rusya da bunlara şeyinle gülüyor. Bize bulaşmasınlar da ne yaparsa yapsınlar..
Cevap
61Cevap
Dönüm noktası olabilir
güncelleme gereği lazım soruyo.
konunun başlığı bakımından yanlış, içerik olarak da kısmen doğru. Polonya'ya düşen füzeler rus yapımı ama kullanan ukrayna.
Dünün özeti.
Yanlişlıkla olduğunu düşünenler de var ama ben öyle sanmıyorum çünkü rusya geri çekinecek gibi değil üçüncü dünya savaşını başlatmak istiyor. E haliyle Polonyayi bombalamasi normal. Bence buna bir ceza verilmeli.
Rusya'nın da Suyu çok ısındı artık 😡🤬 Şeref (siz rusya Umarım bi gün de senin pimini çekerler Ne Kadar vicdansız bu yöneticilere Sahip ülke ya yetmedi Ukrayna ya saldırdığı sıra Polonya da inşallah öyle bir şey olur ki rusya sağlam kazığa oturur bir daha ayağa kalkamaz yaptıklarının bedelini cezasını en ağır şekilde ödemesi dileğiyle
Ztn sağlam kazığa oturdu putin tuzağa düştü kaç ay geçti hâlâ kievi düşüremedi bu kdr uzun olmasınıda beklemiyordu
Cepten leblebi düştü sanki. Bombanın bir hedefi vardır atılan yere gider
ben rusyanın böyle bir çılgınlık yapacağını tahmin etmiyoum ülkelerin açıklamlarına bakılırsa başka bir dümen var biden bu gün rusyayı suçlamadı yine bi tezgah var sanırım
Bir şey olduğu yok, Ukrayna'nın elindeki s300ler Rusya tarafında da bolca kullanılıyor. Çok büyük ihtimalle ya Rusya beceriksizliğine bir yenisini ekleyip o dandik silahlarıyla yanlış ülkeyi vurdu
Ya da Ukrayna'dan hava savunma amacıyla atılan bir füze düşmanı havada kovalarken hedefini kaybetti, havada imha da olmadı gitti Polonya'ya düştü
Yanlışlıkla değil o iş. İki dünya savaşında koskoca dünyayı ateşe atan Yahudi/siyonist sütü bozuklar... 3. Dünya savaşını ateşledi. Dur bakalım nereye gidecek iş
Füzelerin Ukrayna füzesi olduğu Amerika tarafından doğrulandı. NATO'da büyük bir sessizlik var.
Zelensky NATO'yu savaşa sokmaya çalıştı.
Gerekli angajman kuralları çerçevesinde aynı oranda cevap verilir olay biter. Büyüyeceğini düşünmüyorum.
Haberi yeni gördüm. Ne dolaplar dönüyor bilmiyorum ama Allah bütün kafirleri, zalimleri bir birine düşürsün de bizimle ve müslümanlar kardeslerimle ugrasmaya zamanları olmasın. Ülkemize selametlik versin zeval gelmesin..
Ülkemize selamet istiyorsan, beladan ve rezillikten başka hiçbir şey vadetmeyen müslüman ülkelerle ilişiğimizi kesersin
Atatürk boşuna batılılaşmakta ısrar etmedi
Umarım yanlışlıkla değildir. Rusya'ya karşı NATO ya sığınmaya çalışan ve Amerikan propagandacisi Kim varsa hepsi aynısını yaşar umarım.
Rus füzesi değil, Ukrayna'nın ateşlediği S300 bataryası yön kaybederek Polonya topraklarına düşmüş. Rusya şu an bütün NATO ile savaşmayı göze alamaz.
Abd mümkün olmadığınca devreye girmek istemez Rusyayı yıpratmak için uğraşıyolar ztn şu an savaşa girmeleri sıkıntılı
Sanırım dünya üçüncü dünya savaşına hazırlık yapıyor :(
1 ve 2. dünya savaşlarına bakıldığında oldukça fazla tesadüf var.
