İdam Gelsin İster misiniz Recep Tayyip Erdoğan Patlemento da Geçerse Ben Onaylarım Dedi Siz Ne Düşünüyorsunuz?
EVET GELSİN
HAYIR GELMESİN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayır Türkiye deidam cezası olduğu zamanları gördük 1980 de 17 yaşındaki çocuğu 18 yaşına çıkartarak idam edildi bu ülkede... kim devletin yürütmesine bürokrasisine hakim oluyorsa 1923 den beri onun borusu ötüyor... bağımsız yargı hiçbir zaman olmamış bu ülkede.. ida cezası kamu cinayetinden öteye gitmez.. daha sivil anayasasını yapamamış bir ülke de idam cezasının olması trajedi olur..
Zaten bu ceza indirimleri filan bence algı operasyonu gibi geliyor idam gelsin diye insanları başka türlü idama ikna edemezler ve sonra herkesi terörist ilan et idam et çok dikkatli olmak lazım
Hukukun olmadığı, yargının bağımsız olmadığı bir ülkede idam cezası CİNAYETTİR
👍👍 doğru halka sorulmadan da böyle bir yetki kimse almamalı bence
Cevap
4Cevap
Kimin hain olduğuna tarih karar verir. Bunun farkında mı?
Farkında sanırım belirli suçları da kapsayabilir ama siyasi suçlar dahil olmaz belki
İhanetin affı olamaz.
O zaman tez kellesi vurula yahu daha terörist başını idam edemiyorlar idamı getirseler ne olacak bi iftira bi suçlama bi gece yarısı operasyonu çakma bi yargılama hop idam ederler istediklerini
Aynen öyle. Zamanında bunu yapmadılar mı? Yaptılar. İdam cezası olmadığı halde kimleri kimleri yok ettiler, kim bilir. Bu konular bizim için fazla sakıncalı. Uzak durmakta fayda var.
Öyle iyi meclis tatile girdi eylüle kadar şimdilik rahatız sonra seçim telaşı derken bir sonraki seneye kadar gelmezsse daha da gelmez
Sucu yapan gene yapar gibi bence psikolojik tedavi zorunlulugu falan gelmeli tum ulkeye🥸
Bence de ama özellikle şu kadın cinayetlerinde ceza indirimi uygulayan hakimler yok mu onları idam etmek gerekiyor tam bir hainler
Vallahi gelirse ilk recep asılır ona göre
😂😂 bence erdoğan asılır bak bak bir de en az kullanılan ismi yazmış belli olmasın diye uyanık seni
Hayır idam olmamalı.
idam adalaetin en sağlam temelidir
Adalet olmayan yerde söz edilemez
Bir gün masum birisini sırf çıkarları için idam ederse bir hükümet yetkilisi ve bu kişi senin bir yakının olursa eğer ancak o zaman dediğimi anlayabilirsin
Hayır benim ne kuyruk acım olacak hakim dediğin kişiyi de hükümet atıyor kadını boğup yakıp üstüne beton döküp öldüren caniye indirim uygulayan hakimden adalet dileneceğimi mi sanıyorsun sen sadece idam edilecek kişinin suçunun tam olarak ispat edilmesi gerektiğine inanıyorum hepsi bu
😂😂 komiksin gerçekten hayat sosyal medya da zaten twitter fokur fokur asıl sen geri kalmıssın gündemden sosyal medya dediğin şey hayatın tam olarak kendisi farkında değilsin yazık gerçekten
Toplum çeşitliliği 🤷♂️
🤦♂️ sanal dünya diyip geçme 1 twitle savaş başlatılır 1 twitle savaş sonlandırılır ne sandın sen sosyal medyayı? Küçümseme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar