Açıklamıyorlar ama bence aday olur.
Kılıçdaroğlu: Erdoğan aday olmamdan çok korkuyorhttps://t.co/35zLSG1n77
— T24 (@t24comtr) October 30, 2022

Açıklamıyorlar ama bence aday olur.
Kılıçdaroğlu: Erdoğan aday olmamdan çok korkuyorhttps://t.co/35zLSG1n77
— T24 (@t24comtr) October 30, 2022

Kaç seçimdir kaybetmişsin ortada bir şey yokken millet ekmek aş derdindeyken sen gidip başörtüsü demişsin biz senden korkuyoruz aday olursun diye milletin istediği mahsur yavaş dururken kendini aday göstermen bunu düşünmen bile bizi korkutuyor
Senin can olma ihtimalin yüzde kaç
@ѕυrαтѕız_ĸız can derken?
İsmin can mı
@ѕυrαтѕız_ĸız hayır değil
kılışdaroğlu muhalefet değil chp eski chp değil aday olsun oy vermem illaki 2 aday arasında mecbur kalsam zoraki oy ver deseler gider en nefret ettiğim adaya tayibe oy veririm
Cevap
63Cevap
Aday olur bence
Yazık, gerçekten çok yazık.
Ana Muhalefet partisinin başındaki kişiye bak. Atatürk'ün kurduğu partinin başındaki kişiye bak. 3 Yaşındaki çocuk bile '' Senin aday olmanın, Erdoğan'ın işine geleceğini '' bilir.
Bunların hükümet olma gibi bir derdi yok. Cidden yok. Bunlar ancak konuşur, başka hiçbir şey yapamazlar. 9 Kere seçim kazanmış bir adam, 9 kere seçim kaybetmiş bir adamdan mı korkacak? Cidden onurlu ol ve istifa et..
Yav anla artık Kılıçdaroğlu muhalefetin umut bağladığı aday sen değilsin. Erdoğan'a yenilmeye doyamadın bitti. Bir kere daha yenilirsen koltuğunu da kaybedeceksin. Bunu anlaman için illa yenilmen gerekmiyor. Efendi gibi milletin üzerinde uzlaşabileceği bir aday çıkarmaya bakın..
Muhalefet aday olmak istediğini düşünmüyorum. Çünkü iktidar sorumluluk demektir. Muhalefet hem muhalif olur hem de maaşını alır eve gider. Niye iktidar olup daha çok sorumluluk alsın ki? Adam gelmiş bilmem kaç yaşına bir de iktidar mı olacak Allah aşkınıza?
Bayiliyorum bu siyasetcilerin kendini dev aynasinda gormesine... cumle alem aksini haykirsa da yalan iftira beni cekemiyorlar benden korkuyorlar dış gucler tuzak kuruyor diyip kendini avutuyorlar... eskiden halktan oy toplamak icin sanirdim ama degil baya baya inaniyorlar buna
Konuşmayı yapan malum şahsın, baştaki kişileri iktidarda tutup kendilerini muhalefete hapsetmek için getirildiğini düşünüyorum.
Yıllardır iktidar belkide ilk defa bu kadar zayıf düştü ama fırsatı bulan muhalefet bunu kullanmak yerine asla şansı olmayan birisini aday yapmaya çalışıyor üstelik seçimi kazanamayacağını da küçük çocuk bile bilir işte bu yüzden burada büyük bir plan olduğu net.
Bir CHP'li olarak söylüyorum eğer Kılıçdaroğlu aday olursa bu AKP'nin işine yarar çünkü seçilmez. Bu yüzden tıpkı İBB seçimlerinde olduğu gibi tüm insanlar tarafından kabul görecek, şeffaf ve yeni bir isim Aday olmalı hatta bence Ekrem İmamoğlu aday olmalı.
Erdogan insinde kim olursa olsun.
Koyun bile gudemez olanlar kalkip aday olacak.
İstambul ne hale geldi bir İstanbul lu olarak goruyoru.
