Merhaba KScanlar! Nasılsınız? Gündem maden kazasından acı kayıplar olsa da çok konuşulan sansür yasası daha baskın. Artık pek çok youtuber, sokak röportajı yapan bir çok yorumcu ne zaman hapse gireceğiz naparsak ne dersek gireriz diye şaşkın durumda.
Paylaşımı paylaşan ceza alırken beğenen almayacak olması gibi durumlar konuşuluyor. ABD'de var denilen ama Uganda'da olan cezası 10 yıl olan bu yasa sizce biz de 1-3 yıl olması iyiden hallice mi?
Ana yasa kararıyla iptal edilir ya! Sonuçta oy kaybettirecek bir çalışma bu Trol, ironi, kurgu diye bir şey var.
Nasıl olur da? Bu yasayı çıkaranlar onlarca sokak röportajında atma tutmalar, sosyal medya da yayılan onca şeyi paraları ödenmiş kurgular olduğunu kabul edemez.
Direkt zaten vatana cumhurbaşkanına bayrağa Hadi onları geçtim normal vatandaşa bile hakaret etsen cezası zaten var Maddi ve manevi açıyorlar da yalan yanlış bir şey olunca.
Baktınız hakaret içeriyor gerekirse miti gönderin bulun açın davayı artı hackerlere verilen bilmem kaç yıl teknolojik aletlerden uzak durma cezası da verin Yapar mı onca ceza alan bir daha Anlamadığım bir noktaysa youtuberlerden onca vergi alınıyor Onlarda halkın ilgisini çekecek şeyler yapıyor şimdi izlenme nasıl alacaklarda herkese hitap eden video çekip işlerini yapacaklar kazanmayan vergi nasıl versin teker teker dökülür bir çoğu abone kaybede ede
Bu yasa çıkacaksa bile yanlış zamanda çıktı seçimden sonra yapsalar dersin eyvallah ama şu an muhalefete büyük koz verildi. Gençler sosyal medya da zaman geçiren toplum, sosyal medyada ilgi çekici bir şey bulamazlarsa
Daha az sosyal olacak ve bundan operatörler de etkilenecek çünkü paketleri bitmeyecek ki yenisini alsınlar. Artı yasa devam ederse ve ahlaksız şekilde insanlar hapislere kitle halinde kesilen para cezalarını ödeyemeyecekleri için girmeye başlarsa daha sıkıntı olur seçimi kazansa bile yasa çıkaranlar onca tepki üzerine tarihin belkide en erken seçimine gidecekler.
Yine ek Türkiye'de reklam geliri sponsorluk için büro açmış onca sosyal medya şirketi gelirler düştüğü için Türkiye'den çekilecek yine ülkeye zarar olacak.
Daha onlarca gazeteci sivil toplum örgütleri hukukçular bir sürü kişi cesur kalem olup hak arayınca içeri bir bir girecektirde Şu an benim düşüncem bu yönde apar topar çıkması tartışmaya açılmaması tamamen yanlıştır.
Bu arada hiç bir partiyi tutmadan yorum yaptım ki ben partilere değil vatanıma milletime güveniyorum Varsa yanlış bu millet kazanır kişiler değil
Oy kaybettirirken yüzeysel olarak olacaklarıda analiz ettik acilen geri çekilmeli.
Kolayı var madem istemiyorsunuz sayın alın Tweeteri böylece sizin olacağı için kimse atıp tutamaz adamlar her zaman satar vatandaşta para yok yıllardır dünyada her insanla dost çevre edinenler satın alma parası mı bulmayacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dikkatsizlik çok var
Özetle video yorumu:
https://youtu.be/RNecmbF-lGcBülbülü kafese koydular abi
Ana yasa kararıyla iptal edilir ya!
Sonuçta oy kaybettirecek bir çalışma bu
Trol, ironi, kurgu diye bir şey var.
Nasıl olur da? Bu yasayı çıkaranlar onlarca sokak röportajında atma tutmalar, sosyal medya da yayılan onca şeyi paraları ödenmiş kurgular olduğunu kabul edemez.
Direkt zaten vatana cumhurbaşkanına bayrağa
Hadi onları geçtim normal vatandaşa bile hakaret etsen cezası zaten var
Maddi ve manevi açıyorlar da yalan yanlış bir şey olunca.
Baktınız hakaret içeriyor gerekirse miti gönderin bulun açın davayı artı hackerlere verilen bilmem kaç yıl teknolojik aletlerden uzak durma cezası da verin
Yapar mı onca ceza alan bir daha
Anlamadığım bir noktaysa youtuberlerden onca vergi alınıyor
Onlarda halkın ilgisini çekecek şeyler yapıyor şimdi izlenme nasıl alacaklarda herkese hitap eden video çekip işlerini yapacaklar kazanmayan vergi nasıl versin teker teker dökülür bir çoğu abone kaybede ede
Bu yasa çıkacaksa bile yanlış zamanda çıktı seçimden sonra yapsalar dersin eyvallah ama şu an muhalefete büyük koz verildi.
Gençler sosyal medya da zaman geçiren toplum, sosyal medyada ilgi çekici bir şey bulamazlarsa
Daha az sosyal olacak ve bundan operatörler de etkilenecek çünkü paketleri bitmeyecek ki yenisini alsınlar. Artı yasa devam ederse ve ahlaksız şekilde insanlar hapislere kitle halinde kesilen para cezalarını ödeyemeyecekleri için girmeye başlarsa daha sıkıntı olur seçimi kazansa bile yasa çıkaranlar onca tepki üzerine tarihin belkide en erken seçimine gidecekler.
Yine ek Türkiye'de reklam geliri sponsorluk için büro açmış onca sosyal medya şirketi gelirler düştüğü için Türkiye'den çekilecek yine ülkeye zarar olacak.
Daha onlarca gazeteci sivil toplum örgütleri hukukçular bir sürü kişi cesur kalem olup hak arayınca içeri bir bir girecektirde
Şu an benim düşüncem bu yönde apar topar çıkması tartışmaya açılmaması tamamen yanlıştır.
Bu arada hiç bir partiyi tutmadan yorum yaptım ki ben partilere değil vatanıma milletime güveniyorum
Varsa yanlış bu millet kazanır kişiler değil
Abi tek bildiğim bu düzenleme oy kaybettirecek cumhur ittifakına
Oy kaybettirirken yüzeysel olarak olacaklarıda analiz ettik acilen geri çekilmeli.
Kolayı var madem istemiyorsunuz sayın alın Tweeteri böylece sizin olacağı için kimse atıp tutamaz adamlar her zaman satar vatandaşta para yok yıllardır dünyada her insanla dost çevre edinenler satın alma parası mı bulmayacak.
Bunların korkuları kendilerinin geçmişteki gafları, tweet'leri, videoları, paylaşım ları
Onu örtmeye çalışıyor lar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!