Ya hangi partinin başında kim var onu bile bilmiyorum.
İşin garibi bunu bu gün farkettim☹
İşin garibi bunu bu gün farkettim☹
Bu ülkede siyaseti takip etmeni tavsiye etmem.
Sağcılar ülkede yaşanan kötü olayları haber yapmaz hep iyi haberleri yapar bu da kötü olayları halka göstermemek kendilerinin en iyisi olduklarını göstermeye çalışmalarıdır.
Solcular ülkede yaşanan iyi olayları haber yapmaz hep kötü haberleri yapar bu da iyi olayları halka göstermemek ve hükümetin kötü olduğu bunun kurtarıcısı biz olduğunu göstermeye çalışmalarıdır.
Sağcısı solcusu çocuk gibi kavga ediyor.
Az önce birinle konuştum Albayrak 4 yıl sonrası için dediği lafı bu sene için algılayıp paylaşım yapıyor 1 yılda olacakmış gibisinden. Bu sitede gördüğüm kadarıyla solcular ağırlıklı ve bir çoğu yalan haber. Ben oy kullanmıyorum sana da kullanmamayı tavsiye ederim.
Nesi yalan haber mesela söyler misin? Ha çiğu doğru da ülkedeki her iyi sanılan şeyin altından bir b. ok çıkıyor
Dikkat ettiysen ben hem sağcıları hem solcuları eleştiriyorum. Solcuların nesi yalan dersem portakalın meşhur hastane yalanı en güzel örnektir 😄
Seçim zamanı kime oy verdiğini bile bilmiyorsun o zaman, hatta belki oy kullanmıyorsun.
Mağarada filan mı yaşıyorsun? Azıcık tv izleyen insan bile bilir az çok.
Bu ülkede siyaset bilmeyen insansılar ağaçlarda daldan dala atlayıp yaprak deri külotlarından ıkınıyorlar bu kadar cahillik olamaz ya
Elbette büyük bir eksiklik. Buradan bakıyorum herkes bilme daha iyi diye yazıyor ama yanlış bir düşünce. Hepimiz bu toplumda yaşıyoruz. Hepimiz vergi veriyoruz. Çalışıyoruz para kazanıyoruz, sağlık sisteminden yararlanmak zorundayız, hukuk sisteminden yararlanmak zorundayız ve daha bir sürü şeyden. Bu memlekete bu topluma en iyi şekilde hizmet etmek için öne çıkanları bilmek ve onların sunduklarını bilmek zorundayız. Kimin ne olduğunu bilmek zorundayız. Heleki bizim gibi bir konumdaki ülkenin vatandaşıysan. İlgilenmiyorsan o zaman oy nasıl vereceksin? Oy vermiyorsan o zaman eleştirmeye hakkında yok mesela... İşte bu yüzden ilgilenmelisin bence. Takip etmelisin.
mal mal yaşamışsın yani bu yaşına kadar.
sorumluluk al da ögren bir zahmet. 17 yıldır ülkenin anasını belleyenleri gör. mualefette olupta bir bok yapamayanları da gör.
sonra bir partinin çatısı altında vatan haini olanları da gör.
din kisvesi altında sahtekarları gör.
yine din kisvesi altında tarikatları gör. ve kararını ver.
Cevap
44Cevap
Yok eksiklik değil. bilmemen daha güzel üzülmezsin de.
Bilmediğin daha iyi gadası
Kızım kapıdan dışarıya adımını attığın anda siyaset başlar. Bunu bir parti başkan bilmem ne olarak düşünme. Siyaset, diplomasi, strateji, düşünce bunların hepsi aslında gün içinde kullandığın fakat farkında olmadığın şeyler. Çünkü düşünen bir millet değiliz. Sıkıntı bu. Kendine haksızlık etme
Herkesin farklı eğilimleri farklı hobileri olabilir. Ben çok profesyonel olmasam da siyaset ve ekonomiyi mümkün mertebe takip ederim. Ben bu bana gerçekten haz verir. Sizin siyaset ile ilgilenmemeniz iyi veya kötü olarak değerlendirilmesi doğru olmaz kanaatindeyim. Neyi istiyorsanız onu yapın neyi seviyorsanız onun peşinden gidin.
