seçim anketi yapalım mı
akp
chp
iyi parti
mhp
hdp
diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
seçim anketi yapalım mı
Verilen cevaplara tahammülünüz yoksa oylamada eşitlik yoksa ve verilen cevabı hakaret ile eleştiriyorsan niye soruyorsun kardeşim o zaman, sana ne kimin kime oy verdiği sor sorunu kim ne isterse yazsın. Adaletli olmayacaksa işine gelmeyeni eleştireceksen niye soruyorsun bu soruyu?
Lafım soruyu sorana değil görüş belirtip hakaret edenlere
Birinci öncelligim başımızdaki padişahı bir an önce 20 senelik tahtından indirmek. Bu yüzden HDP denen şe*efsizler hariç herkese verebilirim ama şöyle de bir gerçek var partizan değilim Kişiye bakıyorum Ankara belediye başkanı ile İstanbul belediye başkanı aynı mevkide, aynı partiye mensup ama aralarında çok fazla fark var 🙋
Cevap
9Cevap
akp dışında hepsi olur
Olm hala nasıl akp ye oy verebiliyorlar ya kafayı yicemmmm
Hala akpyi dindar parti zanneden var a*mk 😆😆 ne sizden ne de bu ülkeden hiçbir b0k olmazzz
Suriyeli misin lan sen
deveyi diken, insanı s...
Adaylar belli olsun hele bi. boşluğa konuşuyor herkes.
Kime vermeyeceğim belli sadece...
Kime vermeyeceğim belli de kime vereceğim belli değil
Akepe ve mehape'ye oy verenler ekonomik krizden sorumludurlar
@yafes_ işin içine dini sokmayın çünkü siz zararlı çıkarsınız Allah diyen elinde Kur'an mitinglerde oy isteyenler iktidarda, gerçek Müslüman zengin olmaz aşırı zengin oluyorsa Müslüman değil, kim neye dayanarak ehveni şer var diyor... uyanın artık dini kullanarak hepinizi kandırıyorlar.
"Bir lokma bir hırka” diye telkin veren Menzil Şeyhi torununa 7 gün 7 gece düğün yaptı.
Dini sokuyorum kardeşim çünkü tek düşüncem 'hangisine oy versem Rabbim benden razı olur?'
Ak partinin de hataları ve eksikleri var elbette, sadece daha doğru bir seçenek yok şu an
Ekonomik kriz var ama çok şükür ki bir vatanımız, dinimiz var
Hep aynı şeyler.. Batının içimizden kolayca adam satın alabilmesi bu yüzden.
Biz işlerin iç yüzünü bilmediğimizden mecbur dışa bakacağız, bundan sorumluyuz. Dini kullanarak kandırdıklarını kanıtlayamazsın, çünkü kalpleri göremiyoruz. Hadi diyelim öyle, en azından CHP gibi açıkça dinsizlikleri ilan etmiyorlar
Allah dostları hakkında ne büyük konuşuyorsun. Gözlerinle mi gördün? Avama iftira atana bile ayetle tehdit varken büyük evliyaya ağır laflar atıyorsun, inşaallah cümlemize tövbe nasip olur da ahirette sıkıntı çekmeyiz
@yafes_ Hataları ve eksikleri var ne demek hocam herhangi bir eksikleri olmadığı kesin de İslam; insanlardan kar payında sınırlama koymamak ile birlikte sahip olunan mülkte yoksullara, ihtiyaç sahiplerine verilmesi gereken payları belirtmiştir. Şimdi sana soruyorum;
1-) Dinde faiz haramdır. Peki devletin bankası da dahil olmak üzere neden faizli paralar ödeniyor?