Mesele o değil işte sen öyle düşünüyorsun ama Artık sağcı solcu diye bişey yok ben Kılıçdaroğlu nun kendisine isteyerek oy vermem ama onun yönetimindeki Ankara büyükşehir belediye başkanına gözüm kapalı oy veririm ha şu var ki Aynı partiye mensup aynı dönemde aynı rutbedeki Başkanları aynı tutamazsın Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş ın tırnağı olamayacak kadar vasıfsız bir insan benim gözümde Ama şu ülkede Mansur Yavaş'ı sevmeyen vatan hainidir demek istediğim şu yani Mansur Yavaş a herkes oy verir ama Ekrem İmamoğlu için bu geçerli değil
Erdoğan ve kk zaten birlikte muhtemelen çünkü bir insan bu kadar üst üste yeniliğ yşnede aday oluyosa yenilmesinde bi çıkar vardır bi karı var belli
Ha şunu bileydik şu zamana kadar her şey tamam zaten ya arkadaşım bizim millet Kılıçdaroğlu kaybetti diye göbek atıyor ona rezil muamelesi yapıyor halbuki rezil olan biziz biz belki cumhurbaşkanlığı sarayında oturmuyor ama oturduğu ev 30 değil de 20 odadır. belki Mercedes s600 mayback a binmiyor ama Audi A8L ile geziyor sanıyoruz ki köy muhtarlığı seçimini kaybetmiş adam gibi boşa çabalıyor hayır adam muhalefetlikten yaşıyor zaten hayatını 💁♂️
Eminim korkudan tüyleri diken diken oluyordur ya Kılıçdaroğlu yıllardır kaybediyorsun artık yerini bu işe layık insnalara bırak yok sende o karizma , o zeka bırak artık emekli ol 😂
Kemal amcam haklı, Tayyip amcam tir tir titriyor. En iyisimi sen aday ol amcam.
https://youtu.be/1lxfbCxAH3wKılıçdaroğlu aday olmaz bence.. olursa da kazanacağını sanmıyorum.. ya Mansur Yavaş ki oda olmayabilir.. ya da başka biri. ama Kılıçdaroğlu olmaz olmasın da bence
Tüm mesele Ortadoğu'dur.
Kim bilinçli veya bilinçsiz hizmet edecekse o olsundur.
Bilinçsizi makbuldür.
Kılıçdaroğlu aday olursa Erdoğan yine kazanir Mansur Yavaş'ın aday olmasi taraftariyim ve tam tersine Kılıçdaroğlu nun aday olmasina sevinir bile
Yaşlıları görmekten gına geldi artık. Senide diğer yaşlı siyasetçileri de görmek istemiyorum şahsen. Siyasete yaş sınırı gelsin evinde torun sevecek yaştakilerin ne işi var siyasetle.
Erdoğan'dan yana değilim ama bu adamı havada karada yener, 10 defa seçim yapsınlar 10 unu da Erdoğan kazanır. Erdoğan içinden inşallah Kılıçdaroğlu aday olur diyordur.
Politikacılar beyinsiz halkları bol yalanlarla kandırırlar. Bu kendini de kandırıyor yazık 😂
😅 eyw
Erdogan senin aday olmani bekliyor zaten mk
Kilicdaroglu yerine mansur yavas olsa erdogan korkudan titrer. Cünkü %99 mansur secilir
İyi parti milletvekiline 107 milyon ihale veren Mansur mu😂😂 Sinan Aygünden 28 milyon rüşvet isteyen😂😂
çok canım bir cevap vermiş olacaksa adayı desin demekki diyemiyor artık ipler kimin elindeyse bo çakma gandinin
Muhalefet partisi muhalefet yapmaktan başka bi halta yarayamayacağını bildiği için ilktira çalışıyor resmen.
