Haber kanalına yorumlanması için kömür getirildi! Hangi haber kanalını izliyorsunuz?

Haber kanalına yorumlanması için kömür getirildi! Hangi haber kanalını izliyorsunuz?

CNN Türk kanalında Bartın’daki maden faciasının ardından yapılan yayında stüdyoya kömür yığıldı. Program konuklarından İTÜ Öğretim Görevlisi Profesör Kuzu’dan kömür hakkında bilgi vermesi istendi. Stüdyoya yığılan kömüre bakarak yorum yapması istendi, profesör bu durum karısında şaşkınlık yaşadı. Bu kömüre ne diyorsunuz hocam sorusuna: "Buna kömür denir. Bu kömürü internete baktığınızda da görürsünüz. Zahmet etmişsiniz getirmişsiniz. Ne yapmamı istiyorsunuz bununla, isterseniz kürekleyebilirim, bunun asıl özelliği demir-çelik endüstrisinde kullanılır. Bunun dışında söyleyecek bir şey yok. İsterseniz kürekleyebiliriz ama maksadını aşan bir şeyin içine de girmeyi pek arzulamıyorum. Ne yapabilirim ben bununla yani. Şöyle elimize de alabiliriz bu kömürü isterseniz” şeklinde cevap verdi.

https://www.gazeteduvar.com.tr/cnn-turk-studyoya-komur-yigdi-ne-yapabilirim-ben-bununla-yani-haber