2-) 30 bin TL lik öğrenci kredisinin geri ödemesi 3-4 katı olarak yansıtıldı da gerek muhalefetin firsatçılıktan doğan sözde duyarlı konuşmalarının, gerek duyarlı insanların gerek mağdur öğrencilerin tepkilerine dayanamadılar ondan sonra sadece ana para ödenecek dediler bu konu hakkında neler düşünüyorsun
3-) Evet, Osmanlı döneminden de bildiğimiz üzere hatta daha eskiye dayanan bir vergi ödeme sistemi mevcutta;
BİR ARABADAN %220 + %18 + 6 ayda bir ödenen vergi + tek bir tane gevşek cıvatayı sıkmadan 600 TL'den fazla TÜVTÜRK e ödenen para Kul hakkı değil midir? Ki zaten %60 lık bir vergi zammı da yapacaklarını açıkladı bu adamlar
4-) Vergi dediğin yüzdelik kısımdan alınan kar payı olur %8 gibisinden bir arabadan %300 den fazla kar ediliyorsa buna vergi ödeneği denmez. Sorsan bunlar örgütlenmelere, çetelere, mafya ya karşı. Devletten büyük mafya mı var en büyük mafya devlet zaten %300 den fazla alınan kar payı vergi değil HARAÇ tır
5-) Daha pandemi sürecinde iken düne kadar "doktorlar bizim herseyimiz" diyen adam bugün çıkıp maaşlarına zam istediler diye " gidiyorlarsa gitsinler, bizim onlara ihtiyacımız yok" diyor yılların Tecrübesini taşıyan doktorların profesörlerin yerini yeni yetme yerden bitme yetiştirilen insanların doldurabilecegini söylüyor
6-) "fakir çalmasını iyi beceremedigi için fakirdir" diyen bir adam nasıl oluyor da İslam lideri oluyor?
Avrupa'ya doktor gönderip Yerine Afganistan'dan çoban getiren ülke oldu Türkiye. Arabayı üretip satan adamdan 2 kat daha fazla parayı vergi adı altında kestiği haraç ile temin eden adam nasıl müslüman oluyor, nasıl İslam lideri oluyor?
@yafes_ dergahlarda neler döndüğünü çok iyi biliyorum, tarikat yurtlarında çocuklar tacize ve tecavüze uğrayan çocuklar için tek bir tepki dahi vermediler, o cemaat dergahlarında 6 yaşında kız çocukları ile evlenile bilir deniliyor, o dergahlarda mezhep ayrımcılığı yapılıyor, kendi aralarında bile rant uğruna çalışıyorlar örnek
www.google.com/.../son-dakika-iki-turk-cemaati-umrede-kavga-etti-cok-sayida-yarali-var-40441618
@yafes_ vay cemaatler tarikatlar diyoruz tabii 15 Temmuz darbesi buna örnek değil mi? O kadar övdüler, kutsallaştırdılar sonra da hainin teki çıktı evet casusun biri sarıkla istediğini yapsa hemen tepki verilir bahsi geçen kişilere bunun sorumlusu biz değiliz ama tecrübe ile sabit bir konu çünkü sen onu boş ver benim sana sorum şu:
İslam lideri, İslamcı diye konuştuğunuz adamların yaptıklarının sadece bir kısmını yukarı yazdım ve onları kendi açından cevaplamanı istedim senden. Bana bu konu hakkında neler söylemek istersin?
Oy kullanmıyorum
Neden? Geleceğin ile ilgili kararları başkalarına mı bırakıyorsun?
Tarihte o kadar berbat haldeyken Atatürk'ün ve halkın başardığı şeyleri görünce şu an ki halimize üzülüyorum kimsenin bunu yapabileceğine inanmiyorum sadece hepsi insanlarin değer verdiği bir konuyu ele alıp bununla oy istiyor bu kadar
Sen yine de oy kullan, çünkü kullanmadığın oy iktidara yarar
Büyük ihtimalle oy kullanmaya gitmeyeceğim
Neden, geleceğin ile ilgili kararları başkalarına mı bırakacaksın?
Kendime verecegim
Rte oy yok
Reco babaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?