Cok merak ediyorum ya bu adamda aksamlari kendini izlerken dinlerken acaba kendine gülüyor mu, gülemiyorsa büyük acitiyordur vallah yazik
Kilicdar kadar Erdoğana çalışmayan bir sürü akpli var, bu yüzden erdogan kilicdari kaybetmekten korkuyordur baska biseyden değil
Erdoğan değil biz korkuyoruz ya ne olur şu Mansur Yavaş ı aday yapın da Erdoğan'ın gideceği garanti olsun yoksa işimiz harni sıkıntı 🙄
Ben de buradaki adaylarla aynı fikirdeyim. Bu adamın aday olması iktidarın işine gelir. İktidarın bastonundan başka bir şey değil.
Mansur Yavaş çıksa belki ihtimal vereceğim ama bu adam çıkarsa tıpkı Real Madrid ile Kastamonuspor maçı gibi kaybedecek kendisi.
Çok komik bu adam ve komedyen olmalıymış yanlış meslek seçmiş
Aday olsun da siyasi tarihten silinsin artık. Bir daha yüzü olmaz en azından.
Bence kendisi aday olmaktan korkuyor. Hem elindekinden olacak, hem de kazanacağının garantisi yok.
Valla onu bilmem de ben aday olacak diye çok korkuyorum
Kılıçdaroğlu , gereğinden fazla konuşuyor. Bu durum onun aleyhine.
Gerçekten komedi bu adam 😂😂 arkadaşım o aday olsana 😂😂😂
Inşallah olur. Ben seviyorum gandhi kemal'i. Seçilebileceğine de inanıyorum.
ben aksener utanmasa 6 lı masadan kalkıp akp mhp ortaklıgına gidecek bu adam yuzuden
Çokkkk korkmuşşşşş ödü patlamış :D Erdoğan sen aday ol diye dua ediyordur :D
Olursa oy vermem. Allah aşkına başkası olsun ya.
Kemal bey gizli AKP li olduğu için satın erdoganin işine gelir ve bu seçimlerde akp kazanır.
Ya akpnin adamı gibisiniz akp kazansın diye aday oluyor
Aday olmasından birçok kişi korkuyor. Özellikle kendi partisindeki kişiler
Hâlâ iktidarı bizim seçtiğimize inanan kaç kişi var acaba 🤔
Tayyip'in en büyük hayali senin aday olman, ne boş adamsın gerzék Kemal
bu ulkede su tıpe oy verecek olan varsa aynı ortamı paylasmayalım recep yıne kazanır xd
Olsa kazanabilir millet Kılıçdaroğlu'nu samimi buluyor.
Bence nabız yokluyor ve Erdoğan'a sen benim karşıma çıkamasın diye mesaj veriyor
Bu adam yüzünden Erdoğan yine kazanacak. Bence Erdoğan'ın bir numaralı adamı Kılıçdaroğlu.
Valla kılıçtaroğlu aday olacak diye bende çok tırsıyorum
Erdoğan Kılıçdaroğlu gibi ezik büzük bir tipin aday olması için dua ediyordur.
Olm şu adam da liderlik vasfı mı var lan eline vur ekmeğini al
Dayı sence sadece Erdoğanmı korkuyo mk halk daha çok korkuyo olma aday maday çakma atatürkçü
Ben de çok korkuyorum. Çünkü aday olursa kazanamıcak.
tarafsız yazıyorum.. bu adama hiç güvenmiyorum. Başkan Erdoğan'ın en son korkacağı kişi kendisi.
Adam seni kaç seçimdir mağlup ediyor niye korksun Kemal dede.
Bu adam ne yaşıyor rte kaç kere yenmiş seni neden korksun senden
ne diyelim her ikiside ayrı kafalarda, ama bir ortak yönleri var ülkeyi batırmak
Olsanda kazanmazsın bence Mansur reis koysun adaylık
Yenilgiyi kabullenemeyen pehlivan gibi buda 🤣🤣🤣
Ya haykırdım 😁😂🤙
Korktuğunu sanmıyorum 😂😂😂
Kılıçdaroğlunu çok severim ama olmaz bence
Kaybetmek istiyorsa aday olur.
aday olmasından korkan millet
Buna gerçekten çok sesli güldüm
KK aday olsun akp kazanır yine
Korkmuyor.
Sanmıyorum
Bunlar da tencere kapak gibi, birbirinden farksız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?