Meral Akşener
Kılıçdaroğlu
Ekrem İmamoğlu
Mansur Yavaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Imamoğlu dedim. Zira karadeniz oylarini en çok o etkiler.
Ama listeye göre benim tercihim Kilicdaroglu olur.
Zira kimin gideceginden çok önemli olan yerine kimin geleceğidir.
Trabzonlu bir mutahite oy vermek bana zor gelir.
Mansur yavaş...
Ben hep diyorum. Ekrem İmamoğlu aday olacakmış gibi davranılsın, sürekli önde tutulsun. Hatta Rum' diyerek madur ettikleei halde, seçim zamanı Yunanistan'a gidiyor. Bunu iktidar sosyal medyası çok kullanacak. Bütün çaba İmamoğluna yoğunlaşınca, son anda Mansur Yavaş aday yağılsın çğnkü adamın bir özelliği var, nereden saldırırlarsa, judocu gibi oradan alıp çakıyor yere. Çok tecrübeli, efelenmeye papuç bırakmıyor, üstelik iktidar zamanında onu yanına çekebilmek için, ödüller verdi, bunları kullanabilir. Ama siyaaet feraset ilmi ile yapılır, muhalefetre "ben" kavgasından bu ilim önemsenmiyor. 🙂
'Ben' kavgası olmasa zaten her şey güzel olabilirdi...
Teşekkür ederim. 😌
Cevap
9Cevap
Adaylardan degil, halktan korksun.
Mansur Yavaş'ı görmek istemez. O olursa gözü kapalı oyu basacak çok insan var çünkü. Kilicdaroglu'nun oy alması az olur onu görmek kesin isterdi.
Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında kaldım..
Hiç biri Erdoğan'ın karşısında kazanamaz
İstanbul daki hiç birsey yapamadi ise mazereti hazır. Ona topal ördek diyen kişi bu hizmetlerin verilememesinin 1 numarali sorumlusu olarak görülür.
Hatta merkezi hükümet bu durumda masum bile olsa ki bence değil bu durumda bile bütün başarısızlıkların sebebi olarak halka kolayca gösterilir.
Halk kendini ve yeni başkanı mağdur edeni bence kolay affetmez.
Kesinlikle Mansur Yavaş
Mansur Yavaş Yavaş götürecek onu :)
Hiçbirinden çekineceğini sanmıyorum.
Beni görmek istemez.
Mansur yavaş bence.
Mansur yavaş
Mansur yavaş
Mansur Yavaş
Mansur Yavaş 💪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar