04:00 Civarı Sallandık Geçmiş olsun hepimize Bu büyük depremlerin habercisi mi?

04:00 Civarı Sallandık Geçmiş olsun hepimize Bu büyük depremlerin habercisi mi?

Valla deprem bekliyorlar diyorlar 8 kasimda tam ay tutulması olacakmış. Yani gel git olayı ay ile alakalı diyorlar. 12 kasim deprem tatpikapı olacak 81 ilde Türkiye de olması bunlar ne biliyim. Allah hepimizi korusun.
Amin Kardeşim cümlemizi Rabbim beterinden korusun
Belli olmaz da buca merkezli olup izmirin çeşitli noktalarında artçılar geldi bundan sonra hemen şehrin altında da patlamaya hazır bir fay olduğunu beklersek çok yanlış olmaz diye düşünüyorum.
Bir de derinliği de çok yakındı
Evet gerçekten Çok kötü sallandık Ben Sağlam bi yerde olmama rağmen Altımdan biri çekti götürdü getirdi sandım
4.8 falana rağmen böyle oldu gerisini sen düşün ve çok kısa sürdü 2020 deki gibi uzun sürse tüm şehie travmaya girerdi feci şekilde.
Zararı da çok olurdu aynı mesafede derunlikte merkezde 6 7 arasi olsa bu sefer izmiri toplamak zor olurdu bence bornova da ev kalmazdı bu sefer
Bornova Karşıyaka Mavişehir Gerçekten buralar çok tehlikeli O kadar yüksek binalarda Oturan insanlar daha fazla Hissetmiştir diue düşünüyorum
Evet neyse umarım tekrarlamaz ya hepimize büyük geçmiş olsun
amin sağolasın umarım
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun. Teyzeme ulaştım iyilermiş. Herkes sokağa inmiş. Haberlerden takip ediyorum
Sağolasın Şua ana kadar benimde Duyduğum kötü bi durum yok Uzun sürse kötü sonuçları olurdu şu an bile Tekrar oluyor sanıyorum çok kötüydü
4.8 den fazlaydı bu arada bu deprem 5.5 vardır rahat
Hissettim
Hissetmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?