KYK burs ve kredi sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. İlk kez KYK burs ya da kredi alacak öğrencilere ödemeler 2 aylık olacak şekilde 18-22 Kasım arasında yapılacak. KYK ödemeleri öğrencilerin geçimini kolaylaştırır mı?

KYK burs ve kredi sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. İlk kez KYK burs ya da kredi alacak öğrencilere ödemeler 2 aylık olacak şekilde 18-22 Kasım arasında yapılacak. KYK ödemeleri öğrencilerin geçimini kolaylaştırır mı?

Hiçbir halta yaramaz o para aylık 5 bin lira verseler anca geçinir öğrenci. Yurt fiyatları 850 lira 6. Tip için konuşuyorum. Telefon faturası 500 minimum. Ulaşım 400 de. Bu öğrenci öğlen yemek yesin döner ekmek en ucuz olanı o. O da 80 lira hadi karnı iyice doymasin öğrencinin. Ne etti 1 ayda 4200 lira falan. Gezmesin mi bu öğrenci alışveriş yapmasın mı onları da hesaba katınca en az 5000-5500 alması lazım ama verdikleri para telefon ve yurt parasını anca karşılıyor sksmskzk
Geri ödemesi çok eğlenceli oluyor... Seçim zamanına denk geldik de faizleri sildiler... Öğrenciye faizle para vermek de şeytanın aklına gelmez... Resmen iki katını ödüyoruz
Cevap
14Cevap
kolaylaştırabilir evet
yurt cikmayanlar icin imkansiz kiralar uctu ortak evde kalsalae kiraya mi yetiscek faturaya mi bogaza mi. parasi olmayan okumasin enayi gibi
Kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar hiç almadım Allah'tan
Hiç yoktan iyidir. 2400 TL aliyosun mezun olduktan 2 yıl sonra ve faizsiz olarak ödüyorsun. Üstelik 700 bininci olan 1 milyonuncu olan eleman bile bu parayı alıyor. Bence değerli bir imkan. sinavda başarılı olanlar zaten kyk kredisi yanında burs vs. De bulup gecimlerini kolaylastirabilirler
Kredi yerken iyi de öderken sıkıntı sadece o anı düşünmemek lazım
Geldiği gibi bitiyor zaten. Neye yetebilir o para...
Aylık 2 bin TL ye ne yapılır diye düşünülmeli bence
Karışamaz tabiki. Bende kredi alacağım çok az verdikleri miktar
Bir ekmek arası tavuk döner olmuş 300 tl öğrenciye yetecek para değil öğrenciler aç
Para yetersiz. Bari ücretsiz Rosetta Stone ve EBSCO hizmeti sunuyorlar (Ziraat Bankkart Genç Akademi'den bahsediyorum). EBSCO bayağı işime yaradı. IEEExplore niyetine kullanıyorum.
ne kadar alıyorlar ki aylık
Ne veriyorlarda kolaylaştıracak
Akmasa da damlıyor
Bir işe yaramıyor
Zor.
Hayır
Troll
KYK bursu ücreti arttı mı belli oldu mu
Umarım.
İnşallah
Hayir
Kolaylaştırmaz