Toplumsal org sitesinin haberinin detaylarını okuyun mutlaka...
Beni neden ilgilendirin demeyin asla kürt, türk kardeşlerimiz veya diğerleri saçma sapan nedenler ile asılsın mı bizde burada göz mü yumalım.

Toplumsal org sitesinin haberinin detaylarını okuyun mutlaka...
Beni neden ilgilendirin demeyin asla kürt, türk kardeşlerimiz veya diğerleri saçma sapan nedenler ile asılsın mı bizde burada göz mü yumalım.
Bu teröristin üç arkadaşı ile el ele verip İran polisini öldürdüğü görüntüleri var ortada. Teröristler idama mahkum edilmelidir. Yok repçiymiş yok ırkı sebebi ileymiş yalanları sökmüyor. Gururla twitter'a attıkları videolar ortada. Bir polisi öldürüp "devrim yaptık" dediler. Şimdi de cezasını çekecekler.
Cevap
2Cevap
Dini yönetimlere dünya genelimde yasak gelmeli. Bir tanesi bile düzgün değil. Asıllı molları assınlars ülke rahatlasın. İrana istiklal mahkemesi şart.
👍
Rap soyledigi icin degildir o
yazının devamını okumadınız herhalde rep bahane allaha isyan etti diye idama mahküm edildi diye yazmıştım
Bu teröristin üç arkadaşı ile el ele verip İran polisini öldürdüğü görüntüleri var ortada. Teröristler idama mahkum edilmelidir. Yok repçiymiş yok ırkı sebebi ileymiş yalanları sökmüyor. Gururla twitter'a attıkları videolar ortada. Bir polisi öldürüp "devrim yaptık" dediler. Şimdi de cezasını çekecekler.
@MMD79 onu ben bilmiyordum atsana linkini
İran'da terör örgütlerini desteklemedikçe ve büyük suçlar işlemedikçe hiçbir rapçi sorun yaşamıyor. Buyurun gördüğüm en kapsamlı İran rapi. Farsça, Azerice, Kürtçe, Arapça vb İran'da yaşayan her ırktan, mezhepten ve konuşulan her dilden rapçilerin vatanperverlik üzerine rapleri.
https://www.youtube.com/watch?v=5SwemaDMBTk
@MMD79 ok
İyi flow atardi rahmetli
🙁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar