Maaşları ödemeyen mi dersin, %15 eksik yatıran mi dersin, taksitle ödeyen mi dersin?
Nerede yediler peki bu kadar parayı, oy verenler mutlu mu acaba?
Her şey çok güzel oldu değil mi?
Maaşları ödemeyen mi dersin, %15 eksik yatıran mi dersin, taksitle ödeyen mi dersin?
Nerede yediler peki bu kadar parayı, oy verenler mutlu mu acaba?
Her şey çok güzel oldu değil mi?
İzmir bunu hak ediyor İzmir doğumluyum. Ama gerçekten Türkiye'nin en büyük köyü gibi. Şehir Bakımsızlık içinde belediyecilik desen 0
Logar kapakları bile Abdülhamid Han'ın döneminden kalma kapaklar. Kordona inemiyon bile kokudan
Hak ediyorlar çünkü hâlâ ısrarla chp ye oy vermeye devam ediyorlar. Müstahak
Ya ben İzmir'i başka bir belediye alsın istemem, CHP'de kalsın.
Hükümetin kalkıp, CHP'nin batırdığı illere ek bütçe ayırmasını istemiyorum sadece.
hahaha sen İzmir'i komple atalım diyosun öyleyse doğru mu
Gözden cikarlim orayı gitsin nolcak
Daha gecen AKP hükümetinin izmirdeki projelere 3000TL ayirdigini acikladi. Yanlis anlamadin, AKP türkiyenin 3. büyük belediyesine tam olarak 3000TL para ayiriyor.
Bos lafa gerek yok, Türkiye'nin en borclu belediyeleri AKPli belediyelerdir ve hayir bu borclar ilede hizmet yapmadilar.
Ekonomiyi batiran CHP degildi, Belediyelerde ekonomik kriz varsa, bunu en basta Ekonomiyi batiran AKPye aciklayacaksin.
AKP İzmir'e 45 milyar Türk Lirası veriyor eyyy imaroo, uyu uyu.
Dostum instagram aktroll kaynıyor. orası baydı iyice. Burada bari yapmayın.
Bulundugum yerdeki büyüksehir belediyesi 25 yıldir akepede.. eski akpli başkan yeni akpli baskana 300 milyon euro borç birakarak gitti. bakan oldu. Borc hesabina girersen altından kalkamazsınız.
Karşıyaka:
m.gercekizmir.com/default.asp
Bayraklı:
m.egepostasi.com/.../331019
Konak:
patronlarinensesindeyiz.org/.../
Bütün haberleri ne fondaş ne yandaş kanallardan aldım.
Yalan olsa paylaşmam, kaldı ki büyükşehir Belediyesi'nin 8 milyar TL borcu varsa çok iyi.
İzmir CHP'li belediyelerinin toplam borcu 100 milyar TL.
Akepe daha az yiyor demek ki
Bana hükümet eleştirisi yaparak nereye varacaksın? Belediye işçilerine para ödenmiş mi oldu sen böyle yazınca?
Belediyelere ayrılan bütçe kuruşu kuruşuna ödenmekte, elden giden bu devletin sağlamış olduğu bütçe neden halka hizmet olarak dönüş sağlayamıyor?
Evet her şey çok güzel oldu, bir İzmirli olarak çok mutluyum vicdanım rahat. İç Anadolu'yu bile kaybeden bir partinin İzmiri alabileceğini düşünüp hayal kırıklığına uğrayıp burada ağlaşmak tuhaf.
Belediye çalışanlarınıza hükümete değil belediyeye karşı protesto yapmasını söylerseniz seviniriz.
Benim İzmir'i AKP kazansın diye bir arzu ve isteğim yok. AKP'nin seçim kampanyalarının İstanbul dışında yetersiz ve az olduğunu farketmişsindir. İzmir'i alıp ne yapacak AKP, borcunu mu ödeyecek?
Benim söylemek istediğim şey belediye çalışanlarının bile borcunun ödenmiyor olması ve aynı zamanda para harcanan bir proje de bulunmuyor olması. Sana bu tuhaf gelmiyor mu? Burada bir yanlışlık yok mu?
Belediye çalışanlarının 'maaşının' özür dilerim.
Öncelikle Akp İzmir'de seçim kampanyasının Allahını da yapsa kazanamazdı onu geçin. Belediyeler ödeneklerini devlet bütçesinden aldıklarına göre işçilerin aracı konumundaki belediyeyi değil, hükümeti protesto etmelerinde bir yanlışlık görmüyorum. Bana tuhaf gelen işçileri kömür ocağında çalışmayan belediyenin odalarındaki banyolar ve AKP'li belediyelerin arkasında bıraktığı borç enkazı.
Borçtan maaşları ödenmeyen İzmir belediyesi çalışanları var diyorum sen bana AKP'nin borcu diyorsun.
Oy verebilmek için IQ sınırı getirilse CHP'nin oyu %10'u geçmez.
Ben de IQ testi getirilmesi taraftarıyım o zaman CHP oy oranının artacağını düşünüyorum
Cevap
1Cevap
Doğrudur. Ilgilenmiyorym. Her sey olacağina varir. Zaten İzmir halinden memnun. İzmir çöplük de olsa izmirliler şikayetçi değil. Böyle isteyen kendileri.
Haklısın elbet lakin işçiler toplanmış şimdi İzmir'de hükümete isyan ediyor
Yav ülkeyle niye bağlantiliyorsunuz hemen? Ben şehirden bahsediyorum. Belediyecilikten. Belediye isini iyi yapmiyorsanoy vermezsin. Yapiyorsa verirsin. Bunda parti ayrimi olmamali. Ayrim yapiyorsan da hizmetten sikayet etmiyceksin. Ben ilce seciminde chp ye verdim il'de akpye mesela. Kim isini iyi yapiyorsa ona oy veririm. Muhtarlikta da mevcut muhtarimiza oy verdim. Cunku adam cok iyi çalişiyor. Particilik yapmanin alemi yok
çok mutluyuz bugun yarın ertesi gün seçim olsa yine veririz
Verin vermesine ben İzmir gelişsin istemiyorum benim anlamadığım belediye işçilerinin belediyeye değil hükümete protesto düzenlemesi
akp'den alınan bütün belediyelerde milyarlarca borç var ama sizin gibiler görmez.
Maaşları ödeniyor ve açıklanan borçların hepsi projelerden kaynakli ve sağolsun CHP'li belediyeler borçların nereye olduğunu tek tek gösteriyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?