bilmessen daha iyi siyaset işi kesinlikle boş birşeydir hiçbir siyasi parti halkını düşünmez ancak kendi çıkarlarını kendi menfaatlerini düşünürler adamlar oturararak milyarlaraa para kazanıyorken vatandaşlar ise evini geçinidrmeyle uğraşıyorlar siyaset boş iştir milleti birbirine düşürür buna gerek yoktur siyaset olmadanda ülkemiz ilerler yeterki bilinçli bireyler olsun ülkemiz biilnçi bireyler yetiştirsin
Sen siyaset yaparsin karsindaki farkli gorustedr genelde goruslrr farkli oldugi icin kucuk tartismalar agiz kavgasina donusebilir vr sizin araniz bozulur eskisi gibi bakmazsin ona ama SİYASİLERE HİC BİR SEY OLMAZ. Bir donem milletvekilli yapsalar bile omurleri boyunca vekil massi alirlar. Tabi suda var hrr muslumanin siyaset yspmasi lazim neden dersen biz siyaset yapmazsak bsskslari gelir ve bizim ulkemizde bizi YONETİR...
Apolitik bir nesil beni üzüyor.
"Demokrasi, bir eğitim işidir. eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. devam edilirse demagoglar türer. demagoglardan da diktatörler çıkar."
EFLATUN
Siyaset bilinmesi gereken bişey sonuçta bu ülkede yaşıyorsun değil mi?
Ülkemizin nereye gittiğini neler bizi bekliyor bunu bilmek ya da tahmin etmek gerekli
rusların bir atasözü var 'siyasetle ilgilenmezsen bir gün siyaset seninle ilgilenir' aklıma geldi yazayım dedim
Büyük eksiklik değil tercih meselesi ama bana kalırsa yaşadığın ülkeyi gündemi bilmelisin. Hatta apolitiklerden pek de haz etmiyorum bana biraz bencil geliyorlar
Siyaset yapan insanlardan ve insanları tuttuğu partiye göre yargılayan insanlardan nefret ediyorum. En iyisi uzak durmak.
Oy kullanmak her vatandasin sorumlulugudur. Bilmeden oy verecegine arastirip kendi siyasi gorusunu belirle ve onun arkasindan git
Bilsen ne olacak
Biseyin değiştigi yokki
Lanet gibi hep aynı kişiler
Hiçbiri koltuktan asla inmiyor
Kene gibi yapıştı hepsi koltuğa 😂
İşin özü birileri bizi s*kiyor. Biz biliyoruz sen bilmiyorsun. Bilsen de bilmesen de s*kileceksin onun için kafa patlatma daha iyi hatta
Gelişmiş ülkelerde siyasetle ilgilenmemek normaldir. Ama türkiye'de siyaset hakkında bilgi sahibi olmayıp oy kullanıyorsan sorundur.
Evet eksiklik, gereksiz diyenler olmuş ama katılmıyorum. Yakın siyaset değil tabi kast ettiğim. Geçmişini bilmeyenin gelecek hakkında da yorumu olamaz
Belli başlı şeyleri bilmek genel kültür açısından işine yarayabilir. Onun haricinde detaylı olarak ben de takip etmiyorum zaten. Eksiklik değil.
En gereksiz konu hakkında hiçbir şey bilmemek en iyisidir.
Merak etme siyasetçiler de bilmiyor siyaset hakkında hiçbir şey.
Parti başkanlarını filan öğren en azından. Oy vereceksin sonuçta
Yok ya düşünmeden ampula basıyordur bu da koyundur belki
@Athenerostik Sen bir s*ktir git tamam mı kuzum*pu çocu*ku herkese İftia atıyorsunuz yeter Muhalife bir şey desek Koyun oluyoruz Siyaset boş bir şey deyince AKTROLL oluyoruz AKPY E Laf edince YAHUDİ oluyoruz oluyoruzda oluyoruz siz nesiniz peki Halk kahramanımı Zamanında erdoğan denen hırsızı vatan hainini seçen şimdide İmamoğluna tapan bir milletsiniz sonra zamanında seçtiniz deyincede herkes ben seçmedim git başkasına anlat bunları diyor kabullenemiyorsunuz değilmi belki seçtiniz ama seçtim diyemiyorsunuz ben 15 yaşındayım sizler yüzünden ne güzel bir ülkem var Ülkemde herkes Kutuplaşmış durumda kimse mutlu değil benimde geleceğim kalmamış 24 sene anca konuştunuz başka bir eylem yapmadınız
Bende tayyip ve kılıçdaroğlundan başkalarını bilmiyorum. Bilsen faydası var mı? Hayır yok o yüzden salla. :D
Siyaset yalan demek, yalan olan birşey hakkında birşey bilmemen çok doğru tebrik ediyorum seni.
Ben de genel olarak bilmem genel başkanlar haricinde. Çok da önemli olduğunu düşünmüyorum
Boşver öğrenme daha iyi ülkenin siyaseti karman çorman zaten
Siyaseti boşver. İnsanları ayrıştıran bir şey zaten.
İnsan çevresiyle iletişim halinde olmalı bence kim yönetiyor ne olup bitiyor takip etmeli :) ( çok gerekli değil de bilmekte fayda var. d )
Ortadogu’da yasayıp da siyasete böylesine uzak kalmak bir basarıdır.
büyük eksiklik siyaseti sadece ülke gündemi olarak algılma hayatın her alanında var
Oy kullanmıyorsan sorun yok
Ama kulaktan dolma bilgilerle hareket edip oy kullanıyorsan sorun.
Gerçi bildiğini iddia edenlere bakıyorum da
Sen onlardan daha iyisin
Kılıçdaroğlu'nu, Demirtaş'ı, Muharrem İnce'yi, Meral Akşener'i bilmeden oy verip 17 yıl bu ülkede halkın %52'nin oyunu almış Erdoğan'a sövenler nekadar biliyor olabilir?
Kesinlikle sen daha iyisin.
@Athenerostik
Hooooşşşttt
@Athenerostik
Havlamaaaa
@Athenerostik Köpek köpekliğini yapıyor herzamanki gibi.
Market alışverişini kendi başına yapıp fiyatlara sövüyorsan biraz siyasete girişim yapabilirsin
Yok aslında ben mesela çok meraklıyım dur. Basima hep iş aldım bu yüzden öğretmenlerle hep tartıştım en iyisi tarafsızlık 😂👍
Ben herşeyi biliyorum hiçbir işime yaramıyo boşver bilme daha iyi hem mutlu yaşarsın
Iki gün burda takıl siyasetçi olursun. Millet genelde öyle yapıyor
O kadar sığ görüşlüsün ki
@Athenerostik yaşın yetmez ağır ol
Kes a. mk yaşa değil kafaya bak ayağını yerden keserim sohbet ederek
Siyasetin burada konuşulanlardan ibaret olduğunu sanıyorsan kaşıktaki suya bakıp tüm suyun orada olduğunu sanıyorsundur
@Athenerostik ironi kavramı genelde gençlerde pek bulunmuyor neyse yaşına veriyorum
Eksiklik bence yaşadığın ülkeyi kimlerin yönettiğini bilmen lazım
İlgini çekmiyorsa bilmen gerekmez. Zaten tavsiye etmem hoş bir konu değil.
Eksiklik. Ülkeni kimin yöneteceğine karar veriyorsun.
Önemli olan o değil önemli olan senin düşüncelerin. Yani doğru düşüncelerin yanı?
Bedeninin üst kısmında ne var senin? Troll
Beyin hariç her şey var, göğüs lopları beyin loplarından büyük (troll)
Necisin? Anlamadım? Moderatör makasliyor galiba yazdığını
Evet. Çok kolay kandırılırsın dikkat et.
Hahshs olsun ogrenirsin
En iyisi bence.. bilmemek..
Merak etme bilmemek bildigini
Önemsiz bir şey bilsen ne bilmesen ne
Eksikliktir ama çok büyük bir eksiklik değil
Umarım senin gibi bir kızla evlenmem yani yuh
Bence evet bu devir de az buçuk bilmek gerekir.
çok güzelsin, afet gibisin :D
senin gibi insan üstü varlıklar nerede üretiliyor yahu bir denk gelemedim :D
Bilme boşver en büyük fayda bu
En guzeli hanımefendi
Çook büyük bir eksik
Cehalet mutluluktur.
Eksiklik evet.
Aklın fikrin aşk😂
Eksiklik değil :)
Bilmesen daha iyi
Eee yani
Büyük artı