Bölgede dilencilik yaparken görülmüş. Dilendiği anda yakalayanlar, 4.200 lira topladığını tespit etmiş. İncelemede de 3 dairesi ortaya çıkmış.
Benim de işte kyk borcum falan filan var sadece

Bölgede dilencilik yaparken görülmüş. Dilendiği anda yakalayanlar, 4.200 lira topladığını tespit etmiş. İncelemede de 3 dairesi ortaya çıkmış.
Benim de işte kyk borcum falan filan var sadece

Artık şaşırmıyorum bu haberlere bu yüzden dilenciye benden kuruş çıkmaz. Ben vermek istersem kendim bulurum vereceğim kişiyi. Memlekette enayi çok kafası bu...
kolayı var aldıgı paranın 50 mislini geri alcan gerekirse mal varlıgına haciz getircen bak bakalım yoksul haric sokakta zengin dilenci kalıyomu milleti kandırmaktan nitelikli dolandırıcılıktan at iceri yüklüde para cezası ver öyle 1bin tl 5 bin tl degil
Cevap
54Cevap
Ev var sadece
Dilencileri zengin eden bir kesim var bu ülke de..
O kesim vermese bu dilencilik sektörü çöker ve biter
Alışmışlar kolay yoldan para kazanmaya niye çalışsınlar ki?
banane ya. ben kızmıyorum. ben dilenciye para veririm. içim sızlıyor. gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar da var. günahı onlara hem.
Benim dönem harç 15.000 TL q. o. rs... su kazanmış işte. ya da peze. venki. bizim milletin suçu vermeyin abi. vermeyin. kim hıyar derse birde ben tuzlayıp rahatladım demek.
Çok büyük problem ama göz yumuyorlar. Ankara da 100m arayla dilenci var merkezi yerlerde. Adam tezgah açıp satış yapmak istese engel olurlar. Bunlar elini kolunu sallayarak dileniyor.
Yeni bi dilenci modası türedi. SMA çocukları kullanarak dilenciler var artık. bir de valilik kararıyla falan filan
Babama göre açlıktan ölüyoruz ama aslında bir sürü arsa ve evimiz var sjdhd. Sadece duruyorlar. Elde para yok toprak var.
Lan benim bitane zar zor dairem adama bakya helal olsun güzel meslek okumakda neymiş bence yüksek lisans dilencilik okulu açsınlar
O yüzden hiç birine bişey vermiyorum. Sadece ihtiyacı olduğundan emin olduğunuz kişilere yardım edin.
burada ise vşllaqları lüx jipleri var bir de fakir hayatı yaşadıkları kirada durdukları evleri var dilenciler inanılmaz zenginler hepside öyle. Ama mendin satanlara bir şey demiyorum o kazandıklarına yarısına mendil alıyor
Ben de paramedik okuyam da sözlemeli asgari ücretli çalışam günde 12 saat bu adamın günde kazandığını ayda maaş olarak alam asdhjıoıpasjşlkbkmnas
1 ev 1 arabam var bende dilenci olsaydımya 🤦🏼♂️😂
Insanlar şunu anladım yardıma ihtiyacı olana verin dilenciye değil
ne güzel çalışıyor kazanıyor işte yatırımda yapmış ne var bunda
Dilenciler günde çoğu memurdan vs fazla kazaniyor , o yüzden asla para vs vermem ben
1 otomobil. 1 valla. 6 dönüm çay arazisi. Belli bir oranda nakit. Türkiye şartlarında iyiyim galiba
var olmasına var da en azndan yalan ve dolanla alınmadı
Dilencilere asla para vermeyin, inanmıyorum hiçbirine
Öğrenciydim işi bıraktım bana göre çok fazlaydı o ayakkabıyı 2. Gün giymek nasip olmadı 15 dakikalık yolda giydim 2. Yi giymeden çaldılar o günden beri nefret ediyorum hepsinden hem dilenciler hem hırsız. Sen dilenciye para verdiğini sanıyorsun ama aslında hırsızların hırsızlık yapmadan ellerine para veriyorsun benim gözümde onlar hırsızlar ve acıma duygum nefrete dönüştü
Kiradayız halen ne olsun kimin dilenci olduğu belli zaten. 😅😊
Harun abi neden sahte hesap kurdun
herkesin kirli donundan baska neyi kaldi bee
öyle bir görsel varki soruda sanki dilenci semti satın almış :D
yazik cidden drvlet bir dairesine el koysun akli basina gelir
dilencilik iyi meslek bu saatten sonra bu işe mi geçeyim ne
adamlar işi çözmüş, benim hiç bir şeyim yok jskdjdkfjfj banka hesabım bile yok :)
Sevmediğim insanlar kategorisinde zirveye oynar bu para için her şeyi yapabilecek tipler.
Yalan dolan haberler ya amaçları yoksulluk algısı yaratmak. Kesin iha veya AA satiliklarindan biri haber haline getirmiştir
Kağıt üzerine çizilmiş halka şeklinde dairem bile yok. Şu an düşündüm de ben bayağı bildiğiniz fakirmişimm😄 şükür ki kyk borcum yok god thnx
Bende kendime nasıl monitör alsam diye aylık taksit hesabı yapıyom işte
Yazıklar Olsun ya para vermeyin şunlara dedikce para verenler de tuhaf
Zonguldakta müteahitlik yapıyorum babamla 15 daireli binam var
Bizimde 4 dairemiz var ama şükür dilencilikle yapmadık onları
Ayni gun icinde 2 defa ayni sebepten para istenince kimseye para wermem dilencilere 10 yili gecti
1 tane lisans diploması 1 tane yüksek lisans diploması ve kpss kitaplarim😂😂😂
En iyi iş o demekki ya yıllardır çalışıyoruz bişe yok
Adamın mesleği de dilenmek işini iyi yapıyor demekki
Meslegi bırakiyorum😂
Donumuzdan başka neyimiz var ki
Ben dilenci olmaya gidiom.
Biz boşuna çalışıyoruz 😏
Allahın selameti var sadece
Bende mi dilenci olsam acaba ödşxşckclcl
var ailemden kalan bir şeyler işte
Tek mal varlığım acılarım 😅
Biraz nakitim var o kdr :))
Kolay para kazanma bug'ı malum.
Ev ve araba var şükür
ben olsam dairesine el koyarım nokta
Sömürülmemiş duygularım var.
Öğrenciyim ben. Daha yolun başındayım.
Adam dinlenmiş almış
Benim yokta, akrabalarda sayarsam yorulurum
Evim arabam mesleğim o kadar
borcumuz var 😅
Çok güzel meslek cidden yapacak yüz lazım sadece
Yıllardır çalışıyorum ancak 1 araba alabildim
Dilensek mi napsak 😂
Bizim de Allah'ımız var
Inanirim dogrudur bizim biseyimiz yok valla..
Bizimde Allah'ımız var :)
Fakir tesellisi 🤣
Genetik diyon fakirlik 🤣
Hahahha girmeyelim siyasete benim derdim makara maalesef değilim sizden 🤪🤣atun beni denuzlereee
Para güzel kokar da kalıcı değil geçicidir 🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?