AB 'nin çökeceğini düşünüyorum sizce?

En büyük nedeniyse ahlaki değerlerini yitirmiş olmaları

Toplumlarını suçlayamam hala içlerinde insan kalmış olanlar var zaten onlar sayesinde AB hala AB kalabiliyor.

Ama bu insan kalmış olanlarla insanlıktan çıkmış olanlar sürekli yönetimlerinde çatışma halinde,

Masum insanlar öldüğünde görmemekte ısrarcılar ve çok çıkarcı ve bencil topluluklar.

Yüzyıllarca dünyada güç hep millet değiştirdi.

Lakin güce sahip olan daima İnsanlığı zamanında barındırmış olanlar sayesinde oldu. Sonra güç sarhoşluğu yaşayan topluluklar bir süre sonra Çıkarcı , Bencil ve İnsanlıktan çıkmaya başladı.

Şimdi ise her şey çok hızlı değişiyor o zamanlarda iletişim zordu, dolayısıyla yapılan kötülükler üstü kapatılabiliyor ve iyimser rollere girebiliyorlardı

İletişim öyle güçlü bir noktada ki, İnsanlık kötülerin cezasını daha hızlı kesiyor, Bu konuda kalplerimiz daha hızlı birlik oluyor,

Bu yüzden AB - Rusya çatışmasında Dünya çekimser / kararsız kaldı.

AB medya gücünü kullansa da Bir türlü insanları bir şeylere ikna edemiyor. Şov yapılsa da insanlar kandırılamıyor yine iç güdülerine göre hareket ediyorlar.

Bence Avrupa itibar / güç kaybediyor ve sonunda zayıflamaya başlayacaklar.

Çinliler / Ruslar / Hintliler baya güç kazanmaya başladı ve dünyanın yeni güç liderlerinin bu milletlerde olacağını düşünüyorum.

AB 'nin çökeceğini düşünüyorum sizce?