Rusya değilmiş galiba Ukrayna'ya ait mühimmat olduğu anlaşıldı sanırım Ukrayna cepheyi büyütmeye çalışıyor ama o işler artık öyle yürümüyor
Aksine Ukrayna nin s300 leri ikti oar. Yanlislikla mi atıldı, nasıl düştü sorun orada
Yavaş yavaş geliyorlar! Allah hakkımızda en hayırlısını versin!
Yanlışlıkla olmadığını herkes biliyordur bence!
Tabi, ben de ezbere konuştum biraz, çünkü haberi daha görmedim!
Yok ya 3. dunya savasi cikmaz natodaki hangi ulke savas istiyor z kusagi mi savasicak
Kış yaklaşıyor. Enerji krizi var. Pek ses etmezler
NATO genel olarak olayi büyütmez ama Amerika olaya karışmak isterse olay büyür
Rus ya da önüne gelen ülkeye savaş açıyor baya ileri gittiler
Rusya vurmamıs polanyaya düşen füzeler Ukrayna'ya ait s300 füzeleriymiş
Yanlışlıkla mı... Bu siyasiler beni çok güldürüyor allah affetsin
Yoo rusya yapmadı. Herkes her olayda putin i suçlama peşinde
Gerçek mi bu kac saat olmuş ilk defa duyuyorum
Ukrayna atmış yanlışlıkla tabi yersen. Ukrayna adice bir oyun oynuyor.
Rusya yapmadığını söyledi, amerika da bunların rus füzesi olmadığını söyledi.
Biside olmaz Amerika eskisi gibi güçlü değil yakında parçalanacak zaten
Açıklanan bilgilere göre ABD kanadı ve Rus kanadı füzeyi atanın Rusya olmadığını belirtti. Ukraynadan rus füzelerine savunmak için atılan 2 füze olduğu üzerinde duruluyor.
Bir şey olmaz abd silah göndererek alacağını aldı.
Haber doğru ama ekstra bir etkisi olacağını sanmam.
Bu doğruysa durum çok ciddi demektir Polonyada ABD üsleri bile var düşünün siz gerisini
Bu Rusya iyice rezil etti kendini vallahi, liseli ergen kız gibi ne yaptığı niye yaptığı belli değil.
Rusya candır Putin idoldür en azından çıkıp eyy Amerika falan demedi millete boş sallamadı dedi ve yaptı.
Hiç kimse hiç bir şey yapamaz çünkü bu işin gideceği nokta nükleer savaş. Bu yüzden yaptırım uygulayarak cevap verecekler
ABD'nin gazıyla ne Avrupa kalır ne Rusya o kadar saf değillerdir heralde
Bombalamadı. Düştü.. Savaş bitmezse daha kötüye gidecek. Bundan herkes etkilenecek. Üjbej ler bile.😊😉
ikinci dünya savaşı da polonya ile başlamıştı.
güncel haberler
Yayılması an meselesi
Rusya böyle bir şey yapmaz
Bu Polanya'da ne şanssız ülke arkadaş
Rusya cidden yoldan çıktı
Yesinler birbirlerini s.. fsizlerr boş ver
Bu Rusya yok olsun ya
Hüloooğ hepimizin eline verecekler 😄
Hiç bir şey olmaz
füzeler ukraynanın rusyanın değil
Rusya da kafayı yedi artık.
Her an her şey olabilir
Yalan haber Ukrayna atmış
Yakında dünya savaşı patlak verecek
Ukrayna dan atılmış 😀
ukraynadan ateşlenmiş, biden açıklama yaptı
Yanlışlıkla olmuştur
Oyle bisry yok füzeler rus füzesi değil abd oyunu
BTC batıcak bu gidişle
rusya artık iyice kaşınıyor bence.
Yapacaklarsa yapsınlar şu 3. Dünya savaşını
türkiye de olmasin yiaa almanya da olsun biz türkiyeye gelcez baska türlü kurtulamiyoruz burdan jkkjgfdg
Yalan haber
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?