Liberal bir ülke olabilsek keşke
Evet maalesef hayal
Hayır çok yakında gerçek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Liberal bir ülke olabilsek keşke
Herkesin rahatça devletin başındakilere kufrettigi. devleti yıkmak isteyenlerin meclise girdiği ve onlarla masalar kurulduğu bir ülke daha nasıl özgür olacak bilemedim
Bunun liberalizmle pek alakası yok sevgili kardeşim.
İnsan faktörü önemli.
Ve maalesef Türkiye bir Ortadoğu ülkesi.
Bir fırın ekmek yememiz lazım diyeceğim.
Suriyeliler, Afganlar sağolsun bin fırın ekmek yememiz lazım artık.
Cevap
11Cevap
Evet maalesef hayal
Daha düne (sene 2000' den önce) kadar bu ulkede Kurdçe Konustum diye polisten dayak yedigim bir ulkede yasiyorum.
Birileri kendi dusuncesinde olmayan insanlara etmedigi hakaret kalmiyor. Oyle kimse karismiyor.
Bu ulke bazilari gercekten ozgur ama bazilarida hic degil
Yobaz dinlere puta taparcasına tapıp, kendilerini kurtaran Atalarına küfürler edip, bir kişinin yönetimine biyad etmeyi arzulayan beyinsiz ortadoğulu insan kitlesinden çok şey bekliyorsun
Ha bir de bunun liberalizmle alakası yok. Bunun basit insan haklarını elde etmeyi bile istemeyen beyinsizlerin oy kullanabilmesi ile ve bunların ezici çoğunlukta olmasıyla, covidde bile fakirhanelerinde gebermemiş olmalarıyla alakası var.
Hayal mlsf.. Bu ülkede despotizmi demokrasi zanneden, zekası kıt bir kitle var. Ülke abtal dolu yani. Onlarla ilerleme mümkün değil.
Bir Ortadoğu ülkesidir Türkiye ne özgürlüğü ne liberalliği sen sokakta peçesiz dolaşabildiğine şükret
Olurduk da gelişme zamanımızda parazit mülteciler gelip daha da geriye çektiler bizi.
ÖZgürlükler ülkesi Türkiye çok yakında sinemalarda 😂
Dünya çağ atlarken biz Gün geçtikçe geriye gidiyoruz. Zamanda yolculuk gibi!
Hayal. Türk insanı başkalarının fikrine saygı duymayı bilmiyor illa karşı çıkacak.
Hayal bile kurulmuyor bu topraklarda
Bu coğrafyada hayal.
Hayalden öteye gitmez hiç bir zaman
Bu halde berbatız, özgürlük bize fazla
Anca hayal
🥸
Bu nedir lo
Hayal.
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?