bir kaç dakika ara ile İzmir gayet güzel sallandı. Geçmiş olsun.
30 Ekim'e az süre kala birebir yaşamış biri olarak tedirginlik hissetmemek elde değil.

bir kaç dakika ara ile İzmir gayet güzel sallandı. Geçmiş olsun.
30 Ekim'e az süre kala birebir yaşamış biri olarak tedirginlik hissetmemek elde değil.

Evet tedirgin olurum. 99 depremini yaşamadım ama 2019 yılında İstanbul'da 5,6 büyüklüğünde bir deprem olmuştu hissettiğim ilk deprem oydu onda bile bu kadar korktuysam daha büyük bir sallantıyı düşünemiyorum bile. Deprem ülkemizin en büyük gerçeği ama umarım böyle felaketler yaşanmaz.
Büyük deprem geçmişi olan bir yerde yaşamıyorum. Ama deprem olan yerlerde tekrar aynı şeyleri yaşayıp tedirgin olmamak mümkün degil.. Allah daha büyüklerinden korusun.. Allah yardımcınız olsun inşallah tekrarlamaz
Cevap
7Cevap
30 Ekim de olan depremi çok şiddetli yaşadığım için bu bende bir tramva oluştu. En ufacık bir sallantı da bile aşırı tedirgin oluyorum.
Geçmiş olsun. Tekrar aynı büyüklükte deprem yaşaamyız inşallah
Allah yardım etsin vallahi kendinize dikkat edin çok tedirgin olmak bu durumda oldukça normal bir şey💐
Kötü anıları tazeliyor. Deprem olması büyüğüne engel olur derler ama bilemiyorum. Umarım bir daha yaşamayız, yaşamazlar.
Önceden evet ama mantıken bu sadece bir anksiyetik düşünceden ibaret
Abla valla hiç sallanma yaşamadım. Allah korusun, nasıl bir his bilemiyorum
İzmir'de bir büyük deprem daha bekleniyor prof Dr. Ahmet Ercan açıkladı tetbir şart
Geçmiş olsun. Deprem ister istemez insanı tedirginlik veriyor. Allah korusu diyelim yine de.
Büyük deprem yaşamış biri olarak zaman falan farketmiyor tedirgin oluyorum
Hala İzmir de nasıl yaşıyor bu insanlar ben olsam kacardim
Umarım bir daha olmaz tedirgin olmamak elde değil
Tedirginlik zamana etki etmez. Deprem tehlikesi olursa tedirgin ve itinalı olurum.
Hayır olmuyorum.
Sağlam korktum... Üst üste oldu
Geçmiş olsun canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?