Bence kesinlikle geri gelmeli ve yaptırımlar ağırlaştırılmalı. En başta da İmralı ile başlamalı. Senin ben AB uyumu mazeretine sokayım Ecevit... Ekonomide ne ettiysen hukukta da o. Şu anda da seni aratmıyorlar zaten...
Mutlaka idam tekrar gelmeli
Kesinlikle katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valla yanlışlıkla ölen çok olur bu ülkenin adaletinde sorun var
TCK çok iyi aslında. Sorun yasaları uygulayacak savcıların satılık olmasında. Yasalar mükemmel.
Sansür yasası buraya da uygulanır mı ben bi tırstım şimdi kekd
😂 şu anlık uygulanamaz. Nisan 'dan itibaren yürürlüğe giriyor seçimden önce susturup korku hegemonyası kurabilmek için öyle düşünmüşler. Daha doğrusu neye göre Silivri'ye tıkacaklarını kendileri bile bilmediğinden çok fazla yasa boşluğuna gebe bir vaziyette olduğu için şu anda üzerlerinde kafa patlatacak zamana ihtiyaçları olduğundan böyle yapmışlardır.
İyi simdi konuşim de Nisan da susarım skdkdkd
Tüm ülke hapse girecek zaten bu yaşa geldiğinde şu anki düzenlemesiyle. Dolayısıyla herşeyin başında o kadar insanı barındıracak hapishane bile yok.
Sen yine takip et bunların sağı solu belli olmaz. Bana koyan bir şey yok nasılsa ben ABDden ifşa etmeye devam edeceğim her sosyal platformda :)
İyi belalı bi tip olmaya hep özenmişimdir dkdk
😂😂😂
Tuzun kuru dimi anlamıştım beni de al ya hangi eyalet çok çabuk uyum sağlarım bak jsjd
Kesinlikle geri gelmeli, bir dünya teröristi, katili, taciz ve tecavüzcüyü boş yere besliyoruz.
bu hükümet iktidardayken idam geri gelirse neler olacağını az çok tahmin edebiliriz.
Bu hükümet getirmez zaten çünkü yasaları öyle ayarlayamaz. Kendi adamlarını da cayır cayır idam etmek zorunda kalırlar. Kendi oy kitlesinin eğitim seviyesinden belli.
Bunlara oy veren ayak takımının hepsi sonuçta esrarkeş.
İdam geri gelsin de hepimizi komik sebeplerden dolayı assınlar dimi
Parası olanların yerine fakirler idam edilecekse idam gelmesin. Şu şartlarda idam istemem.
Nasıl bir kafa yapın var? Ben diyorum Ankara sen diyorsun bahtım kara
Hayır gelmemeli.
Gelmeli