CHP'nin kalesi olan İzmir'in belediyecilik anlayışını nasıl buluyorsunuz
ben zayıf buluyorum İzmir hizmet konusunda 50 yıl geride ulaşımı berbat yolları kötü
CHP'nin kalesi olan İzmir'in belediyecilik anlayışını nasıl buluyorsunuz
ben zayıf buluyorum İzmir hizmet konusunda 50 yıl geride ulaşımı berbat yolları kötü
İzmir'de yaşayan ve İzmir'in şehircilik anlayışından memnun olan ya belediyeden nemalanıyordur ya da zihinsel sorunları vardır. Başka bir şey olması mümkün değil.
Yolu yol değil,
Ulaşımı ulaşım değil,
Çevre planlaması insana uygun değil.
İzmir'de 7/24 içeceksin neyin ne olduğunun farkına varmayacaksın. O zaman en mutlu sen olursun.
chhp yi eleştirmek aktrollük olduğu sürece ne akp bu hükümetten gide ne de chp izmirden gider :)
Ben alkolü eleştrimedım...
Akolü içerek kafan iyiyken izmirin hiç bir kusurlarını görmeden CHP 'e oy atmaya devam eder dedim. Yoksa kimin ne içtiğinden banane.
İstediği kadar kötü olsun chp ye vereceğim arkadaşım. İzmirden bahsetmişsin hadi gel biraz da başka şeylerden bahsedelim. Mesela akp'li olmadığı için atanamayan öğretmenlerden, akp'li değil diye burs alamayan öğrencilerden, askeri okullara polis okuluna sırf akp'li değil diye giremeyenlerden bahsedelim. Millet açlıktan kırılırken altın çeşme kullanan first lady (!) den bahsedelim. Yer mi maçanız. ✊️ yol yapmamak yolsuzluk yapmaktan daha iyi emin ol
Cevap
7Cevap
Iste olay tamda bu. Hizmet yok ama kendi idolojileri icin oy atip duruyorlar.
Sozde cok zeki insanlar.
İzmir Avrupa'nın en güzel şehirleri arasında seçildi ve modern ama sen bilirsin 😂bu sene içinde a haber hariç git internet te araştır istersen
konuyu akp ye getiriyorsunuz gittim kendim gördüm yollar berbat belediyeyi eleştirmek günah mı? avrupanın en güzel şehrlerinden seçildi diye iyi olacak anlamına mı geliyor İzmir sayfaları bile çoğunlukla chp belediyesini eleştiriyo seçmeni bile ben izmiri d eğil belediyeyi soruyoorum
Bazı şeyler hükümet yüzünden olmuyor engelleniyor ama bana göre güzel.
teşekkür ederim yorumun için beni aktroll ilan etmediğin için bu kafalar olduğğu sürece ne hükümet değişir nede yerel yönetimler
Türkiye'nin en büyü köyü :)
Yapılan tüm parasal kısıtlamalara ve hukuksız engellemelere rağmen yinede ellerinden geleni yapıyor Tunç Soyer ve ekibi
Sanki AKP belediyelerinin yolları bal kaymak
konuyu neden akpye ceviriyorsunuz belediyelerden hesap sormak suc mu arkadaşım? akp de bursayı berbat yönetiyor
Neden bunu gizliden diyorsun 😂
iyi buluyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?