Asıl sorulması gereken şey şu : Taksim bombacısı bu mu? Çünkü güvenlik kameralarında görülen kız bu değil
Kameraları evine kadar takip edmisler ama
Nereye kadar takip ederlerse etsinler güvenlik kamerasında görünen kız beyazdı, bu ise arap-zenci melezi
Umarım yanlış kişi degildir
Onlar yanlışlık yapmaz, bilerek yapar.
Bakalım artık hayırlısı
Bakalım bunun altından ne cikicak yine
Bir kere böyle adli olayları gizlilik içerisinde savcılar araştırır derinlemesine. İç içleri bakanı çıkıp çıkıp sanki kendisi savcıymış gibi açıklamalar yapıyor şov yapıyor. olay ikindi vakti oldu, gece çıkmış birini yakaladık diyorlar, üstelik güvenlik kamerasında görünen bombacı kız, yakaladıkları kız değil, bırak benzemeyi ayı ırktan bile değil..
Daha önce Kasım seçimleri ve Haziran seçimleri arasında da sürekli bombalar patlıyor ve insanlar ölüyordu.
Neden seçim sürecinde böyle şeyler oluyor ki
Cevap
7Cevap
umarım ağır ceza alır ve artık koruma arttırılır. ülkeye elini kolunu sallayan giriyor maalesef
Sorun bundan sonra baslicak eğer temeline inilirse işin sinir koruma görevlileri istiklal de güven timleri olsun diğerleri olsun
Bombacı hakkında ne düşüncez herkesle ortak düşünceye sahibim lakin sadece bombacıda suç yokki. Kimşik kontrolü yapmayan polis sınırı korumayan jandarma bu kaçak göçmene ev veren ev sahibi emlakçı içiileri bakanı adan z ye bir sürü suçlu var.
Bugün bunun konuşması geçti aynı şekilde bunca insan sınırdan nasıl geliyor olayın temeline inersek hata birçok kişide var
Asıl ihmalkarlar konuşulunca işlerine gelmiyor.
Tabiki işlerine gelmez yerlerinden olucaklarini biliyorlar çünkü
Taksimde tam olarak bombanın atıldığı yerde halkın önünde idam edilmeli diyorum başka da bir şey demiyorum
Ama hızlı bir ölüm olmazmi onun için kurtuluş sayilir
Olması gereken aynı bu şekilde yapmak
@HakanUmraniye34 idam edilmese hapishaneye giricek. Bence hapishane ödül olur onun için.
@Yiğitcan-1907 hızlı bir ölüm değilde acı çekerek bir ölüm olsa daha iyi olmazmi sizce
Hapishaneye girmeden ona işkence etmek daha iyi olur ama herkes gorucek ibret alem şeklinde
Olaydan sonra istiklal caddesinde polisler yürüyus felan yapmıs sürekli siyasi birileri gidiyor bu zamana kadar neden adam akıllı korunamadıda orası şimdi el üstünde tutuluyor iç işten geçmiş göz boyuyolar aw
Orası öyle tabiki şimdi uzun bir süre korumalar ziyaretler polis fazlalığı olur bir süre sonra eski haline döner yine
Ülkeyi yol gecen hanina cevrirenler dusunsun ben ne dusunecem
Tabiki ülke düşünsün de hani ceza olarak nasıl birsey düşünürdün sen olsan
Iskence
Yapıştır gelsin 😀
Bombacıdan çok sınırlardan daha neler geçmiştir diye düşünüyorum.
Geçmeyen bişey kaldım yarın birgün tank sokucaklar. adamlar onada göz yumucak
Bu kardeşim. nu canlı canlı öldürmeden kesmek istiyorum
Hak ediyor bencede
Tavuğu kesmeye kıyamayan benim bile psikopat duygularımı açığa çıkarıyor bu pislikler
Bi de hapiste bu yartığa bakıcaz beslicez
Canlı yayın da Saatli bomba ile oldurcen bu kaltagi
İbreti alem olsun diye yapılır
Herkes yaptığının bedelini öder.
Umarım öyle. olur ama idam yok nerde oducek ancak milliyetçi lerin olduğu bir hapishaneye aticaklarko orada. bunu parçalasinlar
Tiyatrocu bu kadin
Valla ne olduğunu bilemem ama ömrümün kısa olduğu kesin
İdam şart
Vatan hainlerini tecavüz culere şart diyorum bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?