Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir açıklama yaptı. Üniversite öğrencilerine yılda 2 kere ailelerinin yanına gidip gelebilmeleri için ulaşım desteği vereceklermiş.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bir açıklama yaptı. Üniversite öğrencilerine yılda 2 kere ailelerinin yanına gidip gelebilmeleri için ulaşım desteği vereceklermiş.

Tamam güzel bir uygulama ama niye daha önce değil de şimdi yapılıyor bu yardım. Geçmiş mezunların ne suçu vardı da onlara yapılmadı. Bu bizlere yapılan bir haksızlıktır, en kötü zamanımda ailemi zora sokmayayım diye evime gidemediğim oldu benim ya.
Geçici çözümler üretmekten öteye geçemeyeceğim demek istemiş, bir ülkenin öğrencisine yol yardımı yapacak vaziyete geldiysek ki geldik durum cidden vahim demektir.
Cevap
53Cevap
Seçim yaklaşıyor ya oy almak için ucuz vaatler
Bir otobüs bileti bilmem kaç yüz lira olunca normal tabi..
Öğrenciler bence şu an tamamen ev kiralarından, yurt fiyatlarından, gıda fiyatlarından ve burs/kredi miktarlarından şikayetçiler..
Ben üniversitedeyken 1.000 TL'ye 3+1 evde kalıyordum, araba taksiti ödüyordum ve her istediğimi de yiyip içiyordum. İyi ki o dönemler bitmiş gitmiş yoksa şu an öğrenci olmak harbiden çok zor. Adam gibi kendine alışveriş bile yapamıyorsun.
Gençler Daha 5 yıl daha Başımız da Olacak bu biz alışdık bu tür olaylarına Gülüp Geçiyoruz Siz de bence alışın. Artık Ölene Kadar Kaldı yapıştı Trump dan daha beter bu
Bu adsm bukadar alay edip hala malı götürüyor ya. Yeminle 3. Dünya savaşı mı çıkacakmış ne çıkacaksa çıksın da belki daha güzel yerlere gideriz. Ben bu milletle aynı havayı solumaktan ciğerlerim error veriyor
Hastalıklı ve yaşlı adamları geleceğe dair herhangi bir inşa ile aynı uzamda değerlendiremiyorum üzgünüm
1 veriyor 10 alıyorlar. Bunların vereceği desteğe güvenmeyin, kendinizi sağlama alın arkadaşlar.
Sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan ulaşım desteği yerine parayı elden verebilir mi? Kupon yapacamda
Yabancı uyruklular gibi sınavsız giriş burs temel ihtiyaç konaklama yeme içme gerisi hallolur
Şu yardimi neden yapiyoruz diye bir dusunmemiz lazim yani halkin durumu o kadar vahim konusturuyorlar adami zorla ya bazen
Verilen şeyler sanki yeni geldiniz dün kazandınız da bugün 2. Gününüz gibi davranmayın 20 senedir yeni mi geldi aklınıza
Bunları bırakın, bunlar çözüm değil. Zamları durdurun. Her alanda, tarımda hayvancılıkta sanayide bilimde teknolojide sanatta üretimi teşvik edin ve destekleyin.
direk öğrenciye ulaşım ücretsiz olsa ya ve bayramda tatillerde ailelerine gitmek için de bileti karşılasa
Dilenciye para dağıtıyor... Tren çoktan kaçtı Tayyip bey.
Seçimler yaklaşınca hepsi bir şeyler yapmaya başlıyor. Vaatlerde bulunuyor
Fiyatları düşürsünler alooo doyurulmuş fakirler istemiyoruz fakirlik olmasın istiyoruz anlasınlar şunu artık. Yine otobüs biletleri olsun 50 tl, kimseye de yardım etmesinler.
"Geçen yine seçim öncesi beyinsizleri kandırıyorum bay Kemal"
😂😂😂
Gençlerde niye evine gidecek para bile yok? ekonomi şahlanmadımı
Neden ulaşım desteği görüyoruz bunu sorgulayalım
Bence güzel bir adım. Öğrencilerin masrafına biraz katkısı olur.
Öğrencilerin bu desteğe ihtiyacı varsa (ki var) ekonominin hali acınası demektir.
Seçim gelmeden hiçbir şey yok seçim yaklaştımı siyasetçilerin vaadler havada uçuşur
Özel yurt sahibi bir arkadaşım artık millet şehir dışında okumaya gitmiyor kendi şehirlerinde okuyor parasızlıktan dedi. Onunla bağlantılı olmalı.
Çalınanları iade etsin yeter. Gençlik gitti, umutlar gitti
Seçim yaklaşıyor ya oy almak için ucuz vaatler veriyor fskdj komik
Yani gidiş ve dönüş ücreti yakınlarını bir yılın sonunda görmeye gelecekler 🙄
ne yaparsa yapsın artık millet yemiyor bence
İki kere ulaşım istemişlerdi tam isabet olmuş mütiş harika
İki defa yeterliymis 🤔 şu bulunan dogalgazlara ne oldu bilen var mı milyar metrekupler vardı hani
Cem Yılmaz yerine Cumhurbaşkanını dinliyorum..
Ben qarı istirem 😭 bekarlık canıma tak etti. yaş 40. Neydi o meşhur söz, hah buldum. " YETTİ qalan " hihaigağyhh😭😭😭
Ev kiraları 5 6 bin , markete gitsen elin boş dönüyorsun neymiş ulasimmis boş boş konusuyor , şunu dikkate almayın.
Görünce bile tuyleri diken diken olanlar + lasin bakim
Bir laf vardir bilir misin popo korkusu başa bela hukumetin çektiği de şu an bu.
Cok cok iyi bir uygulama reis kesenin ağzını açtı artık para verecek yer ariyor
ulan :d baktılar sana oy vermeyecekler yalakalık yamaya başladı hemen :D
Dünya lideri dünyaları bahsetmiş helal be. Kendi sarayda yesin içsin koruma ordusunun altında milyonluk arabalar olsun halka da iki defa ulaşım...
Bilmiyorum en iyi yorumu öğrenciler yapacaktir
Adam düşünüyor gençleri daha ne yapsın
Hangi paradan ödeyecek
Ben hiç binmiyorum bana faydası olmuyor.😒
Kendin de olmayınca diploma😝
Hey maşallah helal olsun işte büyük baskan
Reis işini biliyor ya, doğru yoldasınız (!).
Seçim yatırımları bunlar olllluuum
ansqm neye zam gelecek
Hep seçim davası hep bu zamana kadar neredeydiniz
ulan seçim sen nelere kadirsin :D :D
artık kiviracak şeyleri kalmadı
Ya he he hadi hadi
İyimiş bu
Kemal sunalıda gecti
Çok şımartıyor öğencileri
Sağ olsun :D
Seçim yatırımı...
Çözüm değil