Ve sebeplerini de anlatın görüşlerde
Evet değişsin
Hayır memnunum değişmesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ve sebeplerini de anlatın görüşlerde
Tr de değişmesi gereken insanlar. Haberlerde görüyoruz o onu taciz etmiş aç göz o onu vurmuş o ona şunu yapmış bu buna şunu yapmış. Öldürme cinayet olayları öldürdükleri cesede bile eziyet ediyorlar.. Rezillik almış başını gidiyor hala iktidara dil uzatiliyor.. Bu gün bi kız Bulgar bi kız neler konuştu tlfnda duydum tr söyle tr böyle birine taciz etmişler Bulgaristan öyle mi diyor orada rahat gezebilirmis yıllarca yaşamışta başına bise gelmemişmiş sustum ne dicektim yok benim vatanım öyle değil mi diyecektimm...
Politikasi değişmeli. Çünkü seçim vaatleri olarak hazineye çok fazla yük ve millete çok fazla vasat sunulmaya verilmeye başlandı.
İyi hoş güzel de , peki onlar milli servetten karşılanan şeyler bence. Vergiler ne kadarını karşılayabilir ki eh sonra onların yeri kasa nasıl dolacak kaynak olsa millete dağıtılan paralar, ordan karsilanirdi. Mesela 150 bin kadar ünv öğrencisinin ailesi için yılda iki kez otobüs bileti karşılanması. Vergi borcu silinmesi. Şu devletten bu devletten diye bişey kalmadı.
Devletin kasası için ekonomik kaynaklar olmalı var edilmeli
Cevap
5Cevap
Evet değişsin çünkü ülke batıyor
Kadınların bu iktidarda ne bulduğunu anlayamıyorum, halbuki en çok zararı kadınlar görüyor
Tesetturlu kadınların çoğu akpli çünkü akpden önce tesetturlu kızlara ayrımcılık vardı
Bunların çoğu o zaman yoktu bir kısmı ise bebekti akepe 21 yıldır iktidarda bunu unutma
Sadece iktidar değil komple bütün insanımızın bakış açıları kökten değişsin
Hayır kesinlikle yol yaptı köprü yaptı
Dalga geçilcek bir şey değil
Dalga geçmiyorum adam gibi adamlar
Alışmışsınız trde taşlı tuşlu yol gitmeye kalite istemiyorsunuz batıyor
Şükür et neyi var herkesin herşeyi var
Ben hizmetlerden memnunum sadece yol köprü diyen cahillerden değilim. Her akpli aynı değil
Evet
Değişecek.
O kadar emin olma önümüzdeki seçimlere kadar 3 milyon kaçak arap ithal etmiş olacak
Hepsine çatır çutur vatandaşlık veriyorlar.
@Hanicancan 3 milyon araplardan alır 7-8 milyon civarı kürtlerden alır 5 milyonda türklerden alsa yine rahat rahat iktidar oluyor
Ben de gideceğine inanmıyorum açıkçası
Kürtler sayesinde gitmiyor. 15 20 milyon kürt var ülkede. 6 milyonu falan hdpli geri kalanı akpye atıyor zaten
Genel olarak gitmiyor sadece kürtler değil. Kendinin geldiği yer karadeniz.
Değişim şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?