Bende öğrenmek istiyorum. Ben seyirci kalmak istemiyorum.
Artik bende oy kullanacam ve benim de bir fikrim olsun istiyorum.
Artik bende oy kullanacam ve benim de bir fikrim olsun istiyorum.
Yandaş ve muhalif günlük gazeteleri takip et. Twitter'da ekonomistleri takip et, çünkü ekonomi siyasetin uzantısı. Gençlerin geleceği için kim ne vaadediyor, kim boş konuşuyor ona bak. Siyasetçilerin insanları aptal yerine koyan manipülatif söylemlerini ayıkla. Yolsuzluk haberlerini takip et, bazıları gerçek ve ucu yüksek yerlere uzanıyor, bazıları ise uydurma, bir kesimi halkın gözünde karalamak için üretiliyor. Sonra laik, demokratik hukuk devletinin devam etmesini mi istiyorsun, yoksa laiklikten uzaklaşmış, Türk halkının millet yerine ümmet olduğu, bir kişinin tüm yetkileri elinde bulundurduğu bir ülkede mi yaşamak istiyorsun, ona karar ver.
Cevap
8Cevap
Ekonomi haberlerini takip et. Her görüşten yayimlari ve gazeteleri oku.
Bilmen gereken tek şey: bütün siyasetçiler yalan söylüyor, umut vadediyor. Her seçimde değiştirmek gerek iktidarı.
ülkemizde her bireyin ilgilenmesi ve takip etmesi gerekir. yaşadığımız coğrafya bunu fazlasıyla gerektiriyor
Fikrin olacaksa özgün bir fikrin olsun kendi kendine edin. Tavsiye ile edinecegin fikir başkasının fikirleri olur
Sürekli takip etmek lazım siyaset adamları dinlemek lazım geçmişini araştırmak lazım meraklı olmak lazım yani
ilk once 32. gun belgeselini izleyip gecmis sikintilari ve ulkenin sorunlarini izleyip anlamaya calismalisin..
baslama igrenc birsey
Hiç uğraşma en iyisi.
Kafayı yersin kanka boş ver
Ak partiden başkası yalan bunu bil yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?