Paronayak esimin dusunceleri?

Artik onu anlamak mumkunn degil. Kizimin koprucuk kemigi kirildi henuz 2 ysinda. Ve annemlere geldik. buradan doktora gitmek vs dha kolay olur diye. Ama o diyoki cocuk saglam sen gezip tozmak icin gittin falan. Ya bir anne neden boyle bir yalan uydursun ki. Evet gercekten cok yoruluyorum. Iki kucuk cocuk ve hmilelik zor oluyo. Bzen yetisemiyorum ev isine kimi zamn cocuklarimla oynayamiyorum bile. Ama boyle bir konuda yalan soleyecek kadar da kotu bir insan degilim. Neymis burada bir bok yiyomusum bu ne demek ya? Gel diyorum beraber gidelim hastaneye. Ben oraya gelmem diyo. bir de konusrken kufurler falan. Kimim ben asker arkadasimi veya icki arkadasimiyim? Beyefendi kucuk kizim dogunca yataklari ayirsin neymiss uykusu dagilirmis. Ee ben ne yapayim? Gece biri uyumaz gunduz biri. Tabi cok sukur kimseye muhtac olmadim 3 bucuk senedir. Sabah kalkar gider, aksam yemegini yer defolup gider. Gece gec saatte gelir. Tabi ben malmiyim onun gelmesini beklicem. Yatip uyuyorum. Piskin piskin kaldirir elinde bira poseti. Hadi kalk. Snra iliski falan ee yatmam oluyo saat 4. Eve ekmek getirmekle baba olunmuyooo maaleseff. Kusura bakmayn cook doldm.
Paronayak esimin dusunceleri?