Bana pek samimi gelmiyor bu kaptalist hırsı çalışanın üstüne yıkan ve liberal ayağına girdiği ülke pazarından pay kapmak isteyen duygu sömürüsü üstünden duyar kasan firmalar..
Madem Cumhuriyeti samimi olarak destekleyeceksen 1950 'lerden beri işçisinin sermayeden bir lira dahi alamadığı ve asla ilerlemediği refah payına destek vereceksin.. Rezalet internet alt yapısı ile 100 mps yi bulamayan ülkeyi bu saçmalıktan kurtaracak yatırımı yapıcaksın.. üstelik rezil hızları fahiş fiyatlar ile satmayacaksın. Ülkeler milleti yaşat ki devlet yaşasın mantığı ile refaha ulaşır.
Her sene bir reklam veya bir slogan ile duyar kasan firma vizyonlari ile dolu.. Banka reklamları, koç, sabancı, ve türlü şirketler işçisini sömürüp sermayesinden kâr oranından pay vermeyip, gün sonunda yaşasın Cumhuriyet demesi , pek samimi gelmiyor bana.
Halil inancığın dediği gibi 'Uyan Türk milleti elden gidiyorsun'..
Cumhuriyet derken fikirlerini yaşatmalısın.. insanını refaha ulaştırmalısın. Adil bir yaşam ve kurum kültürü tutturmalısın..
Cumhuriyet yaşattıkça hissettirdikçe Cumhuriyettir..
Slogan ve google gibi sağa sola yazmak ile olunmuyor..
Fark etmemiştim bile. Telefonu pek elime almıyorum diye olabilir. Sen deyince baktım hakikaten yazıyormuş. Güzel ama iradem dışı bir değişikliği gene de sevmiyorum