Buyur!!
Erdoğan: Ekonomiyi büyüterek refahı tabana yaymak suretiyle ülkemizi tüm fertleriyle birlikte zenginleştirdik

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buyur!!
Erdoğan: Ekonomiyi büyüterek refahı tabana yaymak suretiyle ülkemizi tüm fertleriyle birlikte zenginleştirdik

niye alay etsin mesela ak parti geldiginde 2007 kadar bizim evler gece konduydu ne arabamız vardı nede evlerimiz hic biseyimiz yoktu ankaranın etimesgutunda yasıyodum bilen bilir sonra evimizi mütaitlere verdik daire oldu bi tanede diger gecekondudan kaldı 2 dairemiz oldu cok sükür devlet isine girdim bi kac araba alsat yaptım Şu an fena sayılmıycak bi arabam var dairenin birini sattım etimesguttakı gittim akyurttan 2 katlı 600 mt kare villa tarzı ev aldık yani anlıycagın tek gecekondu kerpic evden nerelere geldık ha bu arada hastalandım 2 yıl tedavi 3 amilıyat gördüm calısamadım sgk 1 gün paramı sektirmedi hesabıma yatırdı isime geri basladım cok sükür tam olmasada saglıgıma kavusuyorum eski cocuklugumu düsününce maddi olarak 10 kat güclüyüz hagecmiş yokluk icinde gecmis biri olarak sölüyorum ve burada ne ak partiden nede baska bi partıden ya da birinden torpılle işede girmedim bos konusmaya gerek yok is yeri acmıs becerememis evini satmıs ev almamıs arabasını satmıs araba almamıs parasını kaybetmisse ticari olarak baskalarının problemi parasını yeyip icmisse baskalarının problemi
Cevap
4Cevap
Geçmişte söyledikleri ekonomik hedeflere bakın 2023 için. Yapamadıkları yapamayacaklarının teminatıdır.
Aklı ile alay edilen insanlar bundan memnunsa eden de daha çok eder. Etki & tepki mevzusu...
zenginleşmişiz oley be...
ağam bizle eylenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?